Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 26, 2024, 08:10:08
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
БУЛЧИНСКИЯ БУКЕТ!!!!! ЧАСТ 9
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: БУЛЧИНСКИЯ БУКЕТ!!!!! ЧАСТ 9 (Прочетена 213371 пъти)
desideskata
Сватбар
Re:БУЛЧИНСКИЯ БУКЕТ!!!!! ЧАСТ 9
«
Отговор #180 -:
август 01, 2013, 10:13:59 »
Прекрасен е.
И аз много ги харесвам мините розички, но не намерихме в тъмно лилаво
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #181 -:
август 01, 2013, 14:18:59 »
Моят букет беше на микрофон, при това беше каскаден букет. По принцип бяха обяснили да го държа изправен през цялото време, но все пак имаше моменти при качване и слизане от колата, в които слагах букета легнал. Не мръдна до края! Разбира се, ако се друса много по хората или пък се хвърля, е нормално да се поразпадне. Затова имах отделно букетче за хвърляне.
Активен
desideskata
Сватбар
«
Отговор #182 -:
август 01, 2013, 14:54:10 »
на мен в църквата ми падна централната роза и си викам е хубава работа...поне да бяхме стигнали до ресторанта...
И след това като видях видеото кумата (сестра ми) как го е тресяла и подмятала по хорото и до като ми го донесе, че трябва да се радвам, че само една е паднала
но, сложихме си я на мястото и драми нямаше до самото му хвърляне.
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790
«
Отговор #183 -:
август 01, 2013, 15:02:13 »
Малко малоумен въпрос, но ако си хвърляте вашия букет за този който го е хванал ли си остава? Нямахте ли втори букет, защото моя си сякаш искам да ми остане за спомен?
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #184 -:
август 01, 2013, 15:58:41 »
Виви твоя букет от какви цветя ще е ? Моят беше от божури и няма как да се запазат за спомен понеже изъхнали не се запзват и си го хвърлих него, затова не съм търсила втор. ако е от цветя които бих могла да запаза можеби бих го пазила. Но какво ще го правиш, не искам да кажа че е боклук но като изсъхнат цветята не прилича на нищо
Активен
desideskata
Сватбар
«
Отговор #185 -:
август 01, 2013, 16:11:10 »
Аз си хвърлих моя, не исках да си го пазя. Принципно тези на микрофон не съхнат добре. Падат от гъбата като изсъхне и нямат вид на нищо.
Ако си запазвате дръжките е по-лесно - обръщате го нагоре с дръжките и съхнат доста добре.
Моя го хвана сестра ми, но на следващия ден го хвърлихме.
Седмица по-рано хванах на приятелка на сватбата букета и издържа цяла седмица - пак микрофон, но го поливах и пръсках всеки ден, че да не изсъхне гумата.
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790
«
Отговор #186 -:
август 01, 2013, 16:18:57 »
Ясно, благодаря момичета, супер сте!
От рози ще ми е букета и хризантеми, но наистина може би ще зарадва повече някое момиче, отколкото да събира прах вкъщи.
Активен
eleni4ka
Професор
Публикации: 346
«
Отговор #187 -:
август 01, 2013, 20:24:33 »
На мен не ми храесва идеята за втори букет за хвърляне - все едно е фалшив - истинския кеф е да е букета, който цял ден е бил център на вниманието и булката го е държала в най-щастливите си мигове (поне до момента
) - все едно да се предаде енергията му на бъдещата булка
Не че вярвам в такива неща, но ми харесва традицията и така ми се вижда че е логиката й. А пък и не ми харесват тези букети дето като ги хвърлиш стават на 3 малки букетчета - все едно в коледната питка да има няколко парички. Мисля че трябва да си е само една щастливката на сватбата.
Активен
evyevy
Професор
Публикации: 406
«
Отговор #188 -:
август 01, 2013, 22:31:32 »
Ели, аз съм на същото мнение. Да беше нещо, което можеш да запазиш като спомен - разбирам, но да го запазя само за да го изхвърля след няколко дни - просто няма смисъл. А и като се хвърля втори букет, той почти винаги е по-малък и по-малко хубав от този на булката, което си мисля е малко обидно за момичетата, които ще се наредят - един вид им казвам "вие не заслужавате моя букет, ето ви този малкия"...това са си мои разсъждения естествено.
Активен
megyto
Сватбар
Публикации: 207
«
Отговор #189 -:
август 01, 2013, 23:41:20 »
Цитат на: eleni4ka в август 01, 2013, 20:24:33
На мен не ми храесва идеята за втори букет за хвърляне - все едно е фалшив - истинския кеф е да е букета, който цял ден е бил център на вниманието и булката го е държала в най-щастливите си мигове (поне до момента
) - все едно да се предаде енергията му на бъдещата булка
Еленичка, незнам каква е символиката на тази традиция, но на мен ми се струва, че си я оцелила
И аз в началото мислех да имам 2, но после истинския изсъхва и трябва да се хвърли, така че има ли смисъл. Засега съм си харесала модел на каскаден букет, ама ме е страх че ще се разпадне като се хвърля.
Някой да е хвърлял каскаден букет, че да сподели опит ?
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1025
«
Отговор #190 -:
август 02, 2013, 08:28:53 »
И според мен е най-добре да се хвърли истинския букет. Като си получих моя букет от жената, която ми го прави, се замислих дали искам да го хвърлям, мнооого го харесах,а и имаше така желание Божури. Букета го взех 2 дена преди сватбата и трябваше много да го пазя през тези 2 дена и някак му се нагледах и нарадвах.
Радвам се, че си хвърлих моя букет първо, защото е по-истинско и второ - след сватбата ви остават тооолкова много непотребни неща - хартиики, панделки, картончета, свещи и т.н., които се чудите къде да приберете, роклята също се чудите какво да я правите и кашата е пълна, само до букета ще ви е
А и след сватбата ще имате толкова много цветя, ще има да им се радвате цяла седмица след това
Активен
ELCHOOOOOOO
Професор
Луда от любов
«
Отговор #191 -:
август 02, 2013, 08:50:46 »
И аз мисля че трябва да си хвърлиш собственият букет. Бях си купила букет за хвърляне, но когато с моя приятелка направихме истинският букет вечерта преди сватбата ме загложди че искам да хвърля него.Той беше зареден с цялата любов, уникална енергия и вълнение на този един ден които ще ми е мил цял живот. В деня на сватбата си седях и изведнъж реших със сигурност. Всички близки бяха супер изненадани дори кумата май малко се обиди че няма да си го пазя, но аз знаех че това е правилният избор и най -сладкото е че го хвана приятелката ми с която го правихме - както тя се смя аз си го направих и при мен си дойде :-)
Активен
desideskata
Сватбар
«
Отговор #192 -:
август 02, 2013, 08:56:59 »
На мен ми казаха, че букета се пазел една година и след това се хвърлял в течаща вода - някакво суеверие. Не си спомянм обаче защо
Същото и като да не си переш роклята и костюма от сватбата една година
Активен
silver_f
Професор
Публикации: 477
«
Отговор #193 -:
август 02, 2013, 09:09:34 »
Който го хване си го хвърля на течаща вода
И аз имах насъбрани букети, които бях хванала и ги хвърлих в една река. Иначе аз си хвърлях моя букет, уж не съм много суеверна, ама знам, че не е хубаво да са два. Макар, че аз имах един от гражданския брак ( понеже беше в друг ден ), изсуших го и ще го хвърля в реката. А това след 40-дни където трябва да се взема, нямам намерение да го вземам, защото знам, че който си го хване за него остава. Това е късмет, ти си била булка, вече е ред на момичето, което го е хванала и не бива да се взема от нея, защото и се взема късмета уж
Активен
Violet
Професор
ръчно изработени сватбени покани www.violet-bg.com
«
Отговор #194 -:
август 12, 2013, 21:04:29 »
Един нестандартен букет, при който наличието на втори букет за хвърляне е просто задължителен
Активен
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...