Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 07:19:37

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: БУЛЧИНСКИЯ БУКЕТ!!!!! ЧАСТ 9  (Прочетена 213290 пъти)

ani_ogbg
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: юни 12, 2013, 10:01:03 »

mariola85, букетът ти е невероятен! Много много нежен и красив! smile  heart
Активен
scilla
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859

« Отговор #121 -: юни 12, 2013, 10:13:50 »

mariola!!! Изключително и благородно ти завиждам за приказния букет... и аз си представях моя така, само че с жълти фрезии... ех, поне мога да въздишам по твоя  good
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: юни 12, 2013, 20:38:31 »

прекрасен букет
Активен
dideto5
Ентусиаст
**
Публикации: 50

« Отговор #123 -: юни 13, 2013, 07:06:18 »

Малките розички са много сладки!  smile  Знаете ли дали издържат?
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: юни 13, 2013, 07:43:53 »

Мариола, букета ти е приказен! Невероятен!
Мряв, и аз съм влюбема в божурите и в началото исках цялата украса да е с божури. Но говорих с една флористка и тя ми каза няколко неща, които ме отказаха веднага:
1. Цената им август- каза ми, че по-евтино ще ми е с орхидей, вместо да ми вкарат толкова божури.
2. Издражливостта- все пак лятото не е сезона на божура и ще увехне много бързо, заради жегата. Каквото и да се прави и да им се слага лятото не могат да издържат много, защото тези цветя не понасят жегата.
Трябваше да направим сватбата преди 2-3 седмици тогава в съседския двор имаше приказни бели божури с много леко цикламен край тук там  heart
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ
Публикации: 775

« Отговор #125 -: юни 13, 2013, 08:27:47 »

Хаха рататуи, съседа ти има точно това, което аз искам, бели с цикламен край diablo Oh my ...
Аз съм си някак си решила, че искам букета ми да е от тях и като чух, че на Мариола е издържал мисля и аз да рискувам. Аз ще купя само божурите за букета, украсата ще е с хортензии и рози най-вече, така са ми влязли под кожата тези божурени булчински букети....
От агенцията ми дадойа цена за букет с божури от 150-160 лв. Струва ми не чааак толкова огромна или е? Бях мислила и за варианта да си поръчам при една позната божурите и сама да си го направя, чудя се още...
Активен
ratatui
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: юни 13, 2013, 08:44:13 »

Аз мисля, че е нормална за такъв букет. На мен ми искаха 110-120 за букет от ранункулус. А твойте все пак ги поръчват и ги карат специално от Холандия.
Активен
mariola85
Гост
« Отговор #127 -: юни 13, 2013, 09:28:56 »

Хаха рататуи, съседа ти има точно това, което аз искам, бели с цикламен край diablo Oh my ...
Аз съм си някак си решила, че искам букета ми да е от тях и като чух, че на Мариола е издържал мисля и аз да рискувам. Аз ще купя само божурите за букета, украсата ще е с хортензии и рози най-вече, така са ми влязли под кожата тези божурени булчински букети....
От агенцията ми дадойа цена за букет с божури от 150-160 лв. Струва ми не чааак толкова огромна или е? Бях мислила и за варианта да си поръчам при една позната божурите и сама да си го направя, чудя се още...

Мрявче моя струваше 100 лева, и си беше с доста божури( холандски) и тежичък, така че таз цена не ми се вижда добра smile. Ти от кой град си? Ако си от София и от Младост да ти препоръчам моята цветярка? провери из кварталните цевтарски магазинчета там винаги е поефтино, моята е квартална и забутана в един блок smile ако трябва даже ще ти помогна с поръчката и доставката smile
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ
Публикации: 775

« Отговор #128 -: юни 13, 2013, 09:35:45 »

Благодаря мила Мариола, за съжаление съм от Варна, но определено май ще огледам и кварталните магазинчета.
Активен
megyto
Сватбар
Публикации: 207

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: юни 13, 2013, 10:19:45 »

ratatui, твоята цветарка направо ме зашемети, с орхидеи по-евтино през август ?!?!?!
А на мен се скъсаха да ми обясняват, че в края на август орхидеи трудно ще намеря, ако не ги поръчам специално предварително angry И кой казва вярно сега? Можеш ли да я разпиташ за орхидеите, pleееase ?
Активен
ratatui
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: юни 13, 2013, 20:20:14 »

Тя ми каза, че ще са по-евтини от божурите, но си говорехме на шега. Незнам дали е вярно. Ако искаш виж Йоанна Томова. На мен няма тя да ми рави декорацията, но много я харесвам.
Активен
megyto
Сватбар
Публикации: 207

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: юни 14, 2013, 10:40:56 »

Благодаря ти, ratatui, но аз не съм от София. Ще видя как ще го оправя този въпрос като наближи.
Активен
Bride
Сватбен ГУРУ
Публикации: 529

« Отговор #132 -: юни 14, 2013, 12:41:10 »

:huh:Момичета, мислите ли че началото на септ. ще има бели рози? Сигурно ще  са скъпи, но много искам за букета си. Колко броя се слагат обикновено ?
Искам и украсата ми да е от бели цветя, но не знам какви- нямам идея началото на септ. какви ще има
Активен
ratatui
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: юни 14, 2013, 14:40:04 »

Брайд, аз до колкото знам бели рози има непрекъснато. А за букета, зависи какво искаш- голям, малък с по-разцъфнали или по.затворени рози. Много е относително.
Активен
desideskata
Сватбар
Публикации: 231

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: юни 20, 2013, 21:34:55 »

mariola85, много нежен! Прекрасен!

Ето го и моят. Аз исках да не е бял, за да се откроява от роклята ми:
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: