Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 25, 2024, 08:14:55
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
БУЛЧИНСКИЯ БУКЕТ!!!!! ЧАСТ 9
Страници: [
1
]
2
3
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: БУЛЧИНСКИЯ БУКЕТ!!!!! ЧАСТ 9 (Прочетена 212744 пъти)
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
БУЛЧИНСКИЯ БУКЕТ!!!!! ЧАСТ 9
«
-:
март 19, 2013, 15:51:47 »
БУЛЧИНСКИЯ БУКЕТ!!!!! ЧАСТ 8
Активен
Mulan
Професор
Re:БУЛЧИНСКИЯ БУКЕТ!!!!! ЧАСТ 9
«
Отговор #1 -:
март 19, 2013, 16:25:49 »
Записвам се в новата тема с този така свеж букет
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #2 -:
март 19, 2013, 16:47:12 »
Много харесвам цветни букети.
Активен
cherry_lady1984
Сватбар
Публикации: 278
28.07.2013 е датата на нашата лилава приказка
«
Отговор #3 -:
март 19, 2013, 16:54:34 »
съвсем се обърках какво да правя с букета-проучих кварталните магазини/с цел да не губя много време предния ден като го взимам/,цените са нормални,но оставам с усещането че или аз не обеснявам добре какво искам или продавачките не ме разбират и си знаят тяхното.цените са приемливи та се чудя дали да им се доверя/страх ме е да не го объркат тотално/ или да се доверя на себе си и да си го направя сама/не знам дали ще смогна с времето/.
магазина който ми вдъхна доверие е едно магазинче срещу ндк на патриарх евтимий.някой ползвал ли им е услугите?мисля че беше ле фльор?
а какво ще кажете за микрофона?букета ми ще е изцяло лилав без бяло и се опасявам че ще е кичозно с тоя микрофон,въпреки че ме убеждават че ще го увият както искам и няма да се вижда.букета ще си го взема аз и трябва да го опазя до другия ден.
и другия ми въпрос е свързан с гривничките-как е по добре с гъба или без?и на ластик или лента която се връзва?ако не е с гъба как да ги съхраня до другия ден?
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #4 -:
март 19, 2013, 20:01:13 »
И аз да се запиша да следя темата с един много семпъл, но симпатичен букет, само и жълто да имаше
243356.jpg
(44.59 KB, 227x157 - видяно 7240 пъти.)
Активен
ra4e1
Сватбар
Публикации: 177
«
Отговор #5 -:
март 19, 2013, 20:17:02 »
Цитат на: cherry_lady1984 в март 19, 2013, 16:54:34
а какво ще кажете за микрофона?букета ми ще е изцяло лилав без бяло и се опасявам че ще е кичозно с тоя микрофон,въпреки че ме убеждават че ще го увият както искам и няма да се вижда.букета ще си го взема аз и трябва да го опазя до другия ден.
и другия ми въпрос е свързан с гривничките-как е по добре с гъба или без?и на ластик или лента която се връзва?ако не е с гъба как да ги съхраня до другия ден?
Категорично без микрофон,
За гривните ми казаха че ако са с гъба стават големи или се реже гъбата,искай да видиш нещо предварително.
Активен
puhcho83
Ентусиаст
«
Отговор #6 -:
март 19, 2013, 22:10:52 »
Здравейте момичета, май съм забравила да пусна снимки на моя букет с коледните звезди. Сватбата беше на 29/12/12, пускам снимки и на бутониерите на младоженеца и кума.
IMG_8394.JPG
(28.69 KB, 213x320 - видяно 6923 пъти.)
Активен
puhcho83
Ентусиаст
«
Отговор #7 -:
март 19, 2013, 22:11:28 »
Бутониери
IMG_8400.JPG
(27.29 KB, 320x213 - видяно 6813 пъти.)
Активен
cherry_lady1984
Сватбар
«
Отговор #8 -:
март 19, 2013, 23:54:37 »
видях гривна с гъба изглежда много грубо,още повече че едната гривна ще я нося аз,така че не искам да е грубо.а ако е без микрофон може ли да се потопи във вода.
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
Нашата сватба мечта 17.08.2013
«
Отговор #9 -:
март 20, 2013, 08:01:51 »
Цитат на: cherry_lady1984 в март 19, 2013, 16:54:34
съвсем се обърках какво да правя с букета-проучих кварталните магазини/с цел да не губя много време предния ден като го взимам/,цените са нормални,но оставам с усещането че или аз не обеснявам добре какво искам или продавачките не ме разбират и си знаят тяхното.цените са приемливи та се чудя дали да им се доверя/страх ме е да не го объркат тотално/ или да се доверя на себе си и да си го направя сама/не знам дали ще смогна с времето/.
магазина който ми вдъхна доверие е едно магазинче срещу ндк на патриарх евтимий.някой ползвал ли им е услугите?мисля че беше ле фльор?
a какви цветя смяташ да ползваш. Понякога е по-добре с микрофон от гледна точка на свежестта на цветята. Но в много случаи нямаш нужда от такъв. Аз се притеснявам да не изпопадат от микрофона, ако са на такъв.
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #10 -:
март 20, 2013, 08:03:19 »
а ако е без микрофон може ли да се потопи във вода.
[/quote]
да
Активен
cherry_lady1984
Сватбар
«
Отговор #11 -:
март 20, 2013, 10:11:04 »
мислех първоначално да са светлолилави рози,риган и лавандула,а сега се чудя вместо риган дали да не сложа и мини рози,но не бели а розови като акцент.а бутониерите и гривничките мисля да са с мини роза и нещо зелено.забравих да кажа искам отгоре на букета да се преплитат зелени тревички като сфера.
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #12 -:
март 20, 2013, 16:47:33 »
Цитат на: cherry_lady1984 в март 20, 2013, 10:11:04
мислех първоначално да са светлолилави рози,риган и лавандула,а сега се чудя вместо риган дали да не сложа и мини рози,но не бели а розови като акцент.а бутониерите и гривничките мисля да са с мини роза и нещо зелено.забравих да кажа искам отгоре на букета да се преплитат зелени тревички като сфера.
Уверила ли си с, че ще намериш лилави рози в добро качество през юли? Аз съм много разочарована от качеството им в момента, пък не мога да си представя как ще са през лятото.
И аз съм в същата цветова гама. Мислех си и за еустома/лизиантус. Виждала ли си как изглежда? Много е красиво и има в различни цветове - в лилаво включително.
Аз си мисля моя да е с рози и еустома и отвън да е с гипсофила, но съм в стрес за намирането на голямо количество цветя за аранжировките в ресторанта, които искам да са доре-долу същото като моя букет но не толкова подредено.
Относно бутониерите - можеш да вземеш малки капсулки, които се пълнят с вода за да стои цветето свежо. Мисля, че няма проблем да се скрият с цветарска зелена лепенка и зеленото, което ще ползваш...
Активен
cherry_lady1984
Сватбар
«
Отговор #13 -:
март 20, 2013, 17:02:31 »
еустома и гипсофила определено не ми харесват,питах на няколко места за лилави рози и казах за кога ми трябват,казаха че няма проблем.държа букета да е изцяло лилав без бяло.иначе мерси за инфото за гривничките.
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
Come Josephine in my flying machine
«
Отговор #14 -:
март 20, 2013, 20:11:17 »
Идея за много нежен букет
И тенденция панделките на букетите да се оставят ефирно дълги
Активен
Страници: [