Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 17:50:29

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5]  Всички   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Първопролетна седмична тема - 18.03-24.03.2013г.  (Прочетена 26335 пъти)

ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: март 22, 2013, 10:53:46 »

Здравейте!
Киви направо ме разсмя, добре че си се усетила, аз щях да се втрещя ако ми се обадят, че имам пратка, а нищо не съм поръчвала.  bomb
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: март 22, 2013, 13:15:59 »

Здравейтееее Girl_hide
Свекърва, мерси за овнешкия поздрав Wink Ако сутринта се бях изкъпала и излязла, без да си изправям косата, може би и моята прическа щеше да е подобна Wink Ама така е - Баба Марта всяка година ни поднася изненади в нейния(нашия)месец. Като споменах - вие бяхте ли си избрали ден от март? Аз обикновено избирам 18-ти(рождената ми дата), но тая година нещо го пропуснах тоя ден и затова смятам да си избера последния ден от март (с надеждата да не вилнее вятър и дъжд blum)
Иве, прекрасни новини, много се радвам за теб и баща ти!!! yahoo радвам се, че и настроението ти се е повишило и искрено се надявам оттук нататък да нямате повече поводи за притеснение, а само да живеете щастливи give_rose
Киви, светът е малък smile

На мен ми се иска да съм на ей такъв остров

Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #62 -: март 23, 2013, 10:16:39 »

Добро утро give_rose

Тук е много мрачно времето sad Мъжът ПАК работи, а аз имам толкова много работа в нас, че надали ще стана от компа днес, за сметка на това поне форума ми е под ръка, че да се разсейвам biggrin Захванали сме се с едно нещо и скоро може да получа инфаркт angry Защо винаги нещата трябва да се случват по трудния начин....

Както и да е, да не вкарвам негативизъм blum Хубав ден ви желая, дано при вас да има повече слънце Sunshine Sunshine Sunshine
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #63 -: март 23, 2013, 12:23:33 »

casky, идвай в Пловдив, тук грее слънце. през прозореца времето изглежда чудесно. И моят мъж е на работа, тъкмо ще те заведа в едно съседно село на конни състезания. Не ми се ходи сама. Имам две перални пране и куп домакински задължения, а това ме изнервя. Дадоха ми една прехвалена книга "Да обичаш Франк", доста ми е любопитно. Обикновено имам мнение за книги, което се отличава от това на околните, дано този път не е така.
Хубавите работи стават бавно и трудно, така казват за успокоение Wink! Успешен ден на всички!
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: март 23, 2013, 12:41:02 »

добър ден, аз тичах по задачи и сега минавам да ви поздравя в този гаден студ:

Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #65 -: март 23, 2013, 12:42:35 »

Свекърва, не ми давай идеи, че ако знаеш каква съм хаймана biggrin Само ми трябва някой да ми бутне фитила, куфар опаковам за 10 минути biggrin В Пловдив отдавна не съм ходила без друго blum А книга от кога не съм чела...май няма и да се домогна скоро...

Иначе и аз все с това за хубавите работи се успокоявам, ама вече нервите не ме държат... Дано скоро се похвалим danceg
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: март 24, 2013, 22:40:52 »

аз да се запиша на края на темата с нещо готино

хубава вечер  smile smile аз най-сетне свърших работната седмица (не че утре не съм пак хихи, ама няма как, тоя месец повече бачкане...)
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5]  Всички   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: