Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 30, 2024, 18:26:02

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5  Всички   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Първопролетна седмична тема - 18.03-24.03.2013г.  (Прочетена 26391 пъти)

Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #45 -: март 21, 2013, 08:21:26 »

Mulan, взимам си веднага фрешовете, чая и една кифличка smile Доставки по офисите правиш ли?

Браво за пътуването, къде отиваш?

Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: март 21, 2013, 09:43:41 »

добро утро  smile

Една весела снимка с цитатче за днешния ден:

Сега не му е времето да мислиш за нещата, които ти липсват.
Помисли какво можеш да направиш с това, което имаш под ръка.
Хемингуей
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: март 21, 2013, 09:57:30 »

Добро утро! Пожелавам прекрасен ден на всички, още малко и идва уикенда.
Активен
ra_di
Професор
Публикации: 367

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: март 21, 2013, 10:08:56 »

Добро утро и от мен!Седя пред компютъра,пия си кафето и се възмущавам,че днес май няма да и спомен от вчерашния слънчев и топъл ден.А как само ми се ходи на разходка.Вчера се възползвах от хубавото време и успях да се пораздвижа малко,отрази ми се доста добре.
Пожелавам ви успешен и ползотворен ден girl_wink
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #49 -: март 21, 2013, 10:46:33 »

Ох, не мога да се въздържа и да не кажа един комунистически виц по повод цитата на деня.
От Окръжния Комитет на БКП отиват важни другари при председателя на малко, забутано и бедно ТКЗС в планински район и започват да му четат конско: "Другарю Председател, как може, нямате нито един лозунг, нито един плакат! Нямате съревнователно табло, нямате снимки на герои на труда, безобразие! Направете нещо, знаем, че нямате пари...Ти лично направи там нещо с подръчни материали!" Слушал, мигал председателят и отсекъл: "На мен подръчна ми е само оная работа!"
Та дано имаме други неща под ръка, да ма прощава г- н Хемингуей Wink. Той да си гледа морето, старците и рибите и да си пътешества с Чарли!
« Последна редакция: март 21, 2013, 10:49:49 от svekarva » Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: март 21, 2013, 11:29:25 »

свекърва, дори и онази му работа само да е подръчна, не е малко. Все пак така ще създаде дечица, да подпомагат текезесетата  End goody
Хубаво е човек да се съобразява с наличните ресурси, а не да мрънка за още и още- аз така го разбирам и така и разсъждавам напоследък. Пък то не пречи да се работи за получаването на нови .
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: март 21, 2013, 11:55:36 »

Привет smile
Ето едно поздравче и от мен

Активен
Tonina
Професор
Публикации: 354

« Отговор #52 -: март 21, 2013, 13:55:35 »

Привет, дами!  give_rose

Преди малко се върнах от "Цветна пролет" (ежегодно изложение в Пловдив за професионалисти и любители на цветя) и ми е едно такова пролетно, пърхащо, уханно...    butterfly   butterfly
Преди да отида си повтарях: Разглеждам подробно и се ограничавам в купуването. Да... ама не  pardon
Как да се удържи човек при вида на хубаво цвете  yahoo Натоварих се както аз си знам, че даже инструктирах баща ми да отиде по-късно за един сребърен кипарис, който нямаше как да се носи.

Ето едно цветно поздравче за всички  smile :

* gradina-prolet-34086-500x334.jpg (69.3 KB, 500x334 - видяно 520 пъти.)
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: март 21, 2013, 21:08:37 »

мн е цветно и приятно тук  smile smile благодаря за хубавите снимки и за пожеланията за кака също
вчера й бях на гости и си прекарах мн приятно  heart
Хубава вечер  give_rose
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #54 -: март 22, 2013, 07:00:17 »

Добро утро, днес е петъкккккккк!
За всички от овнешката серия, една прическа smile. Аз си оставам с конската, вятърът ще ме издокара някак. В крайна сметка съм овен, но по китайския зодиак - кон.

* ovca.jpg (66.13 KB, 960x617 - видяно 482 пъти.)
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 618

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: март 22, 2013, 09:39:44 »

Добро утро и честит Петък!
На мен не ми стигна седмицата за разходки и покупки, но определено ми се отрази мнооого добре! yahoo
Рататуи, и аз обожавам да карам колело, в щатите карах по 8 мили дневно, на отиване до работа и обратно. Бедрата и д-то ми бяха станали корави като камък  tease Така че отдавна планирам да си купя един хубав велосипед, с който да си джиткам през уикендите поне smile
Еми, вчерашната снимка и цитат на деня много ми харесват Bravo А подскачащата емотинконка ми напомня на мен, подскачаща с голямата топка за упражнения, която си взех наскоро goody
С милото много се забавляваме с нея Dance
Днес е прекрасен ден за мен, защото изписват тати от болницата и на обед ще ходя да го взема! yahoo
Инфекцията в бъбрека е овладяна и остава да се молим да не се появи пак. Предстои още една по-малка операция, която ще прави отново в Плевен, след като се възстанови от лечението на бъбрека в Габрово.
Кафе и закуска от мен
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: март 22, 2013, 09:52:42 »

Иве, прекрасни новини! Все по-добре да става ! smile

Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #57 -: март 22, 2013, 09:58:22 »

Добро утро give_rose

Иве много се радвам за татко ти smile Вече само хубави моменти ви пожелавам give_rose

Свекърва, тази овца е страшна biggrin Даже мъжът падна от смях като я видя biggrin
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: март 22, 2013, 10:15:19 »

Добро утро и от мен!
Свакърва аз пък като я гледам таз овчица и ме хваща жал за животинката. Няма кой една джуфка да и кордиса, че да не се блъсне в някой!
Ива това са страхотни новини! Нека от тук нататък все такива да има!
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #59 -: март 22, 2013, 10:20:16 »

Честит петък....

Просто не мога да не ви споделя  моето уникално преживяване днес... Куриерска фирма пуска СМС на моя номер за доставена на стария ми адрес поръчка, която не съм правила аз... После се оказва, е е станала грешка... името е друго.... и пратката е за сестра ми smile

София е малък град  да знаете!
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5  Всички   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: