Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 30, 2024, 13:29:04

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5  Всички   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Първопролетна седмична тема - 18.03-24.03.2013г.  (Прочетена 26361 пъти)

ivelka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 618

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: март 20, 2013, 09:52:45 »

Привет, дами! yahoo

Включвам се днес да се похваля, че за първи път от много време насам се чувствам щастлива без причина! Може би е защото от вчера си взех почивка от работа и съм си вкъщи, имам време да обърна внимание на себе си, имам време за разходки и срещи с приятелки yahoo Вчера ходих и на лек шопинг! Отдааааавна имах нужда от тази почивка и смятам че е заслужена, след всички неприятности, които ми се стовариха на главата през последните месеци. Забелязах и, че от тревоги и стрес се погрознява, затова реших да гледам по-философски на всичко и да обръщам повече внимание на себе си blush
Вчера попаднах на един чуден цитат от Айнщан
"Животът е като карането на колело. За да запазиш баланса си, трябва да продължаваш да се движиш."
(“Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving.”)

Мисля, че каквото и да ни поднася съдбата, трябва да го приемем и да не се тормозим, че не можем да я променим. И трябва да бъдем поне малко егоисти, за да оцелеем и да не навредим на самите себе си.

Спирам, че се поотнесох!  blush
Езра, честита рожденичка!  give_rose give_rose give_rose

Еме, и ние вече тръпнем в очакване заедно с тебе  yahoo

Желая прекрасен  слънчев ден на всички! Аз след малко отивам на разходка!
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #31 -: март 20, 2013, 10:05:29 »

Честита първа пролет smile

Поздравявам ви със снимка, не е моя, но пък е много пролетна:

Вие видяхте ли вече щъркели?
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: март 20, 2013, 11:07:25 »

Честита първа пролет!

Алекс, наистина е прекрасно, когато имаме повече време да се видим и да сме си заедно twohearts Снощи дори толкова рано седнахме да вечеряме, че тази сутрин ме гони вълчи глад и все се оглеждам какво да хапна crazy
Еме, радвам се, че се отчиташ да не се притесняваме give_rose
Пънки, какво се случва с почивните дни през май? Много рядко гледам новини и не съм разбрала. Ох, милата, то и на теб не ти остана много време danceg
Езра, да е жива и здрава кака ти!
Иве, така е най-хубаво - да си щастлива без причина chee Между другото днес бил международния ден на щастието Wink

Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #33 -: март 20, 2013, 11:18:05 »

Пънк биберон и хавлийка ви трябват. Биберони вземахме само на Авент, те са около 5лв и имат за различни възрасти. Много е важно да се взема биберон напълно подходящ за месеците още повече като почнат да никнат зъбки, за да не се изкриви захапката и челюстта! Стерилизатор може и по-натам, защото ако го кърмиш няма да ти трябва. Освен ако не даваш вода от шише, но не вярвам. А и даже да нямаш шишетата може да се изваряват, ако са стъклени girl_wink Бебефон нямахме, не ни е и трябвал. Той не беше в отделна стая, а и за мен са били малко излишен разход, още повече, че както казах не ни беше и нужен.
Ако се сетиш за друго питай smile

Езра, честит рожден ден на кака ти! Да ви е жива и здрава give_rose
« Последна редакция: март 20, 2013, 11:19:47 от casky » Активен
Mulan
Професор
Публикации: 342

« Отговор #34 -: март 20, 2013, 11:27:03 »

Привет и от мен и честита първа пролет butterfly

Езра,честита ви рожденичка,нека е здрава и много щастлива give_rose
Пънки не се притеснявай ,ще купите всичко необходимо за бебока.Ето ти и един ориентировъчен списък по който можеш да съставиш и своя girl_wink http://www.moebebe.com/?id=4
Еме,ние тук май вече всички сме в очакване на вашия бонбон DANCE От сега стискам палчета всичко да премине бързо и безпроблемно give_rose
Мариелка ,как тече подготовката около сватбата? smile
Аз днес също съм в много добро настроение,което не ми се е случвало от доста дълго време danceg Тази вечер сме си взели билети и ще ходим на кино...успях да прилъжа милото и ще гледаме романтичен филм,а той въобще не харесва този жанр pardon След това сме на вечеря с едни наши приятели ,с които не сме се виждали от отдавна и вече нямам търпение DANCE
Хубав и усмихнат ден пожелавам на всички Sunshine
« Последна редакция: март 20, 2013, 11:29:31 от Mulan » Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: март 20, 2013, 11:38:55 »

Мерси Мулан! Определено ще ми е от полза!
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: март 20, 2013, 12:16:45 »

Добър ден на всички! Днес времето е още по-прекрасно от вчера, пожелавам на ви още по-прекрасен ден.
Ние отиваме да търсем подарък за кумата, пожелайте ми късмет и дано да го хареса  smile
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #37 -: март 20, 2013, 12:18:29 »

Ивелка, много позитивен пост, браво. smile
Мулан, този списък наистина звучи доста полезен. Дано Пънк се справи, че толкова предложения за бебешки неща има навсякъде, че като избирам подарък, се сбърквам. Едно време имах 3 роклички, а брат ми го гледаха като извънземно , защото имаше дънков гащеризон на една годинка, донесен незнайно как от Сащ. Сега всичко е по-различно, явно остарявам. blum
Снимката на деня - от мен за вас.
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1064

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: март 20, 2013, 12:42:29 »

Здравейте дами, Честит първа пролет от мен, нега с новия сезон дойдат нови емоции и щастливи мигове за всички ни smile
Езра, честита ти рожденничка да е жива и здрава smile
Еми страхотна снимка, а и аз както обичам звездички, много е красива smile
Активен
Tonina
Професор
Публикации: 354

« Отговор #39 -: март 20, 2013, 16:20:46 »

Привет, момичета-кокичета!!  give_rose

Минавам да ви поздравя и да се извиня за отсъствието ми тези дни с една следобедна закусчица с аромат на пролет  smile

Надявам се всички сте добре и се настройвате за хубави, пролетни емоции!!  smile

* Kaffee_und_Kuchen.jpg (52.65 KB, 500x363 - видяно 351 пъти.)
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: март 20, 2013, 16:23:55 »

Тони привет smile
Пускам нещо което много ми хареса, почувствах се уютно smile
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: март 20, 2013, 18:31:41 »

Да се похваля купихме подарък на кумата - casky благодаря за идеята! Взехме й един сервиз за торта, по-изчистен, с квадратна форма и от по-хубав порцелан. Дано да го хареса!
И да се похваля, че в този прекрасен слънчев ден най-накрая открихме вело сезона. Сега малко ми боли Д-то, но беше много яко, а времето перфектно! Дано се задължи така слънчево!
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: март 20, 2013, 19:07:31 »

Да се похваля купихме подарък на кумата - casky благодаря за идеята! Взехме й един сервиз за торта, по-изчистен, с квадратна форма и от по-хубав порцелан. Дано да го хареса!
И да се похваля, че в този прекрасен слънчев ден най-накрая открихме вело сезона. Сега малко ми боли Д-то, но беше много яко, а времето перфектно! Дано се задължи така слънчево!
браво Рататуй, много обичам сервизи за торти, ама у нас няма място за още вещи, уви.
И мъж ми се подготвя за сезона, стяга части, боядисва , въобще пролетта май почваме да я викаме с тези си действия. smile
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #43 -: март 20, 2013, 19:33:19 »

Рататуй радвам се, че съм помогнала give_rose И ние сме подарявали квадратен, много са красиви smile

А относно велосипеди аз съм много схваната, а като малка бях голям дивак. Трябва покрай синчето да влизам във форма blum И между другото тук не са толкова разпространени за начин на придвижване както в София sad
« Последна редакция: март 20, 2013, 19:36:22 от casky » Активен
Mulan
Професор
Публикации: 342

« Отговор #44 -: март 21, 2013, 07:15:49 »

Добро утро,момичета DROWSE
Минавам само да ви поздравя ,а и да ви поднеса една хубава закуска с горещо кафе blum
Аз сега пийвам на бързо моето и ще започвам да си събирам багажа,защото днес ще пътувам за родния си край moto Вече ми се събра доста време,през което не съм си ходила и нямам търпение да видя близките си yahoo
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5  Всички   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: