Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 30, 2024, 13:28:07

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 [2] 3 4 5  Всички   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Първопролетна седмична тема - 18.03-24.03.2013г.  (Прочетена 26360 пъти)

ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #15 -: март 18, 2013, 18:32:05 »

Много ви благодаря за всички полезни съвети! Знам че е трудно да даваш съвети за подарък на сляпо, исках просто някакви насоки, защото бях забила като студентка на изпит- всичко ти е в главата, но нищо не изплува  blum
Ще поразмишляваме днес и утре ще поразгледаме да видим какво ще харесаме.
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #16 -: март 19, 2013, 08:46:10 »

Добро утро give_rose 
Днес вече времето е страхотно, така че се надявам в късния следобед да стигна до разходка danceg

Поствам ви нещо, което ми хареса с пожелание за:

Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #17 -: март 19, 2013, 08:47:23 »

Добро утро на всички!
Като гледам слънчицето, днес се надявам да е топличко и приятно.
Пожелевам спорен ден на всички!
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #18 -: март 19, 2013, 10:21:55 »

Привет!
При нас е слънчево, но студено. Сутринта получих покана за преустроения арменски ресторант в Пловдив и ми стана много приятно и забавно. Дано успеем да се съберем с приятелите за 22-ри там, че да се възползваме от специалната отстъпка. Майсторът бил от съветска Армения, няма как да не е забележителна кухнята smile

* kafe+jagodi.jpg (37 KB, 650x434 - видяно 445 пъти.)
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #19 -: март 19, 2013, 10:57:07 »

Привет, сладурки bouncinggirl
Слънцето напече и малко постопли и пак оредяха редиците тук Wink Доста стари муцунки не се вясват - къде са Езра, Алекс, че и Еми избяга pardon (още много има, да не правя поименен списък, да се сещат да се разписват тук give_rose)
Вчера се прибирам и след 15-тина минути си идва и мъжът ми! Бреееей, чудо невиждано danceg Не е като да се прибира все в осем, ама свърши това време Wink Сега времето ни стига за всичко, чак успяваме и да поотпочинем, какъв лукс! Wink
AliTia, добре дошла тук и благодаря за шоколада - веднага си пийвам, че и аз съм много зиморничава и продължавам да се навличам blum (то и да не е студено навън, в офиса е студено)
Еме, хайде овнешката атака започва girl_wink И аз обичам когато е личен празник, подаръкът да е личен, а не общ или за дома
Рататуй, сподели после на какъв подарък сте се спрели и дали си го е харесала рожденичката smile
Скай, моята разходка също може да се брои за следобедна, но късно следобедна - мисля да се прибера пеш, ако спре да духа зверски и докато все още не сме се преместили и имам възможност да се прибирам пеш. Много добре ми действа, въпреки шума и мръсотията, все пак успявам да чуя чуруликането на птичките и да се порадвам на вече разцъфналите дръвчета girl_in_love
Свекърва, непременно да посетиш ресторанта и после да споделиш някое вкусно ястие(аз не съм опитвала арменска кухня, макар да имам доста познати арменци blum)
Пожелавам ви чудесен ден и ви черпя с нещо, с което да се размечтаете поне малко

* 581837_10150278891744964_977781977_n.jpg (51.01 KB, 471x353 - видяно 391 пъти.)
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #20 -: март 19, 2013, 14:53:58 »

аз бях по задачки, уморих се smile
сега наваксвам с една детска стая, която практично гледа на драскането по стените, тъй като има черна дъска  danceg
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 711

« Отговор #21 -: март 19, 2013, 21:43:57 »

Муунче, явявам се по служба!

Тия дни нещо не се заседявам пред компютъра вечер, защото все нещо гледаме или говорим по скайп и  pardon
Нещо май ме е хванала пролетната умора мен, в 9 часа се приготвям за сън pardon

Муунче, много е хубаво вечер като има време да се видите и да си отпочинете хубаво. Аз съдя по себе си, откакто се прибирам рано от работа, все едно имама половин ден пред себе си smile

Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1064

Моят сватбен албум

« Отговор #22 -: март 19, 2013, 22:29:08 »

Ей много ни е пуста темичката и тази седмица, представям си след седмица две съвсем като стане топло, ще "пресъхне" smile Минавам аз на отчет да се обадя, че съм добре. Вършим довършителни работи в къщи ние и така, готвим се smile Приятна седмица на всички желая! smile
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #23 -: март 20, 2013, 08:45:46 »

Здравейте! Аз тея дни все се каня да пиша и все не мога да намеря какво.
Като се пооправи времето и не мога да се спра, все се чудя на къде да запраша. Днеска го дават много топло и от сега се чудя къде да обикалям.
Опитвам се да превкюча на вълна покупки за бебето, но не ми е много лесно. И идея си нямам какво точно трябва да се купи.
Вие не мислите ли, че тази година се получи много неприятно с промяната на почивните дни в м. Май? Според мен е супер гадно за бъдещите младоженци, които са си направили определени планове за техния ден!
« Последна редакция: март 20, 2013, 08:51:46 от punk_girl123 » Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #24 -: март 20, 2013, 09:05:39 »

Здравейте и от мен!
Май няма нищо ново, с което да се похваля. Днес е супер временце, ще ходя преди работа на кафе с приятелка, а вечерта ще ходим до Баумакс да си купим малко паркет biggrin и други дребни нещица.
Активен
punk_girl123

Моят сватбен албум

« Отговор #25 -: март 20, 2013, 09:12:57 »

Мариелка конкретен паркет ли търсите или просто нещо по-ефтинко?Понеже в Баумакс са сравнително високи цените. Ако не е конкретен цвят, може да хвърлите едно око в Алати.
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #26 -: март 20, 2013, 09:15:52 »

Добро утро give_rose

Пънк ще превключиш biggrin Какво имате smile То на първо време не ви и трябват много неща т.е. не са спешно необходими, че да не може да се вземат след като се роди. Аз например (понеже може да се каже, че съм суевера blush ) не исках нищо преди да се роди. Имахме само комплекта за изписване и 2-3 дрешки, но пък си бях набелязала всичко, което искам и като се роди докато сме в болницата се купи. Трябва ви кошарка, дрешки повече, че да има да се сменят, мазилата трябва да купиш (ние ползвахме Бюбхен и съм страшно доволна. Трябва ти душ-гел  - от глава до пети има, крем за подсичане и олио мисля, че беше лятото, а зимата мляко, но това Емето да го каже със сигурност, че не помня много), че още като си дойде и трябва да имате с какво да го мажете, ваничка, одеалце, чаршафи, обиколниците не са задължителни според мен (ние имахме, но малко бебе няма файда от тях, отделно като поотрасне почва да ги дърпа и мен ме беше страх да не се задуши), кош за кола (но и това може по-натам), ПАМПЕРСИ biggrin (ние ползвахме Хъджис, защото на Памперс ни пропускаха, нещо не му беше по крачето ли не знам). Може да вземете и порт-бебе (като одеалце но се закопчава да не се отвива и най-често има и като качулка), но вие сте лятото и това не е задължително. Като се сетя за друго ще пиша smile

Мариелка и аз смятам да направя същото, даже излизам blum

П.П. Тя говори за ламинат, но вече знам какво има предвид biggrin Иначе и аз не съм за Баумакс, а и даже за повечето големи вериги. там ламината най-често не е много качествен.
« Последна редакция: март 20, 2013, 09:21:10 от casky » Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #27 -: март 20, 2013, 09:20:47 »

Ами ламиниран паркет 7лв кв.м. ми се струва добре. Нещо евтинко определено търсим,колкото да не сме на дюшеме в къщата.
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #28 -: март 20, 2013, 09:25:59 »

Здравейте!
Днес ви черпя, защото моята втора сестричка (кака ми) има РД(нали ви казах че имаме мн. рибки), тя знае колко мн. я обичам и какво й пожелавам  heart heart heart

Аз напоследък нямам много време и затова не пиша, но понякога ви чета  smile
не остана много до раждането на емето и след това е и пънк  smile разхождай се докато е приятно навън и сте още 2 в 1  give_rose
вчера беше мн приятно времето; вече се усеща промяната  Sunshine
Активен
punk_girl123

Моят сватбен албум

« Отговор #29 -: март 20, 2013, 09:32:02 »

Ерза да ти у жива и здрава сестричката!
Мариелка, ако е за по ефтинко, хвърли един поглед в Алати. Ние си взехме от там, а цветовете бяхя доста по-приемливи от тези на Баумакс и Бриколаж. В Практикер нямат много добри оферти.
Casky ами биберони, стерилизатори, хавлийки? Тях кога ги купихте?
Ние имаме вече количка, шезлонг и кошче за кола. Другата седмица сигурно ще поръчаме кошарката. Гледам по скъпите неща да ги вземаме едно по едно, че като ги сметнеш накрая и лошо може да ти стане! То шезлонга и кошчето за кола за наследствени от други бебета, но аз не държа всичко да е ново.
Много се чудя за бебефона, понеже са доста скъпи, а в същото време с с малки дисплеи и грозни камери!
« Последна редакция: март 20, 2013, 09:34:39 от punk_girl123 » Активен
Страници: 1 [2] 3 4 5  Всички   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: