Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 10:45:43

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: [1] 2 3 ... 5  Всички   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Първопролетна седмична тема - 18.03-24.03.2013г.  (Прочетена 26330 пъти)

Mulan
Професор
Публикации: 342

« -: март 18, 2013, 11:15:11 »

Здравейте ,момичета give_rose
Виждам ,че още си нямаме темичка и реших да се пробвам да направя smile
Черпя ви с едно пролетно кафе,тъй като съм станала много рано и имам много голяма нужда от още една доза DROWSE

Пожелавам ви много приятна и усмихната седмица,съпроводена само с положителни емоции give_rose
Ето и рецептата за щастие blum
« Последна редакция: март 18, 2013, 11:43:03 от Mulan » Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #1 -: март 18, 2013, 11:21:25 »

Мюлан не ми харесва заглавието...много подтискащо nea
Иначе мерси за темичката give_rose

Пожелавам слънчева седмица на всички!

П.П. Сега се сетих - това с хамкането ние го правим, но с яйце. Ванко много се забавлява danceg И между другото тази година майка ми не знам от къде беше купила халва, но за пръв път се ядеше biggrin
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #2 -: март 18, 2013, 11:26:14 »

Здравейте!
Пожелавам на всички успешна седмица!
Чаках някой да направи темичката, за да помоля за малко идеи!
В сряда кумата ни има рожден ден и понеже е доста капризна незнам какво да й подарим, моля ви дайте идеи!
Тя зя дрехи е много капризна- държи на марките и това отпада като вариант. Освен това е бременна и не се знае ако и вземем дреха дали после ще й става.
Може би нещо за дома е дабра идея, но КАКВО?!? Вече сме им подарявали какви ли не чаши....
 help
Активен
Mulan
Професор

« Отговор #3 -: март 18, 2013, 11:27:52 »

Наистина заглавието е малко мрачно,но ще трябва да потърпим още седмичка-две,докато и времето реши да е на наша страна blum
Макар ,че аз много обичам да вали и особено ,когато съм си в къщи и ми се е случвало да си го наблюдавам просто ей така през прозореца, доста дълго време heart
ratatui,до колко парички горе долу си склонна да отделиш за подаръка?
« Последна редакция: март 18, 2013, 11:29:38 от Mulan » Активен
ratatui
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #4 -: март 18, 2013, 11:31:10 »

Ами мислим между 30-50лв.
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #5 -: март 18, 2013, 11:34:10 »

Хехе, Мулан ме изпревари за малко - тъкмо щях да правя темичка Wink Моята щеше да е със заглавие, свързано с Първа пролет и ето това:

Как сте през новата седмица? Много студено беше последните 2-3 дни, днес също още е студено cold В събота намръзнахме да обикаляме за обзавеждане на баня - отказахме се от нещата, които бяхме набелязали предния път - едните вече бяха продадени, на други им бяха вдигнали цените, а плочките, които бяхме избрали ни се сториха ужасни и тотално се отказахме. Сега пак сме на нула biggrin Неделя решихме изобщо да не си показваме носовете навън и цял ден си стояхме на топличко вкъщи и посрещахме гости. Днес моето мъжле е на първия си работен ден на новата работа - дано да му тръгне добре! Clover Clover Clover

Доста се разписахте, докато успея да постна smile Мулан, къде го видя тоя дъжд? blum Пече, та се пука Wink
Рататуй, на нас ни е много трудно да предложим подходящ подарък без да знаем какво харесва, има ли хоби и т.н.? Дай и ти някаква подсказка Wink

Прекрасен ден от мен и още по-прекрасна седмица pullpigtails
Активен
casky
Баш Майстор
**

« Отговор #6 -: март 18, 2013, 11:35:18 »

Ами сега се сещам за стъклен сервиз. Има и много красиви за торта с голяма чиния за тортата и лопатка. те са към 20лв, може да вземете и още нещо
Ето едни ама не ми харесват шарките им, има много по-хубави.
http://www.zora99bg.com/02/938-13-62/products/view.html?iid=327&cid=151&subcid=339
Ние сме подарявали два пъти такъв сервиз, но цветовете бяха много хубави. И двата пъти много се хареса, даже единия имаше и допълнително правоъгълна чиния за сладки или соленки в същите цветове smile

Кажи какво харесва или поне какъв тип е освен, че е капризна biggrin

Мунче то пече ама много студено sad
« Последна редакция: март 18, 2013, 11:39:59 от casky » Активен
Mulan
Професор

« Отговор #7 -: март 18, 2013, 11:42:01 »

Аз уж написах коментар ,ама се е затрил някъде blum
Сещам се за луксозна фруктиера,ваза,електронна рамка за снимки /има вече и по-евтини,които вършат същата работа/,поставка за вино...за сега се сещам само това,но ако ми хрумне нещо друго ,ще се включа пак  Wink

П.п. Сменям името на темата ,че не искам да депресирам никого blum
Активен
ratatui
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #8 -: март 18, 2013, 11:44:48 »

Ами сега се сещам за стъклен сервиз. Има и много красиви за торта с голяма чиния за тортата и лопатка. те са към 20лв, може да вземете и още нещо
Ето едни ама не ми харесват шарките им, има много по-хубави.
http://www.zora99bg.com/02/938-13-62/products/view.html?iid=327&cid=151&subcid=339
И аз за нещо подобно си мислех и мисля да поогледам.
Информация за рожденичката:
- Момичето навършва 27, много е симпатична. Обича луксозни неща /дрехите, особено държи да са марка и обича официални дрехи, затова сега докъто е бременна е много нещастна, че неможе да се облича официално/ беше си харесала едни сенки, но нямам идея кои са и от къде са, а и цената им беше 180лв.
- Много обича неща за къщата, те от скоро заживяха официално заедно и мисля да е нещо такова, което да й влезе в употреба. Но проблема е че чаши вече няколко пъти сме ем подарявали, а тъй като вкусовете ни са доста различни се чудя какво да й изберем.
- Консултирахме се и с кума, но и той няма идея.
Благодаря ви!
Активен
casky
Баш Майстор
**

« Отговор #9 -: март 18, 2013, 12:13:34 »

Мисля, че ще й хареса girl_wink Още повече след като от скоро живеят заедно предполагам все още не се е набавила с всичко.
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #10 -: март 18, 2013, 12:54:16 »

Здравейте дами! Какво не му харесвате на заглавието или вече е променено?
При нас е студено и мрачно, сутринта в офиса беше 13С и се наложи да взимаме спешни мерки с една духалка. Не за нас, за компютрите беше важно  Wink
За подаръци аз в последно време се придържам към препоръчителните за зодията. Не съм бъркала, а това, което аз бих харесала, напълно съвпада.
http://superpodaraci.mymall.bg/pages/%D0%9F%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D1%80%D1%8A%D0%BA-%D1%81%D0%BF%D0%BE%D1%80%D0%B5%D0%B4-%D0%B7%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0.html
Активен
casky
Баш Майстор
**

« Отговор #11 -: март 18, 2013, 13:17:34 »

За мен не бих казала, че съвпада, но може за другите да са по-точни girl_wink
Активен
ratatui
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #12 -: март 18, 2013, 13:27:47 »

Тя е риби или по-скоро е на границата, но си се мисли за риба. Въпреки че характера си е на овен  smile
Активен
AliTia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 593

Моят сватбен албум

« Отговор #13 -: март 18, 2013, 16:57:25 »

Здравейте и от мен smile
Определено времето не е никак пролетно, пък и аз каквато съм зиморничава, все ми е студено. Тъкмо ни зарадва с топло пролетно слънчице Sunshine ... и отново зима, така че аз ще ви почерпя с чаша горещ шоколад blum

ratatui, миналата година за рождения ден на нашата кумичка, подарихме комплект хавлии за баня, тъй като и те с кумеца от скоро живееха заедно. Наистина е трудно да се определи какъв да е точно подаръка за човек, който не познаваме, но пък ето една идейка и от мен.

svekarva, определено има неща, които съвпадат с вкуса ми. Даде ми идея и за подарък за рождения ден на мама, който наближава good

Мунче, много красиво пролетно поздравче give_rose

Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1064

Моят сватбен албум

« Отговор #14 -: март 18, 2013, 17:54:44 »

Привет и от мен в новата темичка,
Малко при нас първа пролет не се вижда...днес такъв сняг валя, само сега следобяда грейна малко слънчице за 10 мин и това беше...Но ще дойде...до РД-то ми съм поръчала да е много топло вече, а до него малко остана. Хайде на ред сме Овните smile
Свекърва много точно описание за Овните в този сайт smile
ratatui наистина много трудна задача да дадеш съвет за подарък на човек, който не познаваш. От това, което си написала аз бих предложила, да й подарите примерно Спа уикенд за двамцата с кума, от колективата ще ви влезе в бюджета, или за нея някакъв по готин масаж. Ако обича да готви и да седи в кухнята на Скай идеята също ми харесва, но аз лично не ообичам да ми подаряват неща за дома, когато имам личен празник. Харесвам подаръците да са за мен...(а бе Овен какво да ви кажа  diablo)
Активен
Страници: [1] 2 3 ... 5  Всички   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: