Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 23, 2024, 01:41:22
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на tanichka - 13.10.2007г.!!!!!
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
7
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на tanichka - 13.10.2007г.!!!!! (Прочетена 31988 пъти)
tonitta
Заслужил майстор на спорта
Отг: Сватбата на tanichka!!!!!
«
Отговор #45 -:
октомври 15, 2007, 15:29:17 »
да миличка и ти вече си г-жа!
*YAHOO*Да си носиш титлата с гордост и без предразсъдъци! :girl_wink:Бъдете много,много щастливи и влюбени!
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
най-прекрасния син на света!!!!!!!!!!!!!
«
Отговор #46 -:
октомври 17, 2007, 12:50:03 »
честито миличка, знам че сватбата ви е била прекрасна!Пожелавам ви много радости и само положителни емоции, едно здраво и щастливо семейство и дано скоро станете 3-ма!!!!!!!!!Целувам те!
Активен
Selvet
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #47 -:
октомври 18, 2007, 12:45:51 »
Миличка , Честито , пожелавам ти много семейно щастие и нека любовта ви никога не угасва
Да се обичае все така като на сватбеният ви ден до дълбики старини
И нека скоро а станете 3ма
Очакваме снимчициии
Активен
shtastliva
Сватбен ГУРУ
щастлива госпожа
«
Отговор #48 -:
октомври 18, 2007, 12:57:53 »
Абе Танче, ти къде остана , а снимчици, а разказче???
Активен
tanichka
Сватбар
Публикации: 223
«
Отговор #49 -:
октомври 18, 2007, 13:39:22 »
Благодаря ви милички! Беше наистина много забавна и хубава сватба, даже не очаквах да се забавлявам толкова. Всички от сутринта притеснени, сериозни, аз пък точно обратното страшно им се забавлявах. В 9.30 моите родители донесоха моя букет, бутонерата и букета за колата и тръгнахме със свекървата и майка ми на фризьор. Те двете сериозни, преговарят какво е готово и какво не и тъй като не бях взела торта за кумата, защото не исках като сватбената, а плодова -кумовете такава обичат, а такива има готови и няма нужда да се поръчва/ майка ми изнесе цяла лекция как ще останем без торта (както и стана). Предния ден щях да си купувам обици за сватбата, но закъснях и магазина беше затворил, та за това пратих сутринта пратих милото с моя брат да ми избират обици (честно казано не мислех, че толкова сложна задачата при положение, че знаех какво има в магазина, дадох им гривната в ръцете и единственото условие беше да купят обици със същия цвят перли като гривната, имаше само три чифта подходящи, като единия го бяха продали, другите два ги бях показала на милото, но и двата бяха красиви и нямаше значение кой ще купят, но те прекарали 40 мин. в магазина гадаене
, проведохме 4-5 тел. разговора докато се решат да вземат нещо. Точно като са слезли в града аз се се сетих, че съм забравила булото в къщи и ги върнах да ми го носят. Тъй като двете майки бяха само за прически, набързо ги направиха и тръгнаха. Бях казала на Сашо като приключи задачите в града, да мине да ме вземе. Свекървата каза, че има да свърши едно-две неща и ще мине да ме вземе. Да ама не! Всеки си мислел, че другия ще мине да ме вземе и се е прибрал самичък, а аз стоя и чакам
В този момент ми звънят кумовете да им отворя да влязат, като мислят че съм в къщи. Аз звъня у дома някой да им отвори и да дойдат да си ме приберат. И фотото и видеото пристигнали, само мен ме няма. Въобще докато започне самата сватба всеки тича като замаян и нали цялата подготовка мина през мен, никой не знае кой кога къде какво прави....не спря да ми звъни телефона
Съжалявам, че нямам време да кача малко снимчици, но по-късно и това ще направя и ще продължа разказчето /ако искате /
Активен
Selvet
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #50 -:
октомври 18, 2007, 14:05:25 »
ама разбира се , че искаме ,
иск али питане
Активен
ROSI KRASTEVA
ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО
«
Отговор #51 -:
октомври 18, 2007, 14:43:31 »
хайде tanichka чакаме
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
красота :)
Отг: Сватбата на tanichka - 13.10.2007г.!!!!!
«
Отговор #52 -:
октомври 18, 2007, 15:05:04 »
Иска ли питане- чакаме снимчици
А това че са те забравили направо ме разби
Активен
shtastliva
Сватбен ГУРУ
щастлива госпожа
«
Отговор #53 -:
октомври 18, 2007, 15:20:30 »
Да, Танче, няма измъкване със снимките
Цитат на: veselyshko в октомври 18, 2007, 15:05:04
А това че са те забравили направо ме разби
Дааа, накрая сватба без булка
Активен
tanichka
Сватбар
«
Отговор #54 -:
октомври 18, 2007, 16:17:06 »
снимки ще кача, но няма да е днес, защото имаше толкова проиятели с камери и фотоапарати, а сега никой не дава /сигурно съм била много грозна булка и не искат да ме стресират
/ А на нашия апарат ме има само на две снимки и на едната толкова тъжно гледам ще се разплача още малко
През цялата сватба имаше по нещо забравено и майка ми каза, че нарочно ги правя тези номера, а DJ че го саботирам, защото съответно трябваше да се променя сценария. Най-много ме яд, че забравиха платното. Съответно и него милото го пратих да го купува сутринта на 13-ти, взеха го в ресторанта и го оставили отстрани без никой да каже на DJ и той не попитал, защото помислил, че и него съм забравила. Наистина щеше да стане много интересно, но не. Чак като си тръгваха свекито ме попита кога е ред за платното, направо ми идеше
.
Момичета нали знаете как на самия ден не можеш да асимилираш всичко, защото те връхлитат емоциите като вихрушка и малко сякаш нещата се завъртат около теб и ти се опитваш да ги настигнеш като усещане и искаш да се насладиш на всеки един момент напълно, но идва следващия и после следващия и едва на другия ден възстановяваш всичко от отминалия ден и така подреждаш спомените си. Е мисълта ми беше, че какво успях да се насладя на усещането да съм булка си беше само за сватбата, защото на другия ден се обадиха да кажат, че бабата на милото починала /лека й пръст/ и дано не прозвучи грубо, но цялата еуфория и радост от сватбата отидоха в канала. Съжалявам за лекото
Наистина беше си весела сватба, но след това толкова други настроения я изместиха, че имам чувството че е била преди няколко месеца, а не преди 5 дни
Активен
tonitta
«
Отговор #55 -:
октомври 18, 2007, 20:01:01 »
Мале мила ohmyкакво ли не ти се е случило преди,по време и след сватбата!На някои хора не им се събират такива емоции за цял живот,а на теб....Както и да е,важното е,че все пак сте си изкарали добре и че колкото и грубо наистина да звучи баба му не е починала предния ден,защото щеше да е още по-зле!Така че спомняй си само хубавите неща!и мила хайде пусни поне 1 снимка де...така искам да те видя като булка!
Активен
Вероника
«
Отговор #56 -:
октомври 18, 2007, 20:35:57 »
Миличка, първо и аз да ти Честитя и поздравя
Пожелвам ви прекрасни моменти от семейният живот, здраве и много весели дечица! Обичайте се!
Разказчето ти много ме впечатли, какво ли не ти се е случило както каза Тони, но това само е помогняло да почувстваш по-добре какво е да си булка.
Аз все още не знам и се замислям върху това, което всикчи казват, че минава като на магия и чак на другия ден го асимилрваш.
Ще чакам снимчици с нетърпение
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
красота :)
«
Отговор #57 -:
октомври 19, 2007, 08:27:49 »
Миличката ми тя денят ти е бил наситен с толкова много емоции
Но все пак това си е бил вашият ден и пак всичко е било хубаво сигурна съм- а то без да се забрави нещо не може! И ние нямахме туй онуй в деня на сватбата та моите приятелки търчаха като линейки насам натам, така че сладка всичко си е в реда на нещата
Много съжалявам че така се е случило с бабата на мъжа ти е починала, но мила живота е такъв и хубав и лош, весел и тъжен
Наистина те разбирам,моят дядо почина в деня в който трябваше да си платим капарото за ресторанта, а още не му бях казала че ще се женим
Но миличка така е редуват се и хубави и лоши моменти, но приказният ти ден не може да се забрави или измести от нещо друго,просто като мине малко време и като си гледаш снимките и видеото отново ще те връхлетят веселите мометни и прекрасните емоции от деня
И пак ще му се радваш
Активен
tanichka
Сватбар
«
Отговор #58 -:
октомври 19, 2007, 09:24:48 »
Благодаря ви момичета! Толкова ви
Ще се постарая утре събота или неделя да кача малко снимков материал, но и аз нямам никакви снимки. Всички са обещали тези дни да ми пратят, а и професионалните снимки ще ги взема довечера
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
най-прекрасния син на света!!!!!!!!!!!!!
«
Отговор #59 -:
октомври 22, 2007, 15:48:59 »
миличка айде вече не издържамееееееее
Активен
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
7
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на tanichka - 13.10.2007г.!!!!!
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума
Приготовления за сватбения ден