Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 25, 2024, 01:35:32
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватбената торта - 8 част
Страници:
1
...
27
28
[
29
]
30
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбената торта - 8 част (Прочетена 200559 пъти)
Allicia
Сватбар
Публикации: 211
Re:Сватбената торта - 8 част
«
Отговор #420 -:
юли 11, 2013, 11:54:00 »
Triplesec, къде в Младост се намира тази сладкарница. Че явно не съм я виждала и чувала, но не пречи да се пробва като вариант.
Активен
Triplesec
Ентусиаст
Публикации: 55
«
Отговор #421 -:
юли 11, 2013, 12:10:33 »
объркала съм и името "Домашната сладкарница" се казва, била на пазара в млладост 1 "пътеките" или както там се води
Мариола, благодаря за идеята за Чочко, ще ги прозвъня и тях:)
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
«
Отговор #422 -:
юли 11, 2013, 12:26:49 »
аз съм яла еклери и шоколадова торта в домашната сладкарница, повече не бих повторила. отвратителен евтин маргаринен вкус. дано сватбените им не са с толкова евтини продукти и така да миришат лошо.
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
Нашата сватба мечта 17.08.2013
«
Отговор #423 -:
юли 11, 2013, 12:39:39 »
Момичета, ние сме си избрали за пълнеш шоколадов трюфел. Направо е уникален, но се чудя дали не е много дързък избор за август. Дори и нелюбител на шоколада ще си оближе пръстите. Ще се сервира късно, но...все пак...дали ще е прекалено тежка...?
Активен
emmmmmy
«
Отговор #424 -:
юли 11, 2013, 12:50:37 »
Цитат на: milenuity в юли 11, 2013, 12:39:39
Момичета, ние сме си избрали за пълнеш шоколадов трюфел. Направо е уникален, но се чудя дали не е много дързък избор за август. Дори и нелюбител на шоколада ще си оближе пръстите. Ще се сервира късно, но...все пак...дали ще е прекалено тежка...?
след като е късно сервирането, от танците хората може да са поогладняли наново. А и щом е вкусна, не вярвам някой да се оплаче, че не е някаква супер лека торта.
Активен
Lillly
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #425 -:
юли 11, 2013, 13:26:16 »
Цитат на: milenuity в юли 11, 2013, 12:39:39
Изберете торта, която на вас ви харесва!
Дори и да е тежка коментарите ще са от типа "Тортата беше страхотна! Но ми стана тежко и не успях да я изям цялата..."
В крайна сметка няма как да знаете на кой какво му се харесва!
Активен
tsve4e
Професор
Публикации: 332
«
Отговор #426 -:
юли 11, 2013, 14:01:12 »
Момичета, тъй като започнахме да се ориентираме за сватбена торта в една сладкарница ни казаха в никакъв случай да не си избираме торта с фондан, защото блатовете не ги сиропирали и оставали сухи и като кекс. Някой има ли такива наблюдения и може ли да ми дадете съвет,, защото аз си харесах модел с фондан и сега съм малко разочарована.
Активен
emmmmmy
«
Отговор #427 -:
юли 11, 2013, 14:02:42 »
няма такова правило, нашите и двете бяха с фондан, зависи от пълнежа и сиропирането, и дали го умеят. къде ти го казаха това?
Активен
Alichka
«
Отговор #428 -:
юли 11, 2013, 14:07:03 »
Това е пълна глупост! Явно много зависи кой къде и какво може и не може да прави! Нашата също беше с фондан и мога да кажа, че гостите си изядоха парчетата. За пълнежа изцяло се доверихме на хората, които ни я правиха. Беше изключително вкусна!
Активен
Triplesec
Ентусиаст
«
Отговор #429 -:
юли 11, 2013, 16:14:47 »
Еми, много благодаря за мнението!жалко , бях се настроила да е вкусничко при тях,на сайта им тортите изглеждат страхотни, но е вярно,че няма как само от картинка да се прецени
Активен
emmmmmy
«
Отговор #430 -:
юли 11, 2013, 16:27:34 »
Цитат на: Triplesec в юли 11, 2013, 16:14:47
Еми, много благодаря за мнението!жалко , бях се настроила да е вкусничко при тях,на сайта им тортите изглеждат страхотни, но е вярно,че няма как само от картинка да се прецени
за нищо, но все пак си искай проба, може на сватбените да е другояче.
Активен
Triplesec
Ентусиаст
«
Отговор #431 -:
юли 12, 2013, 08:12:28 »
Аз след вчерашната паника да докладвам: чудесни бяха нещата в Двете фукли, явно едната мома там е по-серт и не им прави услуга... честно казано, ако не бях на кеф, изобщо нямаше да се появя на дегустацията, но се радвам, че преодолях предубеждението. Беше друго момиче на смяна, предложи ми и алтернативни варианти на това, което опитах дори каза,че може взависимост от предпочитанията да се намали количеството захар, че дори на мен ми накъртваха от сладост, въпреки,че бяха много вкусни. В крайна сметка се спряхме на крем шампанско с боровинки
Отметнахме и последната грижа и ми остава само да си взема роклята от шивачката във вторник и да броя дните до другата събота
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #432 -:
юли 12, 2013, 08:14:47 »
крем шампанско с боровинки : това звучи многооо вкусно и леко! браво за избора! успех
Активен
Axenia
Професор
Публикации: 307
31.08.2013
«
Отговор #433 -:
юли 12, 2013, 13:11:13 »
Ние се спряхме на сладкарница и торта, имаме малко трудности с намирането на захарни слънчогледи, сладкаря ми предложи други цветя, но аз неее искам си ги !!!! Все пак се разбрахме да поръча в някаква фабрика където правят такива цветя. Предложи ни торта, която беше изключително вкусна
и каза, че няма да е с фондан, а с бял шоколад
Модела е този, който си харесах. В него ще са 40+ парчета и ще купим още 5 други малки торти. Цената ни каза, че ще е около 250лв. близо 135 парчета.
cake.jpg
(23.64 KB, 300x400 - видяно 3885 пъти.)
Активен
formite
Професор
«
Отговор #434 -:
юли 13, 2013, 12:36:56 »
Ох, толкова нежни...
http://www.flickr.com/photos/charlottescupcakes/7555621774/sizes/o/in/photolist-cvEx7W-6T2Wfp-9yhuEf-5gmkxz-e6EWnz-e6LAC1-9FVTDh-4hP2LJ-bjwxBi-7XBu9g-8v9siF-ck4yq3-6L3B7h-5cTrwG-dzTGLB-8LoUbR-5hKsAG-6QkeLs-4UqSog-9y5hpM-7BPFgQ-9MX8ZK-8dzqYf-7vb86Q-7auEgi-53PBCE-81T9QY-anfSWu-eUzD9z-56MDsE-d8tWBG-56MBZQ-6gYKi3-6gUyJr-6gYKfC-5kGPEP-5DETNW-8kjzN6-7YpNex-9gkpXE-4EBVFg-eaVNym-9ucaEm-8wNCVA-4znmmW-89MJgp-9zeFjR-7Jo5oB-9SRwQx-4znohA-4n7Pef/
Активен
Страници:
1
...
27
28
[
29
]
30
31
Нагоре