Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 18, 2024, 17:09:16
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
От Svatbata.bg
>
"Сватбени емоции" V
>
Конкурс "Сватбени емоции" IV отминал
> Тема:
"Сватбени емоции" 3
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...
26
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Сватбени емоции" 3 (Прочетена 149444 пъти)
Rossistela
Баш Майстор
Отг: "Сватбени емоции" 3
«
Отговор #210 -:
ноември 06, 2007, 22:13:02 »
bibsi
,абсолютно си права,че прекрасни снимки са незаслужено много назад във
временното
класиране,но това не значи,че ще бъдат назад и в края на конкурса,или поне не е задължително.Съгласна съм,че трябва да спечели най-харесваната снимка,но понятията
хубава
и
харесвана
в случая съвсем не са синоними,например
най-хубавата
за теб или мен може да не е
най-харесваната
от други...предполагам разбираш какво имам впредвид.Съвсем не съм съгласна с твърдението ти,че
Цитат на: bibsi в ноември 06, 2007, 20:05:03
май някой хора са казали на цялата рода да се регистрира и да гласува.....
Вчера със съпругът ми останахме много изненадани(признавам си-приятно) като видяхме,че нашите снимки(и двете!) са в челните позиции-едната на 3-то,другата на 5-то място,а днес пък на 4-то и 7-мо.Това обаче не значи,че в на края няма да финишираме на 38-мо например
,което по никакъв повод няма да е разочарование за нас,абсурд.Единственият човек,на който съм казала за конкурса е етървичката ми,която активно участваше в подготовката за сватбата ни.Никаква рода,никакви приятели,нямам желание за агитации и прочее.Затова и резултатите от тези дни са ми така "сладки".Това не значи,че много други двойки не заслужават да са първо или трето място,харесвам безкрайно много от снимките и моля ви,нека конкурса бъде една приятна емоция за всички,не бъдете прекалено мнителни или докачливи
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #211 -:
ноември 06, 2007, 22:17:56 »
аз не искам и не мисля да пращам линкове!за мен конкурса е емоция и съм щастлива че снимките ми могат да седят редом то толкова много красиви снимки @}->--не искам да печеля за мен е важно че съм споделила радостта си с вас!наградите са нещо материално те ще минат и заминат но тръпката остава!ако някой ни харесва нека гласува за нас ако не да не го прави!имаме много приятели и всеки би гласувал но не това е важното нали така
най големите награди сладки мои сме ги спечелили в лицата на съпрузите си които ни обичат и подкрепят!!
поради тази причина не мисля че е нужно да разпращам молби към който и да е да гласува за мен!не мисля че е честно спрямо сотаналите красиви булки и елегантни младоженци :DANCE:а сег аотивам да гласувам за сминките които наистина харесвам
Активен
сиска
Заслужил майстор на спорта
Така ми е добре...
«
Отговор #212 -:
ноември 06, 2007, 23:55:44 »
лелеееее
чета и не вярвам
Еми аз ей сега взех,че преброих нашите снимки на кое място са...........някъде около 140-то
Казала съм на няколко приятелки че участвам в един конкурс със сватбени снимки,но не мисля че някоя от тях е седнала всеки ден да дава гласа си за нас (то си личи и по позициите
) Чудех се въобще дали да се записвам за конкурса,тъй като вече участвах в предния,но реших да избера други снимки и да ги пратя
И мен ми се струва,че агитацията е голяма,но това всеки сам за себе си решава до колко е въпрос на Живот и Смърт да спечели
Моето мнение е ,че доста от хубавите и забавни снимки са назад-дооооооооооста назад.Аз бих ги заменила с някои от челните места
Активен
maria_lakova
«
Отговор #213 -:
ноември 07, 2007, 00:08:49 »
Май пак се почна познатото гласуване с "отрицателен" вот или с ниски оценки за снимките, които са били на първи места
Снимката, която онзи ден беше на първо място с оценка 4.99 ако не се лъжа, в момента е с оценка 3.81
Все си мисля, че е по-добре да няма временно класиране и да не се виждат оценките
Активен
сиска
Така ми е добре...
«
Отговор #214 -:
ноември 07, 2007, 00:12:25 »
Нямах предвид снимките които са от първо до трето място,нито пък тази на 4-то и 5-то просто ми направи впечатление,че много стойностни снимки са останали незабелязани така да се изразя,но
Rossistela
е права за мен една е най-подходяща да спечели за някой друг-друга
Мария май наистина ще е по-добре да няма временно класиране
Така няма да се наблюдава непрекъснато коя снимка на кое място е
Активен
maslinka
Публикации: 3663
«
Отговор #215 -:
ноември 07, 2007, 00:14:38 »
Цитат на: maria_lakova в ноември 07, 2007, 00:08:49
Май пак се почна познатото гласуване с "отрицателен" вот или с ниски оценки за снимките, които са били на първи места
Снимката, която онзи ден беше на първо място с оценка 4.99 ако не се лъжа, в момента е с оценка 3.81
Все си мисля, че е по-добре да няма временно класиране и да не се виждат оценките
ами аз точно по този въпрос писах преди около час един пост дълаг ,дълаг и накрая го изтрих да не си помисли някой че се паля че мойта снимка вчера беше втора а днес 145,ама не вообще не ми пука,ама снимката която беше първа преди 2дни вчера беше на 204 място
е това вече е супер фрапантно!и аз мисля че е по добре да няма временно класиране,всмисъл да не се виждат резултати,а и e по интересно,поне на мен да видя победителите чак 1.12
Активен
maria_lakova
«
Отговор #216 -:
ноември 07, 2007, 00:18:40 »
Честно казано незнам кой е този (или тези) ненормален да гласува с 1 звезда примерно само и само първите да изостанат в класирането
, но и в предните издания на конкурса го имаше абсолютно същото
Много грозна постъпка - без значение на кого е снимката
Активен
сиска
Така ми е добре...
«
Отговор #217 -:
ноември 07, 2007, 00:20:50 »
как с 1 звезда
Активен
maria_lakova
«
Отговор #218 -:
ноември 07, 2007, 00:23:28 »
Цитат на: сиска в ноември 07, 2007, 00:20:50
как с 1 звезда
Нали се оценяват със звездички: 1 (една звезда) - не ми харесва
2 (две звезди) – може и по-добре
3 (три звезди) – горе-долу
4 (четири звезди) – още малко й трябва
5 (пет звезди) – нека спечели
И така намаля оцеката на дадената снимка, само че намаля и общата оценка, което вреди на всички
Нали се изчислява с някаква формула - не е средно аритметично
Активен
maslinka
«
Отговор #219 -:
ноември 07, 2007, 00:24:49 »
Цитат на: сиска в ноември 07, 2007, 00:20:50
как с 1 звезда
ами така гласуват с оценка"не ми харесва снимката"=1звездичка
Цитат на: maria_lakova в ноември 07, 2007, 00:18:40
Честно казано незнам кой е този (или тези) ненормален да гласува с 1 звезда примерно само и само първите да изостанат в класирането
, но и в предните издания на конкурса го имаше абсолютно същото
Много грозна постъпка - без значение на кого е снимката
Миме ти пък какво се чудиш да не е за пръв път,това чудо което се случва.Въпреки че аз мъничко се съмнявам в това наказателно гласуване,защото нали вече има само по 2 гласа,те толкова ли са зле че да гласуват с единици за чуждите снимки,а не за своите си с 5тици
Аз предлагам да направим подписка да се скрият резултатите от временното класиране
«
Последна редакция: ноември 07, 2007, 12:05:12 от maslinka
»
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
«
Отговор #220 -:
ноември 07, 2007, 00:25:12 »
Цитат на: maslinka в ноември 07, 2007, 00:14:38
и аз мисля че е по добре да няма временно класиране,всмисъл да не се виждат резултати,а и e по интересно,поне на мен да видя победителите чак 1.12
Ох, така се опулих първия път като го прочетох това изречение. Помислих, че Маслинка е имала предвид че победителите от толкова гласуване с единици ще бъдат с оценка едва 1,12, а тя милата имала предвид първи декември. Смяяяяяяяяяях
Момичета ей такива смешки са сватбени емоции, наградите са ден до пладне, но всички тайничко се надяваме да спечелим... е, някои момичета малко по-явно от други
Аз също съм ПРОТИВ да се вижда временното класиране и да се знае кой е на челните позиции, за да се избегне гласуване с 1-ци. Нека бъде изненада!
Активен
maria_lakova
«
Отговор #221 -:
ноември 07, 2007, 00:26:29 »
Цитат на: maslinka в ноември 07, 2007, 00:24:49
Аз предлагам да направим подписка да се скрият резултатите от временното класиране
Аз подписвам с 2 ръце
Активен
сиска
Така ми е добре...
«
Отговор #222 -:
ноември 07, 2007, 00:27:57 »
Цитат на: maria_lakova в ноември 07, 2007, 00:26:29
Цитат на: maslinka в ноември 07, 2007, 00:24:49
Аз подписвам с 2 ръце
И аз и аз
Активен
maslinka
«
Отговор #223 -:
ноември 07, 2007, 00:33:03 »
Цитат на: prin4ipessa в ноември 07, 2007, 00:25:12
Цитат на: maslinka в ноември 07, 2007, 00:14:38
и аз мисля че е по добре да няма временно класиране,всмисъл да не се виждат резултати,а и e по интересно,поне на мен да видя победителите чак 1.12
Ох, така се опулих първия път като го прочетох това изречение. Помислих, че Маслинка е имала предвид че победителите от толкова гласуване с единици ще бъдат с оценка едва 1,12, а тя милата имала предвид първи декември. Смяяяяяяяяяях
Момичета ей такива смешки са сватбени емоции, наградите са ден до пладне, но всички тайничко се надяваме да спечелим... е, някои момичета малко по-явно от други
Аз също съм ПРОТИВ да се вижда временното класиране и да се знае кой е на челните позиции, за да се избегне гласуване с 1-ци. Нека бъде изненада!
честно да ти кажа това малко ме засегна,защото майка ми като видя снимките и каза"няма да спечелите защото има много по интересни снимки" а симо и обясни,че не сме слепи и виждаме какви чудни снимки има.Никога не съм имала никакви надежди да спечеля,но виждам че има снимки които го заслужават и се паля май повече отколкото трябва.Знаех си че вообще не трябваше да се намесвам в темата защото всеки си пречупва през своята призма!Едва ли някой е приритал за уикенд в банско или албена,но на мен ми прави впечатленмие,че една снимка от първо място пада на 204 и се запитвам защо ли.
«
Последна редакция: ноември 07, 2007, 01:08:50 от maslinka
»
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
«
Отговор #224 -:
ноември 07, 2007, 00:52:50 »
Чакай, чакай, Маслинка, искам да поясня, че ни най-малко не съм искала да те засегна. Не си разбрала какво исках да кажа. Стана ми смешно, че сама се обърках. Ти си имала предвид като си написала 1.12 - датата първи декември,нали? А аз каквато съм отвеяна помислих че имаш предвид, че нахалниците които гласуват с единици ще занижат дотолкова общите оценки, че накрая най-високата оценка ще бъде 1.12. Разбираш ли сега каква ми беше обърквацията и сама си се смях на завеяния акъл. А това което казах, че наградите са "ден до пладне" го казах по повод на завистниците, които са намалили оценката на
прекрасната ти снимка
, само за да излязат те напред и да вземат толкова драгоценните награди. И изказването, че някой се борят доста по-явно за наградите също касае тези лоши момичет, които гласуват с единици, ни най-малко не съм имала предвид теб. Напротив, дори чрез изказването си опитах да защитя хора като теб, срещу които е гласувано несправедливо. Надявам се вече да съм успяла да изясня защо така ти е прозвучало мнението ми. В ниакъв случай не съм искала да засегна някого, най-малко теб!
Защото смятам, че
твоите снимки са едни от снимките, които най-много заслужават да бъдат победители в конкурса
!
И моля ви момичета, за да не се получават такива недоразумения (някой казал едно, друг разбрал нещо друго и се засегнал) не възприемайте всяко едно мнение като нападка към вас. Ние сме си тук все наши хора и съм сигурна, че никой никого не иска да обиди. Просто покрай конкурса емоциите стават обтегнати и нечии думи могат да бъдат грешно интерпретирани. Нека не се караме за глупости!
Активен
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...