Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 08:47:12

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 28 29 [30] 31 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очаквани пролетно празнични бебчета Април,Май,Юни-2  (Прочетена 118870 пъти)

gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #435 -: май 07, 2013, 10:39:40 »

Josephine да оздравяваш бързо.Може би е някой нерв и като кашляш така те боли.Не вярвам да има проблем с бебо.Аз вчера леко се бях вкарала във филм че реших че доста време не съм ги усещала господата.Та след малко шоколад и студена вода се разритаха порядъчно.Ще чакаме да кажеш как е минал прегледа.
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1053

Моят сватбен албум

« Отговор #436 -: май 07, 2013, 10:43:34 »

абе уж съм на оправяне вече, мъчат ме нещо като храчки и не мога да се изкашлям като хората....

Иначе не го знам нерв ли е какво е ама боли като се стягам да кашлям sad Ще го видим днеска и после ще се отчета задължително smile
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1290

Моят сватбен албум

« Отговор #437 -: май 07, 2013, 10:46:49 »

Гери и аз напоследък само се вкарвам в някакви филми, но си казвам излагаш се трябва да мисли позитивно /не че много ми се получава/ и с тия околоплодни води направо съм полудяла..няколко пъти се будя през ноща цялата вир вода и първата ми мисъл е леле ще ми изтекът водите и няма да разбера...незнам при теб как е ама мен яко ме обливат топли вълни  give_rose

Джозефинче да се отчетеш след прегледа как върви г-цата  give_rose
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #438 -: май 07, 2013, 11:01:54 »

Цвети аз не се потя нощем,ама и аз имам дерт с тея води.Все си мисля че ще изтекат и няма да разбера.Тъй като ми се мокри бельото все си мисля че ми изтичат по малко водите.Имам чувството ,че това с водите е най стряскащото ме нещо.С позитивното мислене и на мен не ми се получава много.
Активен
ra_di
Професор
Публикации: 367

Моят сватбен албум

« Отговор #439 -: май 07, 2013, 11:08:48 »

И мен ме обливат едни вълни,все едно съм в критическата.Откакто почнаха жегите доста се потя и ми е горещо,повече отколкото е нормално за мен.Пък и краката почнаха леко да ми оттичат.Въобще чудо ще е от сега нататък в тези горещини.
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #440 -: май 07, 2013, 11:16:13 »

Подуването на краката вече не ми прави впечатление.Има дни дето са двойни.Явно тежеста и горещините си казват своето.
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1290

Моят сватбен албум

« Отговор #441 -: май 07, 2013, 11:19:31 »

При мен ръцете почнаха да ми отичат и скоро ще си махам халката, че все по-трудно я вадя и ме е страх, че после няма да мога изобщо да я извадя....иначе краката са ми добре /но при мен може да се дължи и на факта, че почти никъде не излизам smile
« Последна редакция: май 07, 2013, 11:24:18 от cveta_d86 » Активен
_perlichkata
Професор
Публикации: 459

Моят сватбен албум

« Отговор #442 -: май 07, 2013, 11:28:08 »

Здравейте мамчета. Гледам че, говорите за подуване на краката и ръцете. Аз от няколко дни усещам , че ми се подуват краката като постоя повече права и може би от топлото време. Утре съм на ЖК да видим как вървят нещата при нас, и след това отивам към МД за БХС- 2 триместър.
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #443 -: май 07, 2013, 11:40:37 »

_perlichkata сподели все пак за подуването-може да ти пуснат едно Албуминче да са спокойни.Ще чакам да пишеш как е минало БХС-то.
Цвети аз отдавна махнах пръстените защото ме беше страх и само от време на време проверявам дали ми стават.
Активен
ra_di
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #444 -: май 07, 2013, 11:53:02 »

На мен ми пуснаха изследвания,няма белтък в урината,така че лекаря каза,че е от жегите и напредването на бременността.Трябва в горещите части на деня да стоим на хладно в къщи и да излизаме по възможност сутрин и вечер.
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #445 -: май 07, 2013, 12:06:53 »

Аз на последния преглед бях доста подута в краката и акушерката ми пусна Албумин и се оказа че има едно + че.Обаче ми прави впечатление че днес като съм лежала цял ден краката ми грам не са подути.
Активен
ra_di
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #446 -: май 07, 2013, 13:25:47 »

На мен предимно левия ми отича.Първоначално доста се стреснах,но сега вече не му обръщам много внимание.И като лежа пак е леко подут.Четох някъде,че яденето на извара помагало,но не съм опитвала.
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #447 -: май 07, 2013, 18:51:52 »

И аз в деветия месец свалих халката и даже си мислех, че няма да ми стане след раждането. Да ама си ми е тамън. Лошото е, че имам още 7 кила да свалям и коремчето не ми се прибира.
Да ви споделя дами...аз много бях против секциото обаче се оказа, че не било кой знае каква философия. Даже мен са ме шили с някакава "нова" технология, наречена клипси и дори сега седмица след сакциото почти не се забелязва разреза!
А за околоплодните води... и аз бях така. Добре че доки, която ме следеше всеки път я проверяваше и ме успокояваше. Така и не разбрах какво точно е "да ти изтекат водите".
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #448 -: май 07, 2013, 19:18:59 »

Пънки ще ги свалиш и ще се прибереш -важнто е малкото Пънки-Алекс да е добре.Прибрахте ли се вече вкъщи и двете.
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1053

Моят сватбен албум

« Отговор #449 -: май 08, 2013, 11:23:13 »

И аз съм махнала пръстените още от началото почти, че ръццете ми много се надуват...пускам си Албумина редовно и все е "-".

Да се отчета за вчерашната ФМ...всичко с бебка си е наред, тя е 6 точки, отговаря си на термина точно. Само че моята шийка се е скъсила още...беше 3см, сега е 2,65см при гранични 2,5см. Докторката я гледа, каза тапата е тук, няма разкритие значи не би трябвало да има проблем. Дори и секс мога да правя каза, ама той мъжо го е страх вече smile
Иначе кръвотоците ми все още са слаби и на 2те артерии и имат спазми артериите, но били малко по-добре от предната фетална като ходих в 20гс. Иначе другото нещо което мен най-много ме притеснява е че ни е увита 2 пъти пъпната връв около врата...което е почти сигурна индикация за секцио...дано да се развърти до края че хич не искам секцио sad
Изписаха ми и хапчета за кръвното малка дозичка да видим на къде ще тръгне smile
Активен
Страници: 1 ... 28 29 [30] 31 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: