Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 00:41:35

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очаквани пролетно празнични бебчета Април,Май,Юни-2  (Прочетена 118394 пъти)

Roxanne_
Сватбен ГУРУ
Публикации: 602

« Отговор #345 -: април 11, 2013, 17:49:34 »

Джоузефин, послушай Гери и иди до Варна. Ако бях на теб бих лежала в болница ако трябва до края на бременността, за да изкараш максимално много. Не и вярвам аз на тази твоя лекарка, не ми звучи убедително. При такива случаи се пренебрегва правилото за лекарствата и се прилагат, само и само да се задържи бебчо поне до 34-35 седмица. Има сума ти лекарства за кръвно. Разбира се, че твоето здраве е изключително важно. Съчувствам ти за страданието, аз самата имах тежка бременност със съмнение за скъсена шийка, плацента превия, накрая плацентата ми състаря преждевременно и кръвотока ми следяха. Изродиха бебчо в 36 седмица и за щастие всичко беше ок. Вярвам, че с правилния доктор всичко ще бъде наред и ще си изчакаш деветия месец. Аз моят го намерих да е жив и здрав и го препоръчвам с 2 ръце и 2 крака, но за съжаление е в Пловдив.
Стискам палци да се нормализират нещата и да се чувстваш по-добре. За това се иска и много спокойствие и подкрепа от близките. Гледай да си заобиколена само от положителни хора, които те обичат. А за Бракстън-Хикс контракциите са това стягане на корема. Но се наблюдавай да не са повече от 10 на ден. Мисля, че толкова бяха, дано не те подведа.
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #346 -: април 11, 2013, 19:54:26 »

Жозефин,аз бях с пулс 120 130 по време на бременността и те разбирам напълно,и екстрасистули имах,изследва ли щитовидната жлеза,при мен беше ок,но и това е възможна причина. не знам ккви са основанията на лекарят ти за такова решение,аз знам,че всеки един ден е много важен,важно е да се дочака девети месец,особено ако е момче бебето.консултирай се и с друг лекар,ние няма ккк да знаем какво ти е и какви са рисковете,лекарите знаят,но е добре да имаш доверие на лекарите и да видиш всички опции.
Дина,Пънки,малко остана, знам какво ви е,притеснение и вълнение,насладете се на последните дни на бремеността,това е един много хубав момент.
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1053

Моят сватбен албум

« Отговор #347 -: април 12, 2013, 06:58:55 »

момичета както бях споменала тази е приятелка на доведената ми майка (ако така мога да я нарека че стана дълго за обяснение), тя не ми е следящия лекар. Следящия ми ЖК не ме плаши с такива неща, ама на него му е затрупана главата с пациенти и ме притеснява да не ме прекарва на бързо и да не доглежда и да направим някой фал и да изтървем нещата от контрол. Мен не ми трябва следящ във Варна, можеби само на един преглед ще отида да видим положението как е засега, а и с тия лекарства дето ги пия за кръвотока дали поне малко не се е нормализирал. Ще пробвам първо тук с една дето уж се пробвала да ги гледа, да видим какво ще каже, после може да отида го Варна наистина в зависимост от това какво каже тази тука.

Руми с щитовидната уж нямах проблем, но и никой лекар не ми е назначин изследвания за да я проследя сега през бременността, само преди нея съм се тествала и то да кажем преди повече от година....

Дина, то не остана....не мога да повярвам че и този момент ще дойде да се срещнем с човечето...толкова бързо ми минава бременността и същевременно толкова съм свикнала с нея че не мога да си представя кога ще дойде момента да излиза и да не съм с корем вече smile
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1096

« Отговор #348 -: април 12, 2013, 14:47:41 »

Жосефин стискам палци мила всичко да е наред и съм убедена че ще бъде наред .Според мен потърси и друго лекарско мнение и както момичетата са ти казали отскочи до Варна - пътя не е дълъг ,като изключим гадните завои разбира се.ЗА вадене на бебо в 30-та седмица ми се струва ужасно ранно и лично за мен е пълно безумие.Кой ти следеше бременността?
За къпането беше питала дали коритото не се клатушка на спалнята - Ние го слагаме на два стола,а не на спалнята.
Целувки.
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #349 -: април 12, 2013, 16:38:08 »

Бибс, следи ми я Минчев, ама не той ми ги наговори тия ами Братова от Окръжна. Иначе сега като махнаха разни лекари от Девата и доста бременни се прехвърлиха при Минчев та редовно има дублирани часове или забавяне в часовете и киснене отпред прави пред кабинета му в Св. София, та затова се притеснявам както му е натоварено да не би да не доглежда и да кара по бързата процедура, знам ли?
Активен
Roxanne_
Сватбен ГУРУ
Публикации: 602

« Отговор #350 -: април 12, 2013, 18:11:09 »

Джоузефин, не го знам този доктор, защото е от Бургас, но доколкото им познавам психологията на лекарите едва ли ще претупа теб, защото имаш усложнения. Претупват тези, които вървят нормално или поне не е диагностициран проблем. Много много стискам палци всичко да бъде наред и аз като Бибси съм сигурна, че ще е. Прегръдки.
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #351 -: април 12, 2013, 18:12:31 »

Бибс, следи ми я Минчев, ама не той ми ги наговори тия ами Братова от Окръжна. Иначе сега като махнаха разни лекари от Девата и доста бременни се прехвърлиха при Минчев та редовно има дублирани часове или забавяне в часовете и киснене отпред прави пред кабинета му в Св. София, та затова се притеснявам както му е натоварено да не би да не доглежда и да кара по бързата процедура, знам ли?

Не мисля ,че притупва прегледа.Именно забавянето става поради причината ,че отделя повече време на бременната жена от колкото трябва да трае обикновено прегледа.Аз пред кабинета на д-р Драгнева съм киснала по 1-2 часа докато дойде моя ред - тоест и тя се бавеше с часовете ,но като вляза при нея и минимум 30 мин траеше прегледа ми.Минчев е добър доктор,той присъства на секциото ми - беше петък,нощната смяна застъпи и като се получи усложнението по време на раждането на малкия се наложи да извикат по спешност екипа за да ме оперират.Бях на магарето и за няма 10-15 минути екипа беше готов да ме поеме.По време на бременността ми бях се разболяла от гнойна ангина (мисля бях в 7 или 8-ми месец) и вечерта като отидхме в Девата той ме прие и ме прегледа доста обстойно,така че съм останал с добри впечатления от професионалните му умения.Ако трябва потърси и други мнение ,както и другите момичета казаха.А тази Братова не съм я чувала,но това което казва за мен е абсурдно - има момичета през цялата бременност са с високо кръвно (при теб не сами това е проблема за жалост) ,но приемат медикаменти за тази цел и износват бебчетата си докрай.Стискам палчета и ни дръж в течение.

Джоузефин, не го знам този доктор, защото е от Бургас, но доколкото им познавам психологията на лекарите едва ли ще претупа теб, защото имаш усложнения. Претупват тези, които вървят нормално или поне не е диагностициран проблем. Много много стискам палци всичко да бъде наред и аз като Бибси съм сигурна, че ще е. Прегръдки.

Рокси мога да кажа мила ,че моята бременност беше нормална и спокойна като изключим някой неща ,но НИКОГА не са ми претупвали прегледа.Но все пак наистина си зависи от лекаря права си  .....
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #352 -: април 12, 2013, 18:19:32 »

И ме не са ме претупвали и също съм чакала доста crazy
Отделно този, който ме следеше ми прави и секциото и лично за мен това е най-добрия вариант. За тези 9 месеца му имах пълно доверие и бях убедена, че всичко ще е по най-добрия начин smile
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #353 -: април 13, 2013, 07:27:52 »

Рокси, Бибс, мерси момичета smile Дано наистина не претупва сега както е по-натоварен. То така или иначе ще трябва да ходя и другаде да се консултирам но все пак....
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1064

Моят сватбен албум

« Отговор #354 -: април 13, 2013, 21:11:46 »

Леле как добре се развива темичката. Браво на вас колко сте напреднали вече с коремите. Да се пазите, аз да ви кажа сега като си гледам снимките с корема ми се струва толкова далечно това нещо, че...да не казвам, а не е минал месец още от раждането.
Пънки не се притеснявай за раждането, когато тогава, аз като родих в 39 г.с. нито една болезнена контракция не усетих smile хайде чакаме новинки от теб малко остана стискам палци всичко да е наред smile
Цвети бебка не е малка, не се притеснявай и нашия Англечо беше дребен, ама после наддаде, нищо че сега не ще smile
Джоузефин много ме притесни с тез новини от теб наистина отивай и при други лекари да си кажат и те мнението, не случайно хората се опитват да задържат всяка една бременност поне до 36 г.с., и на мен 30-та ми се вижда много рано. И на теб ти стискам палци всичко да върви наред и нещата да се оправят.
На всички други , които не споменах поименно успех и се надявам и при вас всичко да е наред smile give_rose
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #355 -: април 16, 2013, 08:55:57 »

емето, от кога те дебна и чакам да си смениш тикерчето smile

А иначе за моето положение ще си трайкам до последно, хич не искам да излиза по-рано smile За моя лекар чак в края на семицата има свободен час, та в петък вечерта съм на преглед sad....Ако не съм доволна от прегледа и не ми обърне достатъчно внимание ще отида и при една друга на частно другата седмица smile
« Последна редакция: април 16, 2013, 08:58:02 от Josephine » Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #356 -: април 16, 2013, 12:33:31 »

Жосефин ти при наблюдаващия лекар ли ще раждаш или другаде? Ако е другаде може да помолиш там да те прегледат и да ти кажат какво да правиш.

А какво стана с другите мамчета. Няма новини от Дина. Цветето нищо не е казала скоро и Гери се покри.

Между другото Гери ти няма ли да спираш работа вече? Как са двойката разбойници?
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #357 -: април 16, 2013, 13:41:51 »

Не съм се покрила тука съм.Бачкам си.Ами спирам вече-до края на април.Все пак влизам на 24,04,2013г в осмия стига толкова съм работила.Разбойниците се упражняват за футболисти върху мен.Много са активни напоследък.Сигурно вече са пораснали още.Незнам дали писах за иследванията-малко ми е паднал хемоглобина 109 и да видим сега какво ще правим.Опитвам се да наваксам с храна-дано се получи.Другите неща са добре.А и някакви урати имам в урината ,което нищо не ми говори-четох че май са песъчинки.
Иначе онзи ден се отдадох на покупки от чужди сайтове и доста добри неща взех на изготни цени.Нямам търпение да пристигат вече.
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #358 -: април 16, 2013, 14:21:23 »

Браво Гери smile за HGB не се тревожи ,моя беше под 90 и бяха ми изписали хапчета желязо ,не че повлияха на хемоглобина ,но и пих де smile Сега има коприва - прави си чай ,ако неможеш да я ядеш ,яж зелени храни.Знам че ябълката е много полезна и повдига хемоглобинът,а и 109 не  е много нисък така че не се тревожи излишно.За песъчинките - дано не ти създават проблем.

Я кажи от кои сайтове напазарува?Еднакво ли смяташ да ги обличаш?Често когато виждам близнаци те са винаги облечени в едни и същи дрехи ,та затова те питам smile
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #359 -: април 16, 2013, 14:42:48 »

Абе и аз се успокоявам че не е толкова нисък особено пък за две бебета.Иначе сега от няколко дни на супа хапвам коприва и спанак на салата.Просто напоследък месото не ми е сред любимите храни и наблягам на салати и таратор а от тях няма как да е добре хемоглобина.
Иначе пазарувах от Асда.Песъчинките не ми създават проблем-не ме болят бъбреци и по скоро си мисля че нещо чашката не е била чиста ама ще кажат на следващия преглед.
Със сигурност ще са облечени различно.То засега единствените им еднакви друхи са дънките за изписването всичко друго е единично.Аз не харесвам еднакво облечени деца.А и моите са разнояйчни и физически малко вероятно да си приличат,но и да бяха еднояйчни не бих ги обличала еднакво.Ако искате мога да пусна снимки на покупките.
Активен
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: