Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 01:01:02

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очаквани пролетно празнични бебчета Април,Май,Юни-2  (Прочетена 118403 пъти)

Josephine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1053

Моят сватбен албум

« Отговор #225 -: март 23, 2013, 17:46:44 »

здравейте мацки smile

Искам и тук в темичката да благодаря на ellimink че ми изпрати витамините които беше споменала, ще се тестват задължително...след 1-2 дни свършват моите витамини и почвам нейните smile Тенк ю smile
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #226 -: март 23, 2013, 21:39:10 »

Аз да дам отчет за прегледа в петък. Оказа се, че бебка си мърда, ама както обикновенно аз не усещам. Иначе плецента, околоплодни води - всичко си е в нормата. Единственото което не ми хареса е ,че сме много големи -2800гр. и може да се наложи секцио, ако продължаваме да растем така.
Гери много са яки снимките дето ми прати! А на теб хич не ти личи според мен.
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #227 -: март 23, 2013, 23:16:00 »

Пънки мила благодаря за комплимента.То май тепърва ще раста .От вчера те мисля че се загуби и викам да не тръгна още едно форумско бебе.
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1290

Моят сватбен албум

« Отговор #228 -: март 25, 2013, 08:17:39 »

Привет сладуркииии, как сте  give_rose

Josephine радвам се, че прегледа е минал добре  give_rose

Гери нареждам се и аз за снимка на пупата  give_rose

Пънк вие наистина сте големи вече, ама нали знаеш, че то и ехографите дават разлика няколко грама, така, че недей на 100% да им се доверяваш. А и при самото раждане бебчо губи грамове и така.  give_rose

_perlichkata и мойта коса е ужасна...а колко бързо се омазнява няма да ти казвам. И в началото адски много капеше...чак сега положението е по-добре, но и трябва да си призная,  че не и правя вече абсолютно нищо. Преди много преся използвах и сега вече /нали съм си вкъщи и я връзвам и това е/ Но и мойта много капеше и доббре, че сега малко се пооправи  smile

В Събота с моя мъж се разкарахме до един мол и там в магазина на H&M ходихме и имаше много сладурски бодита за бебчета  heart Видяхме на живо и количката, която си бяхме харесали и определено ще е тя...на живо изглежда много добре. Е не е от най-лекичките и сигурно аз каквато съм дребна много ще се боря с нея ама няма как. Другите по-леките някак си не мми изглеждат така стабилни.

Хубав ден от мен сладурки  give_rose
Активен
Princess_of_the_Dawn
Баш Майстор
**
Публикации: 1605

Моят сватбен албум

« Отговор #229 -: март 25, 2013, 11:31:58 »

cveta_d86 с две ръце мога да ти препоръчам бодитата от органичен памук на H&M - много са мекички и много добро качество. Ако намериш такива, няма да сбъркаш. good  smile
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #230 -: март 25, 2013, 11:35:09 »

Princess_of_the_Dawn да си призная супих двечки, но тъя като съм още не много добре ориентирана с размерите са за новородено, така че едва ли ще може много да ги носи, но ми направи впечатление, че пише, че са от органичен памук. Щом ти казваш, че са хубави мога да взема още само, че вече по-голям размер  give_rose
Активен
Cveteto__
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #231 -: март 25, 2013, 11:58:12 »

Здравейте, момичета!
Аз също съм купила почти всички дрехи от H&M и са просто уникални, много са меки, пък и цените им са доста добри за качеството. А, също и моята количка е доста тежка, но понеже сме в къща и поне нямам стълби и асансьори. Поздрави на всички!
Активен
punk_girl123

Моят сватбен албум

« Отговор #232 -: март 25, 2013, 12:37:42 »

Какво разбирате по "тежки" бе мами? Нашата е 10 кила и като гледам това си горе долу нормалната тежест. Друг е въпроса как се носят де! smile
Ние днес с майка ще скокнем до Вис Виталис да поразгледаме. Като влезна в такъв магазин и лошо ми става. Ако се навра в Техномаркет се чуствам по на място, отколкот в бебешките магазини. Но дано харесаме нещо, че трябва малко по малко да пълним гардероба.
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #233 -: март 25, 2013, 19:50:11 »

Пънки абе ти сигурна си че чакаш госпожица.Направо си си мъжка майка от всякъде.Радвам се че се разписа ,че съм те замислила тези дни.Нашата количка е 15 кг което за близнашка е доста добре според мен.
Активен
Cveteto__
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #234 -: март 25, 2013, 21:57:15 »

Ми моята количка с коша за новородено е почти 15 кг., а с другия в около 13. Като гледах другите и ми се видя тежичка, но супер красива и удобна за бебето, така че ще я бутаме.  smile
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #235 -: март 26, 2013, 08:52:17 »

Пънк тази която ние сме харесали е 12 кг., което за мойте размери я прави огромна, но както казах ми изглежда много компактна и стабилна и определено щ ее тя, като му дойде времето да пазаруваме  blum

Цветето ти ще си направо герой с тази количка  give_rose

Гери вашата като за близнаци е супер  give_rose
Активен
_perlichkata
Професор
Публикации: 459

Моят сватбен албум

« Отговор #236 -: март 26, 2013, 09:06:01 »

Добро утро момичета, гледам, че говорите за колички. Аз онзи ден си харесах две едната е на Хаук, другата на АBC  и много се колебая, определено ще е едната от двете, но не знам коя е по добре. Вие имате ли мнение за тези марки?
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #237 -: март 26, 2013, 09:07:55 »

Добро утро момичета, гледам, че говорите за колички. Аз онзи ден си харесах две едната е на Хаук, другата на АBC  и много се колебая, определено ще е едната от двете, но не знам коя е по добре. Вие имате ли мнение за тези марки?
аз съм за АBC по принцип.
Активен
punk_girl123

Моят сватбен албум

« Отговор #238 -: март 26, 2013, 09:17:16 »

Е при вас наистина са малко по тежички. Гери те за близнаци все пак са си по-големи. Те за това казват, че не е лесно да гледаш близнаци! Всичко е двойно!
Цвети вашата количка нов модел ли е? Питам понеже при нас беше стар модел и нямаше наличности по магазините и за това избързахме да я вземем.
Цветето, вашата количка наистина ми се струва тежичка! Дано не ти е прекалено тежко, че бебе плюс количка са си бая килца!
« Последна редакция: март 26, 2013, 09:19:13 от punk_girl123 » Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #239 -: март 26, 2013, 09:29:32 »

_perlichkata за Хаука има много противоречиви мнения и да ти кажа аз първоначално точно тази марка бях харесала, защото е и по лекичка, но заради различните мнения не смея да рискувам  give_rose

Пънк нашата я има в Хиполенд там я гледахме и е модел 2012, което май е нов модел  pardon
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: