Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 12:17:48

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очаквани пролетно празнични бебчета Април,Май,Юни-2  (Прочетена 118528 пъти)

punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: март 07, 2013, 21:35:47 »

Дина качила съм 10-11кг. Не мисля, че е много за началото на ми месец/не че е малко де!/
И да ти кажа много са хубави покупките. От къде ги поръчахте?
Цвети, при мен нещата не опират до страх. Просто искъм да влезна във форма възможно най-бързо след раждането, а като гледам секциото едва ли ще мога да се върна към фитнеса толкова бързо.
Относно пиенето на вода след секцио...аз нищо на съм чувала по въпроса. Мисля, че най-вероятно ти дават заради упойката, но не виждам връзката с мускулите. Предполагам ще ме предупредят, като му дойде времето!
Майка ми е раждала два пъти със секцио и корема и се е прибрал и не и личи да е раждала. Но с времето там където е рязано се появяват сраствания, кожата става по груба. С две думи - има си последствия!
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #121 -: март 07, 2013, 21:41:51 »

Пънк на фитнес не можеш give_rose Мисля че 6 месеца бяха без никакво натоварване на мускулите.
Относно срастване и белези - сега не е като преди, така че това да ти е проблема Wink Щом не искаш, дано не се налага, но и да се наложи не е толкова страшно, колкото явно си мислиш girl_wink
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: март 07, 2013, 21:51:41 »

Мерси casky!
В крайна сметка каквото дойде! Хората ги оперират заради заплетени черва, хернии и какво ли още не. Не е края на света, но просто ако може без него бих била по щастлива.
Имам една колежка, която роди преди няколко месеца. Тя горката така се беше настройла да ражда естествено, че като и казали секцио и се разплакала чак. Естествено не ми се стига до такива крайности!
Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1748

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: март 08, 2013, 00:44:58 »

Това с водата, само за секцио ли се отнася или и за нормално раждане? След като родих , не съм имала ограничения за водата, а и коремът ми се прибра за около 6 седмици. Пънки, кърменето помага много за влизане във форма. Знам, че при някои мамчета с еполучава обратен ефект, но аз първите 4-5 месеца бях позанемарила спорта и въпреки това скоро след раждането си влизах в старите дрехи.
Между другото количката е много хубава.
Дина, твоите покупки също са много хубави и аз като Гучи  много харесах GAP анорака.
Активен
casky
Баш Майстор
**

« Отговор #124 -: март 08, 2013, 08:51:36 »

Мири, аз знам че е и за двата вида раждане. Не знам, може да съм в грешка, но да не пълня повече темичката на момичетата give_rose Има много бъдещи мами, така че и те ще споделят дали са пили вода и по колко smile

Относно влизане във форма, корема ми се прибра още докато ме изписаха в 6-ти ден. Не си влизах в старите дрехи веднага, защото бях се позаформила и другаде, но от раждането до ден днешен не съм направила една коремна преса т.е. при мен определено не е от спорт smile Не знам от какво е give_rose

Дина, това с анурака и мъжа ти е много сладурско blum Много са ви хубави дрешките и останалите неща на всички (включвам и Емето, защото нейните ги видях сега в нейната темичка), и количката на Пънк е супер give_rose

Ииии без малко да забравя...Честит празник! За много от вас това е първият 8-ми март като кандидат мами или мами за първа година (и на теб Фийби give_rose ). Пожелавам ви вашите малки мъничета да ви носят огромно радост, постоянно да топлят сърцата ви (въпреки че това е ясно), защото няма нищо по-хубаво и чисто от невинната детска обич. А към мама тя е безгранична heart
« Последна редакция: март 08, 2013, 08:58:40 от casky » Активен
malia
Ентусиаст
**
Публикации: 136

« Отговор #125 -: март 09, 2013, 16:09:11 »

Здравейте момичета да се похваля че вече официално съм мама,малкия ни изненада и на 6 март ми направиха спешно секцио че ми бяха изтекли водите преди 1-2 дена без да разбера имах изтичане след като ходих до тоалетната но си мислех че е задържана урина и така без болки и нито една контракция се роди малкия Мартин в 36 седмица 2560кг 47 см.Добре е диша самичък първите два дена не искаше да приема храна но от вчера си хапва.Трябва да остане още няколко дена в болницата а аз от днес съм си вкъщи малко ми е мъчно че го оставих но след няколко дена ще си го вземем.
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: март 09, 2013, 16:23:34 »

Малия чеситто .Да ти е здрав и щастлив малкия Мартин.На тебе бързо възстановяване.
Активен
_perlichkata
Професор
Публикации: 459

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: март 09, 2013, 17:46:57 »

Честито Malia да ви е жив и здрав  и много да ви радва  give_rose give_rose give_rose
Активен
Mulan
Професор
Публикации: 342

« Отговор #128 -: март 09, 2013, 18:10:37 »

Malia ,честито и от мен give_rose Пожелавам ви малкия Мартин да е едно здраво,жизнерадостно дете и много да ви радва.На теб ти пожелавам бързо възстановяване и по-скоро да си се гушкате с малкия бебон у дома give_rose
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1064

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: март 09, 2013, 19:07:52 »

Malia честит ви син Мартин бъдете живи и здрави  give_rose Ти как си, не са ли те изписали малко рано след секциото?
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: март 09, 2013, 19:37:36 »

Емче изпревариха те.Сега вече трябва да си спокойна.
Малия ще чакаме отзиви как са при вас нещата.Радвайте се един на друг.
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1064

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: март 09, 2013, 23:49:35 »

Ох да ви кажа олекна ми , хич не обичам да съм първа, никога не съм влизала първа на изпит, на шофьорските курсове ( за съжаление се явявах 3 пъти smile )никога не се качих първа...та общо взето за каквито и да било начинания не обичам да съм първа. Ето сега имаме шанс да разпитаме, стига Malia да се чувства добре и да има смелост да говори за случилото се, че има такива, които не искат да се сещат доста дълго време за този период .
Активен
malia
Ентусиаст
**
Публикации: 136

« Отговор #132 -: март 10, 2013, 09:56:52 »

Благодаря  за пожеланията момичета  give_rose
За секциото не се притеснявах изобщо мина много бързо сигурно за половин час, бях със спинална упойка само краката ми бяха изтръпнали иначе си  ги движех и усещах че ме пипат и питах анестезиолога може ли да ми сложи нещо и да не усещам че ме пипат и той ми сложи и така хубаво ме замая все едно съм изпила 3 ракии и докато се усетя какво става малкия изплака и ми го показаха.През цялото време си бях в съзнание като ме преместиха в стаята и започнаха разговорите по телефона  smile много добре се чувствах не ме е боляло имах обезболяващи свещички който ми ги сложиха в деня на секциото и на следващата сутрин и това беше повече не ми трябваха.Оперираха ме към 15 и 30 и чак на други ден ме раздвижиха,но аз в леглото краката постоянно си ги движих.Сега имам болки от време навреме но те са като менструрални вече започва и да ме сърби разреза казаха че на 7 ден ще ми махнат агрифите и сега не мога да си мокра раната.Иначе си ставам опъват ме мускулите разбира се но всеки ден се чувствам все по добре. smile
Активен
casky
Баш Майстор
**

« Отговор #133 -: март 10, 2013, 11:09:59 »

Malia честито ти синче и от мен give_rose Пожелавам му едно прекрасно детство! Да расти емн ои красиво детенце, за гордост на мама и тати give_rose

П.П. Някой тук беше казал, че няма никой да те обича както сина ти heart Това е истина, за момченцата майките са чудо не виждано blum За момиченцата бащите... blum
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1290

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: март 10, 2013, 13:27:25 »

Малиа честито синче yahoo Да ти е жив и здрав и много да ви радва  give_rose Много се радвам, че се чустваш добре  give_rose
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: