Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 22, 2024, 00:32:53
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Очаквани пролетно празнични бебчета Април,Май,Юни-2
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Очаквани пролетно празнични бебчета Април,Май,Юни-2 (Прочетена 118388 пъти)
_perlichkata
Професор
Re:Очаквани пролетно празнични бебчета Април,Май,Юни-2
«
Отговор #105 -:
март 07, 2013, 15:51:36 »
Благодаря много, момичета
Активен
Dinna
Професор
Публикации: 310
«
Отговор #106 -:
март 07, 2013, 16:11:48 »
Не можах да се справя с прикачването на снимка, затова линк към добрата стара Пикаса
https://picasaweb.google.com/106205331222027449294/Bebe?authuser=0&authkey=Gv1sRgCOWhsJW9haX_8wE&feat=directlink
Аз май досега не съм казвала, но ние чакаме момченце от цвета на дрешките е много явно. Това са основните неща, но пристигнаха и количката и леглото и тях ще ги снимам да ви покажа.
Пънк
супер е количката браво! Ако не е много неудобно да питам, но колко си качила, че ти се кара доктора? И мен ме следят и всеки път изтръпвам
За хирурга, тук цялата бременност е разграфена от началото. Веднага щом разбереш за бремеността трябва да кандидатстваш за болницата, в която искаш а раждаш. Това става обикновено в началото на втория месец. В момента, в който имаш късмета да ти потвърдят място ти изпращат график с всички задължителни медицински тестове и прегледи. Всичко се поема от здравната каса, но трябва да спазваш дадения график иначе няма да ти бъда покрити изследванията. От сега нататък на всеки 2 седмици имам среща с някой в болницата, хирург, анестезиолог, акушерка и тн и още един куп изследвания. Според тукашните нрави трябва да ме осведомят за всичко преди да е започнало раждането и да подпиша документи сега, а не като е започнало раждането. И аз попитах не е ли рано, но отговора беше, че това е протокола на болницата. Така, че изпълнявам
Гери
така се смях за дискотеката
Представям си какво ще е докрая на бремеността
А за гладенето то му се казвало nesting effect незнам как се превежда на български, демек хормоните помагат да имаш настроение за подобни досадни задачи
Перличката
добре дошла.
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #107 -:
март 07, 2013, 16:24:43 »
Герииии
представам си какво шоу е било...нашата бебка още не реагира на мелодийкиш макар, че аз много обичам да слушам музика
Дина
много сладки покупки за бебчо...а бодито на което има послание за тати е много хубаво
Пънк
аз да ти призная мая повече ме е страх от нормаалното раждане, отколкото от секцио ...но то си е въпрос на гледна точка
casky
ти като вече раждала мама какво ще сажеш за стягащите колани след раждането...аз съм чувала противоречиви мнения
Емчо
и тук те поздравявам за прекрасните бебшки покупки
Активен
casky
Баш Майстор
Публикации: 1557
«
Отговор #108 -:
март 07, 2013, 16:33:49 »
Цвети
, не съм ползвала, но и до колкото помня гинекологът беше против тях. Даже май ми беше забранил, но пък бях със секцио
Аз много поддържам теорията за водата. Не знам дали сте го чували, но като родиш първия ден НЕ трябва да пиеш вода. Ако си толкова жадна просто да са супер малки глътки и то по една. Мен ме бяха предупредили - първо една приятелка, отделно в болницата ми го казаха и не знам дали е от това, или просто ми е такава структурата.
Покупките на всички ви са много сладки
Активен
ra_di
Професор
«
Отговор #109 -:
март 07, 2013, 17:12:03 »
casky
защо не трябва да пиеш вода?Може да се коментирало вече но аз не го знам това
Активен
casky
Баш Майстор
«
Отговор #110 -:
март 07, 2013, 17:15:54 »
Защото казват, че коремът не се прибира после. Дали е така не знам, ама и не смятам да пробвам
Но е факт, че и акушерките в болницата ми го казаха.
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #111 -:
март 07, 2013, 17:20:35 »
Аз пък знам, че напротив след секцио трябва да пиеш колкото се може повече вода след като те пусне упойката за да не те боли главата, поне на сестра ми така й бяха казали, а и от други мами съм чувала това.
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
«
Отговор #112 -:
март 07, 2013, 17:26:14 »
Цитат на: emetoem в март 07, 2013, 17:20:35
Аз пък знам, че напротив след секцио трябва да пиеш колкото се може повече вода след като те пусне упойката за да не те боли главата, поне на сестра ми така й бяха казали, а и от други мами съм чувала това.
На мен след секциото ми дадоха да пия вода чак след 4-тия час.После вече колкото си искам .
Активен
casky
Баш Майстор
«
Отговор #113 -:
март 07, 2013, 17:32:27 »
Мен глава не ме е боляла, но и не бих пробвала. Може наистина да е от структура, не от водата, но не ми се рискува, че да разбера кое от двете
Факт е, че за сега съм овладяла положението
Който е пил повече да сподели
Фийби
, а ти пи ли много вода? Ако може поне да споделиш от първа ръка
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
«
Отговор #114 -:
март 07, 2013, 17:34:56 »
Ами аз 1.5 ден пих само вода .За това време съм изпила около 3.5-4 л ,ама сега да ви кажа не съм много тънка.То аз съм си и на години ,така че не очаквам супер бързо възстановяване.
Активен
casky
Баш Майстор
«
Отговор #115 -:
март 07, 2013, 17:46:25 »
Ами на мен една приятелка, минала по пътя доста преди мен, ми го наби хубаво в главата това, защото аз без вода не мога и да не взема да се напия едно хубаво веднага. Едва удържах в интерес на истината, но успях - това първия ден. После и аз пих главно вода и айран май от втория ако не се лъжа.
Сега да не си показвам корема тук
Ама наистина при мен си е същия, не знам на какво се дължи както казах и дали е от водата.
Другото, което аз спазвах и не знам дали е от него - но бях винаги със сутиен (докато кърмех), такъв който е за кърмачки. Сега гърдите ми не са баш като на 16 годишна, ама съм доста доволна от резултата. И това не знам дали е от това.
Аз общо взето май каквото чуех и спазвах
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #116 -:
март 07, 2013, 18:51:52 »
Dinna много са ви готини нещата.Влюбих се в анорака на ГАП.
Активен
Dinna
Професор
Публикации: 310
«
Отговор #117 -:
март 07, 2013, 19:13:39 »
Благодаря ви
Цвети, Гери
и
Casky
Гери
този анурак мъжът ми го купи, когато бях 4 месеца бременна от нетърпение вече да почваме да се подготвяме и аз съм му голям фен. Нямам търпение вече до го облека човечето
Активен
ellimink
Сватбен ГУРУ
Публикации: 850
«
Отговор #118 -:
март 07, 2013, 19:34:17 »
Цитат на: casky в март 07, 2013, 16:33:49
Цвети
, не съм ползвала, но и до колкото помня гинекологът беше против тях. Даже май ми беше забранил, но пък бях със секцио
Аз много поддържам теорията за водата. Не знам дали сте го чували, но като родиш първия ден НЕ трябва да пиеш вода. Ако си толкова жадна просто да са супер малки глътки и то по една. Мен ме бяха предупредили - първо една приятелка, отделно в болницата ми го казаха и не знам дали е от това, или просто ми е такава структурата.
Покупките на всички ви са много сладки
Това не е вярно, след секцио единственото разрешено е водата и то в доста големи количества,за да може да се абсорбира по-бързо упойката и да излезе от организма. Няма нищо общо с болката в глава.Аз след секциото изпих за 8 часа един стек с малки бутилки вода.Болката в главата идва от това ,че при вкарването на упойката в гръбначната тъкан между прешлените се образува малка дупчица ,няколко дни след операцията тази ,т.н дупчица от убождането започва да се затваря и от там идва болката в главата. Има жени които не ги боли,има такива които са със зверска болка,аз бях от вторите,но анестезиолога ми каза че имам изкривяване на гръбначният стълб и затова за да оцели позата за биене на упойката ми,ме бодна 2 пъти,т.е имах 2 или 3 дупчици.
А и упойката отделно от това сваля много кръвното,аз бях с мн ниско и ми го следяха,затова и след секциото една сестра идваше и само ме подканяше айде пии вода.
Преди разждането ви би трябвало( ако имате избор на екип,анестезиолога да ви повика за тест с упойките и да ви го обясни това),поне при мен беше така.
Активен
casky
Баш Майстор
«
Отговор #119 -:
март 07, 2013, 19:44:08 »
Може и така да е, не споря
Казвам какво са ми казали плюс акушерките (но все пак сме в БГ, така че може и да не са осведомени). Всеки сам си решава
Аз лично не бих пробвала както казах, защото предпочитам един ден да ме боли глава, отколкото другото
А, и между другото съм с ниско кръвно, почти постоянно - стигала съм и до 90 на 60. По време на бременността ми беше напълно в норма, както и след операцията (въпреки, че не съм пила вода). Чак ми беше странно от къде се оправи в периода
Момичета, като ви гледам дрешките и се сетих, че на мен любимите ми бебешки бяха на Early Days, супер качествени са. А виждам, че вече са доста разпространени и в БГ, а и цените не са големи
Активен
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...