Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 01:13:04

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очаквани пролетно празнични бебчета Април,Май,Юни-2  (Прочетена 118409 пъти)

Dinna
Професор
Публикации: 310

« Отговор #90 -: март 06, 2013, 18:52:10 »

Благодаря ви момичета give_rose

Пънк официалния термин е 8 май, тук веднъж като го определят не го сменят, но според докторката е 1 май. Явно великденско бебе blum Вие купихте ли количката?

Как благородно ти завиждам за ходенето, само човечето да се роди и се надявам да сме навън нон стоп на разходки.

Цвети ти как си? Намираш ли си занимания? Знам колко е досадно от опит, но и аз да се присъединя към мнението на Фиби-бг, полежи сега, защото ако после се успокоят нещата ще ти разрешат кратки разходки. При мен така стана.

На мен ми пристигна огромната поръчка с бебешки дрешки и след голямото пране сега съм на вълна гладене. Така както мразя да гладя в момента съм във вихъра си smile чак аз не вярвам smile

Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: март 06, 2013, 19:08:00 »

Dinna пусни някоя снимки на дрешките.
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1064

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: март 06, 2013, 20:50:51 »

Така както мразя да гладя в момента съм във вихъра си smile чак аз не вярвам smile

И аз така като теб, нищо не гладя, ама сега като по чудо не ми беше толкова достадно...ще трябва да свикваме smile
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: март 07, 2013, 08:06:33 »

Дина, ние с теб сме горе долу по едно и също време.
Не е ли рано да се консултирате с хирург? Аз днес ще ходя до болницата живот и здраве. Не за нещо друго, но да обяснят какво се плаща, какво ди купуваш каква е процедурата за секцио и при естествено раждане и т.н. Дано да стане днес, че трябваше да е вчера, но доктора бил зает и не можехме да го организираме.
Да се похваля, че вчера купихме количката ... http://bebolino.mymall.bg/products/%D0%9A%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B0-Bertoni-Winner-Flame-orange-.html
Много го мислих, че все ми е рано, но я няма другаде и за късмет някой може да ни я свие под носа, докато се ослушваме.
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1290

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: март 07, 2013, 09:15:56 »

Здравейте сладурки...аз си се изллежавам и гледам телевизия и съм се отдала на четене на книжки  Wink

Дина благодаря, че питаш мила почивам си и така  give_rose

Пънки честита количка много е хубава и цвета ми харесва  Bravo yahoo

Гери какво си правят твойте хубавци  give_rose

Еми, Дина няма как ще се глади  blum

И да ви призная то не било толкова лошо да не ходиш на работа  Wink

Лек ден от мен и да си почивате  give_rose

Активен
_perlichkata
Професор
Публикации: 459

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: март 07, 2013, 09:30:42 »

Здравейте момичета, надявам се да нямате нищо против да се запиша във вашата темичка smile Аз имам доста повече време от вас до финала, но ще черпя опит с удоволствие от вас.

ЦВЕТИ благодаря за поканата  give_rose give_rose give_rose
Активен
ra_di
Професор
Публикации: 367

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: март 07, 2013, 12:01:34 »

Перличка видях,че си питала за биохимичния скрининг.Правилно ти е казал лекаря,прави се между 11-13г.с.(става въпрос за ранният).Може да се направи и 2-ри триместър (15-19г.с).Аз лично направих ранният,както предполагам и повечето момичета.
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: март 07, 2013, 12:33:42 »

Цвети звучиш много позитивно.Бебоците са добре.Вчера баща им реши вечерта да им пусне детски песнички и в корема ми настана дискотека а той се смее.Вика кой рита и аз му викам ми и двамата единия от дясно другия от ляво.После едвам се укротиха бебешорите.
Пънки честита количка да си я буташ с кеф.
_perlichkata добре дошла сред нас.
Емче ,Дина вдъхвате ми увероност че и на мен ще ми се доглади като дойде времето.
Активен
punk_girl123

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: март 07, 2013, 12:45:09 »

Да се похваля, че днес ходихме до болницата където мисля да раждам. Видях стаите, общо взето са новички и добре подържани. Доктора ме прегледа, ма каза, че много рано съм се запритеснявала, да ида края на април, като съм 36-37 г.с. Накара ми се че много кила съм наддала. Мъжа ми като му казах и опули едни очи. Вика "Верно ли така ти е казал? И да гладуваш ли сега? Кво?" И си бъзика, тия дето качват по 20 кила на гладна диета ли ги подлага  smile
Но важното е, че бебчо е добре!
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: март 07, 2013, 13:19:43 »

Пънки браво че си ходила.Ти как мислиш да раждаш.Може и да си казала ама не съм запомнила и затова питам пак.
Активен
punk_girl123

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: март 07, 2013, 13:51:39 »

Гери много се надявам да стане естествено. Да чукна на дърво, за сега сме с главата на долу и няма показания за секцио, но пък и време има нещо да се промени.
Не ми допада секциото като вариант. Гледах няколко клипчета в ютуб на естествено раждане и на секцио. Ами секциото изглежда много по травмиращо за организма на майката, а и ти режат всички мускули на корема и те шият като коледна пуйка/поне вътрешните шевове/. Не съм сигурна след това дали напълно се възстановяват и за колко време.
Но ако се наложи секцио, ще ме режат какво да се прави.
Надявам се да не съм травмирала някой от изказванията си! Междо другото естесвеното раждане изглежда много смешно, как бебешката главичка изскача изведнъж след толкова напъване!
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #101 -: март 07, 2013, 14:02:43 »

Пънк, възстановява се Wink Аз съм една разрязана пуйка и корема ми си е същия както преди biggrin Винаги е бил стегант, още е... Иначе клиповете със секцио са просто bad Не бих се подложила да ги гледам, още повече ако така ще раждам...

Гери това с дискотеката е било супер...явно имате танцьори yahoo yahoo yahoo
Активен
punk_girl123

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: март 07, 2013, 14:13:18 »

Casky ти защо си секцио, бебо обърнат ли е бил? Или е имало други медицински показания?
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #103 -: март 07, 2013, 14:18:13 »

Casky ти защо си секцио, бебо обърнат ли е бил? Или е имало други медицински показания?
Ами аз съм го писала, да не съм Offtopic
Синчето беше обърнато, но аз съм с тесен таз и по никакъв начин тялото ми не беше се "подготвило" за раждане. Плюс всичко се очакваше малко бебе (и това съм казвала) и ми беше поставен въпроса, че при бебе 2500 шанса ми е 50 на 50, да избера. Дали искам първо да се пробвам и ако не стане да ме режат, или направо да си реше проблема като избера само едното. Избрах направо секцио след много умуване и "тормозене" на гинеколога (той ми го и прави после) дали не греша. Той също беше за секцио, поради описаните причини. Накрая родих бебе 3200, което ако се бях пробвала нормално просто нямаше как да родя и пак щях да легна на операционната...плюс часовете родилни мъки...
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1064

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: март 07, 2013, 15:38:12 »

Привет мами smile
Цвети хубаво е, че си почиваш smile расте ли пупата вече?
Гери представям си с две какво ти е от ритане, ама това че от сега бащата проявява интерес и пуска песнички е много хубаво, пробвай и с класическата музика наистина успокоява като се разбушува повекчо smile
Перличке- адашке моя smile добре дошла в клуба smile леко и безпроблемно бременеене smile
Пънки количката е много хубави и цвета е страхотен smile
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: