Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 06:33:48

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очаквани пролетно празнични бебчета Април,Май,Юни-2  (Прочетена 118455 пъти)

casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #60 -: март 04, 2013, 15:20:53 »

Еме, не да те разочаровам ама казват, че зодията е такава, каквато е щяла да бъде по термин blum Т.е. като се роди с помощ не е точно това, което е... При нас се получи така, защото малкият трябваше да е на границата със скорпион, но се роди везни (секцио) и сега не знам какво е щяло да излезе по негова инициатива blum
Въпреки, че като се замисля ако влезете в овен, надали термина ще е след като свърши crazy

Цвети като се налага ще почиваш. И това ще мине smile Важно е ти и бебка да сте добре heart
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1064

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: март 04, 2013, 15:23:10 »

Е той и по термин си е Овен малкия бебок smile
Активен
malia
Ентусиаст
**
Публикации: 136

« Отговор #62 -: март 04, 2013, 16:05:25 »

Еми твоето бебче какви килограми е сега че ми се струва че ние сме много дребнички.
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: март 04, 2013, 16:49:30 »

Ами последно се опитаха да го премерят в петък - м/у 2600 и 2800гр е.Вие колко сте, при мен не се очаква по-голямо бебе от "преко сили" 3кг.
Активен
malia
Ентусиаст
**

« Отговор #64 -: март 04, 2013, 17:01:12 »

Във вторник на 26 февруари бях на преглед и излезна 2350 но на мен ми се струва че е малко.Въпреки че доктора каза че сега вече ще качва по 200 грама на седмица дано да е така че и аз ще съм секцио и се притеснявам да не е много мъничък като го изкарат по рано дано да стигне 3 килограма.
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: март 04, 2013, 17:30:50 »

Мисля, че до 2500гр, ако е ще е добре, поне аз на толкова ще съм доволна, знам че не мога да очаквам голямо бебе, но поне да е в рамките на нормалното, да не се налага да го захранват тепърва и т.н. Значи и при вас малко остана...
Активен
malia
Ентусиаст
**

« Отговор #66 -: март 04, 2013, 17:50:58 »

Да мъничко остана нямам търпение вече  smile  тази седмица ще хода да си взема папката със всички изследвания от ЖК и друга седмица вече съм си при доктора при който ще раждам да се разберем за датата на секциото и да се уговоря с анестезиолога коя упойка ще е най-подходяща за мен. Вече всички кокали ме болят и краката са ми подути на моменти и корема ме наболява и си го очаквам вече макар че има още време но нищо не се знае.
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #67 -: март 04, 2013, 17:51:27 »

При нас се очакваше малко бебе, около 2500, даже заради това ми забавиха секциото с една седмица. Но накрая се роди 3200, така че нищо не е сигурно Wink Просто по ЗК са едни прекрасни видеозоните, че нищо не се вижда... Виж ако сте ходили на частно е друго.

Offtopic Даже малкият като се роди и ми казаха колко е твърдях, че са ми объркали бебето biggrin А те решиха, че не съм излязла от упойка biggrin Но като го показаха и като му видях носа....същия моя blum Че се съгласих, че си е моето biggrin
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: март 04, 2013, 17:54:25 »

Скай и на частно и на държавно все това ми казват, че голямо бебе не се очаква.
malia Защо толкова те бавят с документите, аз от миналата седмица ги имам и от миналата седмица ходя при доктора, при който ще раждам. Днеска бях за втори път при него и определихме дата както казах, а в петък съм на тонове.Ти къде ще раждаш?
Активен
malia
Ентусиаст
**

« Отговор #69 -: март 04, 2013, 19:10:26 »

Ами за документите доктора където хода по ЗК ми каза че трябва да влезна в 36 седмица и на мен ми се струва малко късничко ама какво да се прави.Иначе за прегледите си  хода на частно още от 4 месец ще раждам в Селена.
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1290

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: март 04, 2013, 19:18:32 »

casky така е бебка е най-важна сега  give_rose

Малиа, Еми пожелавам ви едни здрави и нормални бебчета и да са най-малко 2500 гр.  give_rose
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: март 04, 2013, 20:47:08 »

Здравейте  и от мен
Цвети лежи сега да е добре бебка.Смятам че ще си изкараш нещата до края въпреки намалената шийка.
Еми утре съм на преглед -стиснете едни палци да са добре моите момчета.
Стискам палци да излезнете около 3 кг и всичко да мине лесно и бързо.Чакам с нетърпение хубавите новини.
Малия то и при тебе не остана.
Пънки много кофти това с връщането-ако е течна храната не е ли по добре.Дано се пооправят нещата и да хапваш по добре.
ra_di  браво за добрите резултати от ФМ.
Аз вече си обучавам заместничката и малко носталгия ме обхваща защото аз си обичам работа и не ми тежи толкова да работя.Иначе бебоците ритат сутрин и вечер.
Радвам се като цяло сте добре момичета.Галки на тумбачетата.
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: март 04, 2013, 21:11:11 »

Гери късмет утре! И да не забравиш да се похвалиш.
Еме, Малия като ви слушам какви грамажи са бебоците ви и се шашкам. Ние днес бяхме на преглед и доки каза, че сме 2 кила. То почти готово за раждане мойто диване!
Иначе при нас всичко е ок. Мен шийката на матката най-ме притесняваше, но за сега и тя е наред. Преполагам, че няма вече за кога да се скъсява  huhhuh.gif
Ради радвам се всичко на ФМ е било наред.
Цвети ти как си? Как е нестроението?
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1053

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: март 05, 2013, 13:01:54 »

момичета, не бях влизала известно време и гледам нова темичка сте започнали smile

Стискайте палци че съм на ФМ в четвъртък в София smile
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: март 05, 2013, 13:16:38 »

Хайде стискаме! После да се похвалиш как вървят нещата!
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: