Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 00:55:20

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очаквани пролетно празнични бебчета Април,Май,Юни-2  (Прочетена 118400 пъти)

gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: февруари 28, 2013, 17:19:04 »

Цвети надявам се да не се скъсява вече ,а ти почивай.
Активен
Dinna
Професор
Публикации: 310

« Отговор #46 -: февруари 28, 2013, 17:30:53 »

Цвети, стискам палци лежането да помогне. При мен така стана, но никакво ставане освен до банята. Въоръжи се с търпение и интересни книги Wink Кога си пак на преглед?
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1064

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: февруари 28, 2013, 18:12:31 »

Цвети да се пазиш много сега и да лежиш повече, колкто и да е неприятно...трябва да се пазим. smile
Да ви питам момичета, ако знаете влаглищен секрет, който не е по каса каква цена е сега, че ще трябва да пускам утре, а не знам колко ще ме удрусат, че този който ми беше по каза го правих вече,ама сега пак трябва.
Активен
malia
Ентусиаст
**
Публикации: 136

« Отговор #48 -: февруари 28, 2013, 18:48:16 »

Еми в Писанец пише че е 9 лв. smile
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: февруари 28, 2013, 20:18:56 »

Цвети,лежане и лежане .Друг лек няма .Зарежи всичката домакинска работа и само почивай.И между другото не се страхувай да влезеш в болницата.Аз стоях доста време в болница и благодарение на това стигнах почти до края.Ще ти влеят малко магнезий ,така приема е доста по сериозен отколкото на таблетки и ще си по спокойна.Снабди се с много книжки за четене и хубави филми и си почивай.

Еме,на мен ми вземаха 10 лв за микробиология ,когато не е по здравната каса.
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: февруари 28, 2013, 21:49:48 »

Ех вашите цени ме облекчиха гледам аз цените на цибалаб 29.30лв, понеже в най-близката ми п-ка има Цибалаб и там нося, ама предния път по каса ми взеха 4 лв, та не знам сега дали да им вярвам на тази цена или не .
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: февруари 28, 2013, 22:31:38 »

Цвети хубавото е, че всикчо е установено рано и няма да има изненади. Важното е да си спокойна и да си полежаваш щом се налага. Мисля, че една съфорумка имаше подобни проблеми в 6ти месец. Беше писала, че са и правили селклаж/ако не се бъркам за думата/, полежала 2 седмици и всичко се оправило. Даже писа, че след това и на работа е ходила.
Еме...на мен доки не ми взима вагинален секрет, защото според нея нищо не обхваща. Последния път ми взе секрет за микробиология и някакви директни посявки. Каза, че е 24 лв. Ако имаш финансовата възможност по-добре си направи микробиология.
Добре дошла Tonkata9222. Сподели малко за себе си, ако може.
Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1748

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: февруари 28, 2013, 22:53:55 »

Цвете, съжалявам ,че ще трябва да пазиш леглото за известно време, но е важно да се овладее ситуацията, а и все пак е само временно.
Виждам ,че говорите з аконтракции и магнезий. Магнезия също помага и при крампи . Аз с първата бременност имах доста ткива нощи, където крака ми се стягаше и аз се събуждах с неистова болка. А и доколкото знам е полезен за нервната система. Аз си го пия в течна форма ж комбинация с калций и витамин Д3 . Ако се взима в малко по-големи количества, страничния ефект е , че намалява случаите на констипация, което е често срещан проблем при бременните.
Активен
Tonkata9222
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #53 -: март 02, 2013, 15:26:14 »

Здравейте ами аз съм от София  smile ще си имаме момиченце терминът ми е на 1 юни  smile сега съм в 26 седмица . Първо бебче ни е и много се вълнувам  danceg
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: март 03, 2013, 12:10:09 »

Момичета, не се притеснявайте от скъсяването на шийката, проблем е, но ако правилно ви лекуват така да се каже, ще се избегнат бъдещи проблеми  good
Пънки, аз съм тази със скъсяването и серклажа smile Да, правилно си разбрала, на мен скъсяването ми започна в 5-ти месец, започнахме с прием на магнезии 3x2, което е най-голямата доза, после и Гинипрал, което вече си е доста тежко хапче за задържане, но за съжаление продължи да се скъсява и в 6-ти месец се наложи да ми направят серклаж. Знам, че има противоречиви мнения за серклажа, но аз съм привърженичка. Ако лекарят следи стриктно след това състоянието и ако го е направил добре самия серклаж, това помага за износване на бебето. При мен беше перфектно направен, защото наистина лежах само две седмици след това и после ходех на работа до последно.
Цвети, говори с твоята лекарка за серклаж, ако се наложи. Може би ще ти кажат, че е късно, защото много малко лекари го правят в тези г.седмици, но ако е добър специалист ще го направи. Мен точно в 26 г.с. ме зашиха. И естествено, ако се налага де, защото ако може само с лежане и хапчета да се стопира по нататъшно скъсяване, няма нужда.
За контракциите- аз съм имала и в 4-ти и в 5-ти месец. Нищо не съм усещала, когато отидох при доки на преглед той ми казваше, че съм имала, защото се виждаше, че шийката се е скъсявала. Така, че може и да имате и да не разберете.
Абе иска си пазене и стриктно следене всяка бременност, колкото и добре да се чувства жената, така, че кротувайте и мислете позитивно  give_rose
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: март 04, 2013, 13:03:31 »

Здравейте,
Бях на преглед...за съжаление малчо не се е обърнал и насрочихме дата за секцио...Иначе сме добре, плацента 2 към 3-та степен отива, има малки кистички в плацентата, но казаха, че е нормално, околоплодните води са добре.
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: март 04, 2013, 13:17:27 »

Еме ще споделиш ли кога е датата? Или поне горе долу, ако от суеверие не искаш да кажеш точната дата?

Аз да се оплача,че напоследък почти нищо не мога да ям. Всичко се връща или не ми се яде и се тъпча! Май е от ритниците на бебо.
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1290

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: март 04, 2013, 13:28:03 »

Благодаря ви за подкрепата момичета...аз си почивам с книжка в ръка и така  give_rose

Емчо дано всичко мине ОК  give_rose

Пънк дано мине това неразположение, че е много гадно да не можеш да хапваш  give_rose

lawyer моято Доки категорично ми каза, че е късна за серклаж и трябва да почивам и искренно се надявам да мине и бебка да си стои на топличко  give_rose
Активен
ra_di
Професор
Публикации: 367

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: март 04, 2013, 14:28:14 »

Цвети стискам палци положението да се задържи и поне да не се влошава.Знам,че е досадно да лежиш,особено в хубаво и слънчево време,но що се налага.Аз в първите месеци трябваше да лежа и майка ми помагаше с домакинството.

Относно апетита на мен пък напоследък непрекъснато ми се яде,все съм гладна.Но предпочитам така,отколкото когато нямах апетит и ядях насила.

Резултатите от днешната фетална са добри и се чувствам щастлива и спокойна.
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: март 04, 2013, 15:06:53 »

Пънки може би и да имаш рефлукс, четох че при повечето бременни се получава така. А и да ти кажа и при мен е така, нямам апетит както преди, хапвам за да съм яла нещо, а не защото ми се яде.
Датата е скоро , но тия дни ще реша дали да я кажа smile, но Овен ще е детето, като мама smile
Цвети хубаво е ,че си добре, ама сега да се пазиш най-много.Ти пази кревата и той тебе и така smile
Гери ти как си, утре беше на преглед , ако не се лъжа нали?
« Последна редакция: март 04, 2013, 15:08:52 от emetoem » Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: