Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 25, 2024, 06:15:43
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Очаквани пролетно празнични бебчета Април,Май,Юни-2
Страници:
1
...
28
29
[
30
]
31
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Очаквани пролетно празнични бебчета Април,Май,Юни-2 (Прочетена 118848 пъти)
gucci
Leader
Обичаме се!
Re:Очаквани пролетно празнични бебчета Април,Май,Юни-2
«
Отговор #435 -:
май 07, 2013, 10:39:40 »
Josephine да оздравяваш бързо.Може би е някой нерв и като кашляш така те боли.Не вярвам да има проблем с бебо.Аз вчера леко се бях вкарала във филм че реших че доста време не съм ги усещала господата.Та след малко шоколад и студена вода се разритаха порядъчно.Ще чакаме да кажеш как е минал прегледа.
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1053
«
Отговор #436 -:
май 07, 2013, 10:43:34 »
абе уж съм на оправяне вече, мъчат ме нещо като храчки и не мога да се изкашлям като хората....
Иначе не го знам нерв ли е какво е ама боли като се стягам да кашлям
Ще го видим днеска и после ще се отчета задължително
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
Re:Очаквани пролетно празнични бебчета Апр
«
Отговор #437 -:
май 07, 2013, 10:46:49 »
Гери
и аз напоследък само се вкарвам в някакви филми, но си казвам излагаш се трябва да мисли позитивно /не че много ми се получава/ и с тия околоплодни води направо съм полудяла..няколко пъти се будя през ноща цялата вир вода и първата ми мисъл е леле ще ми изтекът водите и няма да разбера...незнам при теб как е ама мен яко ме обливат топли вълни
Джозефинче
да се отчетеш след прегледа как върви г-цата
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #438 -:
май 07, 2013, 11:01:54 »
Цвети аз не се потя нощем,ама и аз имам дерт с тея води.Все си мисля че ще изтекат и няма да разбера.Тъй като ми се мокри бельото все си мисля че ми изтичат по малко водите.Имам чувството ,че това с водите е най стряскащото ме нещо.С позитивното мислене и на мен не ми се получава много.
Активен
ra_di
Професор
«
Отговор #439 -:
май 07, 2013, 11:08:48 »
И мен ме обливат едни вълни,все едно съм в критическата.Откакто почнаха жегите доста се потя и ми е горещо,повече отколкото е нормално за мен.Пък и краката почнаха леко да ми оттичат.Въобще чудо ще е от сега нататък в тези горещини.
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #440 -:
май 07, 2013, 11:16:13 »
Подуването на краката вече не ми прави впечатление.Има дни дето са двойни.Явно тежеста и горещините си казват своето.
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
Re:Очаквани пролетно празнични бебчета Апр
«
Отговор #441 -:
май 07, 2013, 11:19:31 »
При мен ръцете почнаха да ми отичат и скоро ще си махам халката, че все по-трудно я вадя и ме е страх, че после няма да мога изобщо да я извадя....иначе краката са ми добре /но при мен може да се дължи и на факта, че почти никъде не излизам
«
Последна редакция: май 07, 2013, 11:24:18 от cveta_d86
»
Активен
_perlichkata
Професор
«
Отговор #442 -:
май 07, 2013, 11:28:08 »
Здравейте мамчета. Гледам че, говорите за подуване на краката и ръцете. Аз от няколко дни усещам , че ми се подуват краката като постоя повече права и може би от топлото време. Утре съм на ЖК да видим как вървят нещата при нас, и след това отивам към МД за БХС- 2 триместър.
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #443 -:
май 07, 2013, 11:40:37 »
_perlichkata сподели все пак за подуването-може да ти пуснат едно Албуминче да са спокойни.Ще чакам да пишеш как е минало БХС-то.
Цвети аз отдавна махнах пръстените защото ме беше страх и само от време на време проверявам дали ми стават.
Активен
ra_di
Професор
«
Отговор #444 -:
май 07, 2013, 11:53:02 »
На мен ми пуснаха изследвания,няма белтък в урината,така че лекаря каза,че е от жегите и напредването на бременността.Трябва в горещите части на деня да стоим на хладно в къщи и да излизаме по възможност сутрин и вечер.
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #445 -:
май 07, 2013, 12:06:53 »
Аз на последния преглед бях доста подута в краката и акушерката ми пусна Албумин и се оказа че има едно + че.Обаче ми прави впечатление че днес като съм лежала цял ден краката ми грам не са подути.
Активен
ra_di
Професор
«
Отговор #446 -:
май 07, 2013, 13:25:47 »
На мен предимно левия ми отича.Първоначално доста се стреснах,но сега вече не му обръщам много внимание.И като лежа пак е леко подут.Четох някъде,че яденето на извара помагало,но не съм опитвала.
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204
«
Отговор #447 -:
май 07, 2013, 18:51:52 »
И аз в деветия месец свалих халката и даже си мислех, че няма да ми стане след раждането. Да ама си ми е тамън. Лошото е, че имам още 7 кила да свалям и коремчето не ми се прибира.
Да ви споделя дами...аз много бях против секциото обаче се оказа, че не било кой знае каква философия. Даже мен са ме шили с някакава "нова" технология, наречена клипси и дори сега седмица след сакциото почти не се забелязва разреза!
А за околоплодните води... и аз бях така. Добре че доки, която ме следеше всеки път я проверяваше и ме успокояваше. Така и не разбрах какво точно е "да ти изтекат водите".
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #448 -:
май 07, 2013, 19:18:59 »
Пънки ще ги свалиш и ще се прибереш -важнто е малкото Пънки-Алекс да е добре.Прибрахте ли се вече вкъщи и двете.
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1053
«
Отговор #449 -:
май 08, 2013, 11:23:13 »
И аз съм махнала пръстените още от началото почти, че ръццете ми много се надуват...пускам си Албумина редовно и все е "-".
Да се отчета за вчерашната ФМ...всичко с бебка си е наред, тя е 6 точки, отговаря си на термина точно. Само че моята шийка се е скъсила още...беше 3см, сега е 2,65см при гранични 2,5см. Докторката я гледа, каза тапата е тук, няма разкритие значи не би трябвало да има проблем. Дори и секс мога да правя каза, ама той мъжо го е страх вече
Иначе кръвотоците ми все още са слаби и на 2те артерии и имат спазми артериите, но били малко по-добре от предната фетална като ходих в 20гс. Иначе другото нещо което мен най-много ме притеснява е че ни е увита 2 пъти пъпната връв около врата...което е почти сигурна индикация за секцио...дано да се развърти до края че хич не искам секцио
Изписаха ми и хапчета за кръвното малка дозичка да видим на къде ще тръгне
Активен
Страници:
1
...
28
29
[
30
]
31
32