Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 21, 2024, 23:47:16

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очаквани летни бебчета Юли,Август,Септември!  (Прочетена 61066 пъти)

gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: юни 04, 2013, 11:20:06 »

Ами когато решиш ще ти дадат документите.При мен съвпадат и затова не съм си ги искала.По принцип си вземи документите и си ги носи с тебе.Занеси ги при новия лекар да ти види обменната карта и изследванията през бремеността и си го носи на всяка ЖК.ЖК си е докрая поне при мен.То незнам и по ЗК как е,че моята нали е платена и говоря от тази гледна точка.
Иначе за родилното аз си взимам направление за хоспитализация и МДД от личния лекар.
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #151 -: юни 04, 2013, 12:14:35 »

Ради на мен като ме приемаха не ми искаха никакви документи за бременността, освен ако няма усложенния които да се следят. Иначе направлението и болницата могат да ти го издадат като те приемат.
А ако държиш да ти издаде направление, би трябвало да ти го издадът като си го поискаш, но важи 30 дни.
Активен
ra_di
Професор
Публикации: 367

Моят сватбен албум

« Отговор #152 -: юни 04, 2013, 15:07:20 »

Незнам дали някъде е обсъждан въпроса с бельото след раждане.Чета противоречиви мнения относно използването на еднократни стерилни гащи и обикновенни памучни.Много се чудя какво да избера.Аз малко съм на вълна събиране на багаж,че след като една позната роди в началото на 8 месец и викам поне багажа да съм си събрала  pardon,че знае ли се.
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #153 -: юни 04, 2013, 15:20:23 »

По мои наблюдения по болниците масово ползват лигнини. По-скоро помисли за т.нар. памперси за легло. Недостатъкът им е, че доста спарват, но поне няма притеснения, когато спиш или се въртиш в леглото. Разбира се бельото много зависи и от самото раждане как ще протече - нормално или секцио.
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: юни 04, 2013, 16:00:44 »

Аз лично ползвах много леки памучни гащи без стягащи ластици и лигнин. Бях секцио, но въпреки това нямах проблем да ходя до тоалетната и да го сменям. А и съм доволна от лигнина защото не спарва. Предполагам, че при естествено раждане ще е още по лесно с лигнина и ходенето до тоалетна.
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #155 -: юни 04, 2013, 19:06:57 »

Аз съм си взела памучни гащи по дълбоки и дамски превръзки нощни на Always
Активен
rady17
Професор
Публикации: 377

« Отговор #156 -: юни 04, 2013, 19:31:31 »

Здравейте мами  give_rose

Да ви пита, знаете ли какво значат УРАТИ В УРИНАТА?  huhhuh.gif
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #157 -: юни 04, 2013, 19:46:28 »

Това са песъчинки в урината.Аз единия път имах и ми обясниха ,че трябва да наблегна на водата.Не е проблем ,така че не се притеснявай.
Активен
rady17
Професор

« Отговор #158 -: юни 04, 2013, 20:14:56 »

gucci много мерси за бързия отг.  give_rose
По принцип пия много вода, не само сега като бременна. Обаче започнах да пия повече от чешмата, може и оттам да идват тези песъчинки.  pardon Ще сменя водата, дано края на месеца ги няма.  smile
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #159 -: юни 05, 2013, 08:29:29 »

Не се притеснявай! Това е доста често срещано при бременни жени.
Относно водата гледах едно предаване, в което говореше детски стоматолог. Запомних това, че постоянните зъби се формират около 3-4 годишна възраст. Т.е. млечните се формират още по време на бременността. В тази връзка не е добре да се пият минерални води, на които F (флуорида) е по-голям от 1. Затова за бременни препоръчват трапезни води. Тъй като флуоридът се съдържа в по-големи количества в избелващите пасти, и те не са много препоръчителни за зъбите на майката и бебето. Затова сега наблягам на стягащи венците пасти  Wink
Активен
_perlichkata
Професор
Публикации: 459

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: юни 05, 2013, 11:25:57 »

Здравейте Мамчетаааа, да се отчета и аз. Днес бяхме на преглед на 3д при доктор Цолова във Фемина, изключително сме доволни. И най-важното е, че всичко ни е наред и ще си имаме 100% МЪж smile
Активен
ra_di
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #161 -: юни 05, 2013, 12:57:30 »

Перличка честито ви момченце,да е послушно и да седи в корема на мама възможно най-дълго.
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1053

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: юни 06, 2013, 07:54:31 »

за гащите аз съм си взела памучни бабешки гащи (които се оказаха много удобни сега като съм със шкембе....за мое учудване) които мисля да си ги ползвам в болницата, за след това надали smile Мъжо ми се смее на страстоубийките, ама няма такова удобство, въобще не ми стягат на корема отдолу smile Иначе мисля да си купя на Либрес от тези нощните превръзки, малко по плътните, и отделно няколко превръзки за родилки ако видя зора и ако мноооооого тече в началото, за да не оплескаме положението smile
Активен
ra_di
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: юни 06, 2013, 08:19:27 »

И аз мисля да си взема някакви памучни бабешки гащи,отказах се тея еднократните.Иначе съм си поръчала един пакет превръзки за родилки,че като знам понякога като съм цикъл как се плескам,да не рискувам.
Активен
rady17
Професор

« Отговор #164 -: юни 06, 2013, 12:34:11 »

give_rose

И аз си взех гащи от магазин за левче (не са точно бабешки, ама да видим като ги изпера как ще са ми) За превръзки реших окончателно 1 пакет always нощни и 1 пакет превръзки за родилки, ако има драма ше ми донесат други.  pardon Чудя се само тези чаршафи за еднократна употреба (трябва да си нося и такива) какъв размер да взема, че да може хубаво да се закотви за леглото, да не се налага да го подпъхвам през 20 мин.  pardon
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: