Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 05:11:35

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 13   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очаквани летни бебчета Юли,Август,Септември!  (Прочетена 61179 пъти)

Josephine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1053

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: май 28, 2013, 07:39:48 »

Рени, какво не правим в името на малкото същество...и в болница ще полежиш щом се налага само всичко да е наред smile

Гери, Цвети, гледам ви само тикерчетата и ви следя че не остана smile

Ние сме наникъде още с покупките, тия дни вече трябва да почвам да посъбирам туй онуй....че много ми натежа вече и ставам все по-трудно подвижна, а уж съм качила само 4кг до сега....
За съжаление киселините са факт всеки ден и не минават почти от нищо, или пък минават но за много кратко....просто е ужасно да имаш нон стоп киселини sad
Активен
ra_di
Професор
Публикации: 367

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: май 28, 2013, 08:48:29 »

Рени точно се чудих къде се изгуби.Стискам палци да продължаваш с добрите новини,а за секциото не се притеснявай толкова не мисля,че е толкова гадно,пък и щом е за твое добро и за доброто на детето,няма начин.
gucci,да избрала съм къде ще раждам-в Майчин дом,при една много готина и мила лекарка.На 15 юни съм на преглед при нея и тогава тя ще прецени дали мога да раждам нормално или със секцио.
Цвети незнам колко е голяма бебка,досега не са ми давали информация за теглото,освен че е в нормата за гестационна възраст.Нооо след 2 седмици като ходя на преглед вече ще питам,че и на мен ми е любопитно.А за тоновете ще го имам предвид,то и без това ми е трудно да лежа по гръб и понякога имам чувството,че нещо ми е стиснало гърлото и се задушавам.
Активен
rady17
Професор
Публикации: 377

« Отговор #137 -: май 28, 2013, 13:28:18 »

Привет и от мен blum

Аз на 30 съм на преглед и тогава ще обсъдим начин на раждане (аз искам нормално, но да видим). Мисля че нашата бебка и напречно предлежание за сега. Истината е че вече ми е все тая как ще раждам искам само и двете да сме живи и здрави пък другото ще го преживеем. smile
Нямам търпение да разбера колко кг е станала, иначе аз се чувствам като тюлен вече, не мога да издържам на домакинските си задължения вече, уморявам се мн бързо  nea абе полегнала е Тодорка ми е най добре blush
За приготовленията за бебка ми...нямаме нищичко купено още   angry но пък една приятелка ни обзаведе с дрешки и май няма да купуваме други освен за изписването, че като знам колко мераклий има за купуване, само ще кажа какво искам.  girl_wink   Харесали сме количка и легълце и началото на юни ще ги поръчаме. Трябва и с педиатъра да говорим дали ще ни вземе, ох дано дано  good 

п.п. щях да забравя да ви питам  nea  започвам да обмислям, ако бебка се обърне и вс е наред да си поискам епидурална упойка. Вие какво мислите за тзи анестезия?
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: май 28, 2013, 13:40:40 »

аз съм твърдо ЗА епидуралната, ако ме оставят да раждам нормално ще искам да ми сложат smile
Активен
krisi1812
Новак
*
Публикации: 8

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: май 29, 2013, 06:44:34 »

Рени, не го мисли секциото, поне при мен то беше песен, почти никакви болки не съм изпитала, освен при раздвижването и макар и с толкова малка разлика между двете забременявания и в момента нямам дискомфорт от операцията.
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: май 29, 2013, 10:23:04 »

krisi1812, благодаря за успокоението. Аз се притеснявам, защото съм по-дебеличка и все си мисля, че раздвижването ще ми е доста трудно, но да сме живи и здрави и всичко да е наред с бебето все ще се оправя.
Вчера говорих с една приятелка лекарка, която ми каза че непременно трябвало да си избера екип за секциото. Според мен това са някакви глупости. Как да си избера лекар, който не познавам.  angry angry angry При мен нещата стоят така че немога да родя при лекарката, която ми води консултациите и която е изключително добра с мен и благодарение, на която аз успях да забременея със сина си. Сега заради проблемите с кръвната захар трябва да раждам другаде, а не в Нова Загора. И какво става - отивам в болницата, в която ми кажат и казвам че искам да си избера екип. Е кой да си избера като аз не ги знам лекарите? Исках да е екипът, които се случи на смяна, ама неможело така. Има ли значение името на лекаря, като ще го видиш за пръв и последен път. Много се ядосвам на простотиите в здравната система. Това си е чиста проба изнудване за пари. Не, че няма да дам пари на лекаря, който ще ми направи секциото, но защо трябва да е по принуда.  diablo
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: май 29, 2013, 10:36:51 »

Екип за секцио си избираш предварително ако искаш.Ако не желаеш не си избираш и който се падне на смяна.Не си задължена да избираш екипа който е на смяна/по принцип/.Друг е въпроса ,че понякога в болницата правят шмекерии ,за да те издоят за парички,н по закон не е така.Нямаш ли избор за друга болница.Поне проучи в твоя случай за добър екип като така и така ще те принуждават да си плащаш.
Активен
_perlichkata
Професор
Публикации: 459

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: май 29, 2013, 12:49:53 »

Рени и аз също мисля, че не е задължително да си избираш екип за секцио. До колкото знам, си избираш дата и се записваш и които екип ти се падне на смяна, но не плащаш за избор. Живот и здраве и аз мисля да раждам секцио, и много се чудя да си избера моята лекарка или да карам с екипа на смяна. Но само да стигнем до там.
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: май 29, 2013, 15:21:32 »

Рени не е задължително да си избираш екип. Ако вече те задължават може даже да се оплачеш в районата каса. По принцип нямат право да те задължават.
А за раздвижването...защо мислиш, че ще е проблем, ако си пълничка? То важното е да ставаш до тоалетна - няма да правиш маратони. Постепенно ще увеличаваш движението. Пък и не боли кой знае колко. Мен по скоро ме опъваше отколкото да ме боли!
Активен
ra_di
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: юни 03, 2013, 17:59:08 »

Здравейте,мамчета!
Аз днес бях на запис на тонове.Честно казано доста се притеснявах да не ми стане лошо,но за щастие трябваше да лежа да една страна (на лявата) и всичко мина добре.Само дето ми изтръпна ръката,че си бях подпряла главата на нея,ама като се раздвижих се оправи.Иначе записа е добър и доста сме подскачали.
Лека вечер от мен blum.
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #145 -: юни 03, 2013, 18:13:33 »

ra_di браво за записа.Мен много ме мори лежането по гръб.Добре че  са ти го спестили.За съжаление на мен не ми дават на една страна.
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1290

Моят сватбен албум

« Отговор #146 -: юни 03, 2013, 19:30:16 »

Ради браво за хубавите резултати  give_rose

Гери защо не ти дават на една страна...аз последните два пъти съм така, че иначе ми става лошо  give_rose
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: юни 04, 2013, 08:19:16 »

на мен последния път ми стана лошо като бях на запис и веднаха намаляха тоновете, и се врътнах настрани, дадоха ми и пак продължихме със записа smile
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: юни 04, 2013, 08:59:05 »

Ради браво за хубавите резултати  give_rose

Гери защо не ти дават на една страна...аз последните два пъти съм така, че иначе ми става лошо  give_rose
Цвети моите момчета са разположени отстрани в дясно и ляво.Когато лягам на една страна единия натежава на другия или както се изразяват леко го затиска и от там се провенят нещата.По принцип ги мерят по гръб при мене а ако тръгне да ми става лошо са ми казали пускаш трансдюсерчето и ставаш пък после пак ще ги мерим.Иначе си почивам между меренето на двамата,че иначе не се издържа.Ама малко остана.
Активен
ra_di
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: юни 04, 2013, 11:03:52 »

Момичета знаете ли до кога се ходи на женска консултация,т.е.при лекаря,който ти следи бременността и кога ти дават документите за родилното.Аз понеже ще раждам при друг лекар и затова се чудех  crazy
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 13   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: