Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 22, 2024, 23:49:28
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Очаквани летни бебчета Юли,Август,Септември!
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...
13
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Очаквани летни бебчета Юли,Август,Септември! (Прочетена 61136 пъти)
Josephine
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1053
Re:Очаквани летни бебчета Юли,Август,Септември!
«
Отговор #90 -:
април 13, 2013, 07:47:07 »
и ние като пънки мислим да сложим дървена в спалнята а една сгъваема в хола където прекарваме по-голямата част от деня
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #91 -:
април 13, 2013, 19:45:53 »
И ние сме с две кошари-дървена в спалнята и сгъваема в хола,но затова трябва и достатъчно място, така че ви разбирам напълно.
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #92 -:
април 13, 2013, 20:25:13 »
Ако можете е хубаво-аз не мога да взема толкова кошари.
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #93 -:
април 14, 2013, 14:33:14 »
А тези от вас, които са се спрели само на сгъваеми кошари - какъв матрак взехте ? Защото каква ще е кошарата е почти без значение в сравнение с това, какъв ще е матрака, който е най-важното нещо цялото легло..... Сгъваемите кошари в повечето случаи вървят с едни супер тънки дунапренени матрачета, които са ок, ако става въпрос за някакво пътуване от порядъка на ден-два-три. Но ако детето ще спи постоянно в това легло са повече от недопустими. Меки, сгъват се под детето, изобщо - не стават просто.
По - добър вариант от дървена кошара няма. Другата е ок да я има за пътуване. А за спане по стаите има шезлонги с легнало положение, количката също върши работа.
Лично аз не разбирам защо трябва в две от стаите да има бебешки легла ......
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #94 -:
април 14, 2013, 15:26:29 »
За сгъваемата кошара имаме отделен матрак от моята племеница - незнам дали е кокосов или нещо от рода,но на малчо му е удобно,което е най важното.Дори наскоро разбрах че към кошарата имало от тези тънките матраци за коитп inA_lemon казва ,наистина е много тънък и много мек (просто беше сложен на долното ниво и тъй като не присъствах на сглобяването не съм и разбрала ).
gucci нормално е да се насочиш към определен вид кошари - все пак трябва и място за 4 кошарки
Междудругото gucci отделни кошари ли ще им вземате в началото или ще спинкат в една малките юнаци?
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #95 -:
април 14, 2013, 16:43:53 »
Ние сме взели цял матрак 9 см с кокосова вложка.Кошарата ни е сгъваема на Кангаро а матрака на
Да в началото ще спят в една кошара-ако видим ,че в даден момент нещата се променят ще вземем още една.
Активен
Roxanne_
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #96 -:
април 14, 2013, 20:19:07 »
Ние имаме матрак с кокосови стърготини. Ето този:
http://www.arbor-bg.com/%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BC%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BA-baby-%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D1%87%D0%B5%D0%BD/
По принцип съм доволна, но в началото го бяхме сложили от твърдата страна, където са стърготините и след няколко седмици започнаха да излизат едни иглички, които са остри като игли и могат да одраскат детето. Сега като е обратно няма проблем, но го имайте предвид, че се ужасих в началото като видях.
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #97 -:
април 16, 2013, 08:55:09 »
ina_lemon, дето питаш защо са ни 2 кошари в 2 стаи...при мен специално е защото могат да ми ги дадат, иначе ако трябваше да ги купувам бих взела само дървената а за спането в другата стая бих измислила нещо друго или щеше да спи на дивана в хола
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #98 -:
април 16, 2013, 10:47:15 »
Спането на дивана е до време - като вземе да се върти става интересно.Моя син в шезлонг неиска и затова взехме и втора кошара.Просто бих ползвала дървената да спи през деня ,но просто сме на два различни етажа - спалните на един ,дневния етаж на друг етаж и това означа че през 30 мин трябва да се качвам и слизам ,защото само на един бебефон не мога да се оповавам.
Немислимо да оставя Криси на спалнята или на разгънат диван сам - това означава че е падна на секундата.
Дали или 2 кошари важното е да има удобство на детето и всеки родител сам преценя как да го осигури
Активен
Princess_of_the_Dawn
Баш Майстор
«
Отговор #99 -:
април 19, 2013, 10:29:14 »
Да се включа и аз в дискусията за кошарките.
Ние взехме в началото само дървена за спалнята, впоследствие когато стана по-голяма Вероника купихме сгъваема, която държим във всекидневната, но в нея само си играе, не я слагам да спи. Удобно ми е и когато трябва да отида до друга стая или да изляза и я слагам вътре, знам че няма къде да отиде. В нея й сложих активната гимнастика, стана като малък детски кът и вечер там събирам всичките й играчки, също така я използваме когато пътуваме.
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #100 -:
април 19, 2013, 10:56:36 »
Цитат на: Bibsi8792 в април 16, 2013, 10:47:15
Спането на дивана е до време - като вземе да се върти става интересно.Моя син в шезлонг неиска и затова взехме и втора кошара.Просто бих ползвала дървената да спи през деня ,но просто сме на два различни етажа - спалните на един ,дневния етаж на друг етаж и това означа че през 30 мин трябва да се качвам и слизам ,защото само на един бебефон не мога да се оповавам.
Немислимо да оставя Криси на спалнята или на разгънат диван сам - това означава че е падна на секундата.
И ние сме в такъв тип жилище и много добре те разбирам! Трудоемко е...
Активен
ra_di
Професор
«
Отговор #101 -:
април 24, 2013, 11:42:19 »
Къде сте летни мамчета?Скоро никой не се е разписвал.
Активен
ra_di
Професор
«
Отговор #102 -:
април 27, 2013, 07:22:47 »
Момичета да ви питам на вас подуват ли ви се краката?Аз вчера забелязах,че са ми отекли в областта на глезените и звъннах на моя лекар да го питам,че се притесних.Той каза,че вероятно е от жегите,но все пак да си направя пълните изследвания,да си следя кръвното и в понеделник да ходя да ме види.
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #103 -:
април 27, 2013, 08:07:45 »
ен ми се птите на ръцете...краката не съм го поглеждала дори че все са покрити...а снощи направо щях да умра, имах такива бодежи в сърцето и доста повишен пулс че не знам как да го свалям. Днес все още е що годе висок.....но поне кръвното от снощи го свалих с едно хапче. На всичкото отгоре от 3 дни ме боли зверски гърлото и не мога да преглъщам, а снощи така ме тресеше че цяла нощ не съм спала а съм зъзнала...
Активен
_perlichkata
Професор
«
Отговор #104 -:
април 27, 2013, 08:27:24 »
Ради не се притеснявай, направи си изследванията, но най-вероятно е от жегите.
Аз искам да ви попитам, вие как усещате ако имате контракция, от вчера имам някаква тъпа болка около пъпа, по скоро нагоре към стомаха, не ниско долу в корема и се притесних да не е контракция. Пия си магнерича и но шпа. Личния ми лекар каза, това е от разтягането, сега бебето расте най-много. В понеделник съм при моята доки, но само дано не се контракции още от сега, преди 20 дни нямаше нищо обезпокоително.
Активен
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...
13
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Очаквани летни бебчета Юли,Август,Септември!
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума
Приготовления за сватбения ден