Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 22, 2024, 23:17:44
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Очаквани летни бебчета Юли,Август,Септември!
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...
13
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Очаквани летни бебчета Юли,Август,Септември! (Прочетена 61129 пъти)
_perlichkata
Професор
Re:Очаквани летни бебчета Юли,Август,Септември!
«
Отговор #75 -:
април 01, 2013, 17:52:51 »
Момичета искам да ви попитам, някоя от вас, плащала ли си е абонамент в Света София за ЖК.
Активен
ra_di
Професор
«
Отговор #76 -:
април 03, 2013, 09:29:47 »
Здравейте,момичета.Как сте?Как върви при вас?Накой да се похвали с нещо
?Аз да ви попитам някоя пие ли Магнерич и по колко на ден?
Перличка
немога да ти помогна за Света София,аз ходя в МЦ"Майчин дом" на ЖК по здравната каса.
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #77 -:
април 03, 2013, 09:34:35 »
Ради аз пия Магнерич 3x2 на ден заради контракции и мисля, че това май е максималната доза
Ти в Майчин дом в София ли ходиш...ако да дай малко повече инфо как мога да ида там при един Доки, който съм си го харесала за раждането или пък сподели ти при кой ходиш и дали си доволна
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #78 -:
април 03, 2013, 09:38:48 »
Аз пия Магнерич -1 и Диаспорал -1 от магнезиевите препарати.
Активен
ra_di
Професор
«
Отговор #79 -:
април 03, 2013, 10:34:38 »
Цвети, женските консултации се правят в медицинският център на "Майчин дом" (това е по-ниската сграда,която е залепена до тази на болницата).Ако си харесала някой доктор от болницата,незнам как да се свържеш с него,освен да се обадиш на регистратура и да поискаш някакъв вътрешен телефон за контакт.
Иначе аз от моя лекар съм много доволна.Казва се д-р Георги Коларов,гинеколог-ендокринолог.Аз ходих в частния му кабинет близо 4 години,защото имах проблеми,както гинекологични,така и еднокринологични.Но благодарение на него успях да забременея доста лесно,без специално за целта лечение и без продължителни усилия (самия той не вярваше че ще стане толкова бързо,а и бременността не беше планирана).Та ако искаш мога да ти дам координати,в частния му кабинет естествено видеозона е по-хубав,прегледите са на нормални цени-видеозон 40лв.
Иначе аз пия Магнерич 3х1 +папаверин (първо бях на Но-шпа,обаче въобще не ми действаше на болките и откакто го смених се родих
.Исках да направя сравнение дали дозата ми е не ниска,но като гледам е нормална,при положение че нямам контракции.
Активен
Snow_White
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1358
«
Отговор #80 -:
април 03, 2013, 11:07:35 »
Да се изкажа във вашата темичка - аз пиех също Магнерот (същото като магнерич) 3х2 - най-високата доза, тъй като от средата на 5-тия месец си имах контракции. Пих го до 36-та седмица. Магнезият се натрупва в организма, затова е добре да се следи нивото му. За целта се пуска изследване за серумен магнезий поне веднъж на два месеца - вземат ви кръв от вената. Успех на всички
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204
«
Отговор #81 -:
април 03, 2013, 11:50:38 »
Аз в началото пих по една таблетка Магнерот на ден, после имах леки болки и го вдигнаха на два пъти на ден. Сега заради катастрофата доки каза, че по добре да пия по 3 на ден заради уплахата, пък и имам едни такива втърдявания на корема.
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1053
«
Отговор #82 -:
април 03, 2013, 12:25:16 »
аз към 3ти месец Магнерота го пих 3х1, заедно с Но шпа 3х1, но после го спрях...като влязох в болницата пиех Магнерич 3х2, казаха че това била максималната доза...пих го с Папаверин 3х2, сега след болницата си пия Магнерот 3х1 само и така до края....а за това натрупване колко струва иозследването дето казвате?
Активен
_perlichkata
Професор
«
Отговор #83 -:
април 12, 2013, 08:54:16 »
Здравейте мами, как сте? Къде се загубихте, никакви ви няма
Активен
ra_di
Професор
«
Отговор #84 -:
април 12, 2013, 09:25:01 »
Здравейте.Доста е позамряла темичката.Аз иначе съм добре,снощи май ме наболяваше бъбрека,ама аз съм си виновна като съм скарана с водата и хич не пия.Днес нямам болежки,но пък започнах да се наливам и ще се мъча да изпия поне 1,5-2л.Това за мен многоо трудно.
Активен
_perlichkata
Професор
«
Отговор #85 -:
април 12, 2013, 09:58:41 »
Ради, това с водата и на мен ми е мъчение. Но сега взимам една бутилка и гледам до вечерта да съм я изпила. Да се отчета бяхме на ЖК, доки каза, че сме добре и аз и бебо, изследванията бяха в норма. Бебчо е пораснал и е в нормите. Вече си е човек
Сега след 16 г.с. ще ходим на втория БХС в Майчин дом. Дано всичко ни е наред
А и да кажа, вчера съвсем случайно една позната ми сподели, че в Илиенци са отворили магазини на Cangaroo и Вис ВИталис, пък ние тъкмо натам се бяхме запътили за някакви кабели на мъжа:) И реших да ги разгледам има много хубави неща. Харесах си две колички от Cangaroo, собственика на магазина беше много любезен и ни обясни всичко за всяка една от количките. Живи и здрави само да дойде време да пазарувам, ще му мисля
«
Последна редакция: април 12, 2013, 10:00:59 от _perlichkata
»
Активен
ra_di
Професор
«
Отговор #86 -:
април 12, 2013, 18:53:13 »
Моя мъж е много суеверен и не ми дава да купувам нищо предварително.Сигурно като дойде време (срам не срам) ще показвам само това, което съм взела за изписването.Аз като тръгна да се заглеждам и той ми веднъж ми каза,"като дойде времето ще взема всичко, което е необходимо,не се притеснявай".
Все пак обаче мисля скоро време да пообиколим някой друг магазин,просто така от любопитство
.Най-вече за кошара и количка.
Между другото много се чудя каква кошара да избера-дървена или от преносимите.И двете имат плюсове и минуси.
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #87 -:
април 12, 2013, 18:54:12 »
ra_di ние взехме сгъваема.Заема по малко място и лесно се мести,няма опасност детето да се удари и спокойно се взима напът и детето си спи в неговото легло където и да е.
«
Последна редакция: април 12, 2013, 19:12:49 от gucci
»
Активен
_perlichkata
Професор
«
Отговор #88 -:
април 12, 2013, 19:02:12 »
И ние мислим да вземем сгъваема, ако сложим дървено легло няма да има въобще място в нашата стая. Ще ползваме сгъваема, пък малко като поотрасне направо ще обзаведем негова си стая. За сега така сме решили.
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204
«
Отговор #89 -:
април 12, 2013, 21:47:10 »
Ние пък сме решили да има и двете. Една дървена в която да си спи една сгъваема, за да се местим в друга стая ако има нужда, а пък след време може и като обикновена/но по тясна/ кошарка за игра да я ползваме. (В тази връзка да спомена, че на 21.04 в метро има промоция на сгъваеми кошарки за 66 лв.)
Активен
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...
13
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Очаквани летни бебчета Юли,Август,Септември!
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума
Приготовления за сватбения ден