Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 07:28:05

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 13   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очаквани летни бебчета Юли,Август,Септември!  (Прочетена 61090 пъти)

Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1096

« Отговор #45 -: март 23, 2013, 12:21:43 »

Бъдещи мамчета ,не че да ви плача обаче след като родите проблемите с косата ще продължат  - поне при мен започна много да ми капе ...ето Криси е на 6 месеца и малко а косата ми продължава да пада....трудно се става мама  blum Пробемите със зъбите идват от това ,че бебчо дърпа калций от организма ,възможно е да започнат и да ти кървят венците.

Относно хапчетата - може да се пие е Ефералган  за Т ,но разбира се е хубаво да ти го изпише лекар.

Лека бременност бъдещи мамчета!
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: март 23, 2013, 16:20:18 »

Аз засега нямам проблеми нито с косата, нито със зъбите. От наблюдения мога да кажа, че специално с косата измененията ще продължат и след като родите. Преди да забременея и родя косата ми беше светло кестенява през лятото дори още повече изсветляваше. След като родих потъмня толкова много, че дори ме питат дали съм я боядисвала.
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1053

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: март 23, 2013, 17:49:28 »

момичета искам само нещо да спомена че ако имате киселини това влияе много зле на зъбите да знаете....не само че бебчето дърпа калция, ами и киселините правят проблеми sad

Иначе за косата нямам някакви специфични проблеми, можеби повече като на Гучи ....омазнява се по-бързо smile
Активен
ra_di
Професор
Публикации: 367

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: март 24, 2013, 10:29:25 »

Това за киселините и зъбите не го знаех.Сигурно затова имам и проблеми с тях.В първите месеци имах ужасни киселини,сега са само на моменти,не редовно и гледам да ги оправям с подръчни средства,че хич не ми се пие лекарства. crazy
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: март 25, 2013, 10:31:49 »

за киселините ако се появяват рядко може да се взема Танлид или Стопацид, ако се появяват по-често може да се взема Ланзул защото той прави т.нар. филм и не позволява да се появяват отново. Съгласувани са с лекар, донт уори smile
Активен
ra_di
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: март 25, 2013, 10:54:10 »

На мен проблема ми е,че много мразя да дъвча хапчета bad,независимо какъв вкус имат,а повечето за киселини са такива.Затова преди да забременея взимах ранитидин или фамотидин,но сега са забранени.Е ако положението стане сериозно ще се прежаля,но засега се справям  pleasantry
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: март 25, 2013, 11:32:54 »

да ти кажа Талцида не е толкова гаден на вкус, ако все пак ти е неприятен си вземи Ланзул, то е на капсули и се пие smile
Активен
rady17
Професор
Публикации: 377

« Отговор #52 -: март 25, 2013, 11:52:56 »

Привет  give_rose

На 18ти бях на ФМ 100% очакваме МОМА. Всичко и е наред, тежи цели 409гр. Ритка си доста, но все още има място да се обръща, колкото си пожелае.  smile

В сряда ще обиколя някой и др магазин да разглеждам бебешките работи, пък дано си и харесам количка.  Curtsey

Иначе неразположенията с напредването на бременността вече са налице, като се разхождам малко по дълго и започва да ме понаболява ниско долу корема, от ляво на сгъвката и таза пак от ляво. pardon И ако остана седнала по дълго време пак не ми е гот  huhhuh.gif
Активен
_perlichkata
Професор
Публикации: 459

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: март 25, 2013, 11:55:51 »

Браво Ради, честито ви момиченце, много се радва, че всичко ви е наред smilesmilesmile
Активен
ra_di
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: март 25, 2013, 12:50:03 »

Честито и от мен адашке  Bravo.Много моми се очакват точно в този период  chee.
Аз забелязвам от 2 дена насам,че нощем като спя и реша да се обърна много ме боли таза,чак охкам докато се обърна  funnytooth. Като се раздвижа няма проблем,но залежа ли се и..... girl_impossible.
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1096

« Отговор #55 -: март 25, 2013, 16:52:55 »

Имах киселини 9 месеца ,какво ли не пих - да ви кажа спасение няма ..трябваше да ми издадат вип карта за Талцид и Алма гел.
Това за зъбите и киселините за пръв път го чувам.Аз не намирам разлика в здравината на зъбите си ..имах си проблемни зъби и преди да забременея.Във връзка с киселините мога да добавя ,че храните които съдържът киселини са пагубни за зъбите!Жосефин зъболекар ли ти го каза това?

ra_di пробвай да ги пребориш с газирана вода- на мен и това не ми помагаше.
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: март 25, 2013, 19:32:37 »

на мен ми казаха и Гавискон за кисилините-било сироп ,но било от тежката артилерия.
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: март 26, 2013, 13:35:06 »

Бибс да....зъболекар ми го е казвал и гастроентеролог също...понеже аз съм с 2 малки язви и отделно имам гастроезофагиален рефлукс, та от него киселините ми се качват доста често нагоре и ми казаха че много трябва да внимавам със зъбите защото киселините рушали един вид зъбите....
Активен
_perlichkata
Професор
Публикации: 459

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: март 26, 2013, 16:30:24 »

Мамчета, вие на какво мнение сте за подстригването и боядисването на косата по време на бременността. Около мен има момичета на различно мнение и ми е интересно. Аз за подстригването и боята, не мисля, че 9 месеца трябва да ходя с израснали корени, но не всеки мисли като мен smile
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: март 26, 2013, 17:22:55 »

Аз си се постригвам.По принцип не се боядисвам,но ако се боядисвах щях да го направя.
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 13   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: