Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 21, 2024, 18:17:55

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: [1] 2 3 ... 13   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очаквани летни бебчета Юли,Август,Септември!  (Прочетена 61042 пъти)

fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« -: февруари 24, 2013, 22:35:52 »

Тук могат да пишат мамите с термин Юли,Август и Септември!

Успех на всички и много радостни мигове!
Активен
ra_di
Професор
Публикации: 367

Моят сватбен албум

« Отговор #1 -: февруари 25, 2013, 15:09:24 »

Ей мами къде сте?Вече си имаме темичка  Bravo
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #2 -: февруари 27, 2013, 16:01:54 »

ra_di, вече си имаш компания  give_rose Ето ме и мен в нашата темичка!!! Терминът ми е 23-ти август. yahoo yahoo yahoo

Активен
_perlichkata
Професор
Публикации: 459

Моят сватбен албум

« Отговор #3 -: февруари 27, 2013, 16:31:59 »

И аз да се запиша макар, че съм самото начало на октомври smilesmilesmile Леко бременеене на всички желая от сърце и на края здрави бебчета smile
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #4 -: февруари 27, 2013, 17:01:58 »

Хайде бъдещи мами....Леко бременеене!
Активен
ra_di
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #5 -: февруари 27, 2013, 17:24:16 »

Рени,Перличка радвам се,че се присъединихте  Bravo.Дано да станем повече.Аз май ще съм една от първите в нашата темичка.За сега моя термин е определен за 19 юли,но да видим какво ще стане по нататък.Леко бременеене и ще се радвам да бъда полезна с каквото мога.
Активен
rady17
Професор
Публикации: 377

« Отговор #6 -: март 11, 2013, 16:05:51 »

Здравейте, и от мен   chee

Моя термин е на 27.07. За сега очакваме момиченце. На 18.03 сме на ФМ и се надявам да ни потвърдят пола, макар че не се съмнявам в док.  smile
Активен
Рени
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #7 -: март 11, 2013, 16:49:30 »

Здравейте, мамчета, малко отчет и от мен. На 8.ми бяхме по спешност на преглед, но се оказа, че притесненията ми са напразни и всичко си е наред. Не спря да се върти малкия човек и не успяхме да го разкрием какъв е, но нищо. Важното е, че е ок. Аз се притеснявах за кг., че ми бяха останали от първата бременност още някой и друг, но дори съм свалила 1 кг., според лекарката, което е супер според мен и не толкова според нея. По размери сме с една седмица напред, но засега оставаме на термин 23-ти август.
Активен
_perlichkata
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #8 -: март 11, 2013, 17:12:09 »

Радиии Честито лека бременност give_rose give_rose give_rose
 Рени много се радвам, че всичко е наред.
Аз днес много се разстроих, сутринта бях вдигнала малко кръвното и имах екстра систули. Доки каза, че според нея е било моментно, защото след час нямаше нищо, но аз много  се уплаших. Сега трябва да се следя цяла седмица, стискай те палци да не ми се случва повече  good
Активен
Рени
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #9 -: март 11, 2013, 17:17:15 »

Перличка, аз бях така с първата бременност. Само не се притеснявай. Може да се появи от промяната на времето, от атмосферното налягане, от притеснение дори и неосъзнато. Ще видиш, че всичко ще е наред, само си почивай повече, ако можеш.
Активен
_perlichkata
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #10 -: март 11, 2013, 17:22:51 »

Да Рени, ще гледам да си почивам, колкото мога повече! Дано и при мен всичко е наред. Докторката ми изписа Магнерич по 1 на ден.
Активен
ra_di
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #11 -: март 11, 2013, 18:16:15 »

rady добре дошла в темичката и честито  give_rose!
Перличка видях,че сутринта си имала притеснения,но важното е че си реагирала навреме и по малко се шашкай.Аз също съм като теб и "все се чудя" за какво да се притесня  crazy,но понякога самовнушението може да ти изиграе лоша шега.Почивай си,гледай да не се претоварваш с домакинска работа,полежавай когато усетиш че има нужда и всичко ще бъде наред.
Рени много ги мразя тези спешни прегледи.След един такъв в 7г.с вече имам уплах.Ти като вече станала мама веднъж ще ни даваш акъл,че май само ти имаш опит от нашата темичка.

А сега за мен.Бях на ФМ на 4.03,всичко си е наред,без данни за притеснения.Моята бебка си е малко мързеливичка и на прегледите почти не мърда.Даже лекарката се налага да ми почуква корема,за да я накара да се завърти.Сега съм малко настинала.Моя мъж явно донесе някакъв "бацил" в къщи и се лекувам.Успях да овладея хремата,сега започвам да се боря с кашлицата,но нещата вървят на добре.

Много се радвам че темичката се пораздвижи  yahoo.Спирам вече че стана много дълго
Активен
Рени
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #12 -: март 11, 2013, 23:51:24 »

Рени много ги мразя тези спешни прегледи.След един такъв в 7г.с вече имам уплах.Ти като вече станала мама веднъж ще ни даваш акъл,че май само ти имаш опит от нашата темичка.

Ради, нямате проблеми питайте каквото ви интересува или нещо, ако ви притеснява. Насреща съм! Едно ще ви кажа трябва да сте спокойни и да тръгнете да раждате позитивно настроени и ще видите колко бързо ще се случат нещата.
Активен
rady17
Професор
Публикации: 377

« Отговор #13 -: март 12, 2013, 14:33:48 »

Привет мами  give_rose

Нощес имах яки киселини, направо едвам издържах да не повърна (веднъж вече повръщах заради киселините)  huhhuh.gif И от сутринта имам но са мнооооого нежни сравнение с нощес. Купих си газирана вода и сега си я пия. Дано тази нощ ме пропуснат.  angry
Активен
ra_di
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #14 -: март 12, 2013, 15:28:14 »

rady на мен лекаря ми каза като имам киселини да ям белтъчини (твърдо сварено яйце,чаша мляко,парче кашкавал,сирене),за да може киселините да разградят белтъка и така да се неутрализират.Не казвам,че винаги помага,но има ефект.Ако е много зле положението питай твоя лекар,със сигурност има някакво лекарство (хомеопатично или на билкова основа),което да е позволено да се пие.
Активен
Страници: [1] 2 3 ... 13   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: