Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 22, 2024, 23:54:48
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Всичко за кумовете - 7-ма част
Страници:
1
...
21
22
[
23
]
24
25
...
34
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Всичко за кумовете - 7-ма част (Прочетена 167958 пъти)
yana_traeva
Сватбен ГУРУ
Re:Всичко за кумовете - 7-ма част
«
Отговор #330 -:
август 21, 2013, 09:42:26 »
Здравейте, и ние поканихме официално нашите кумове. Всичко беше супер.Всехме торта, питка, пиле и ракия (понеже и двамата пият това).Всичко украси и направих
, а на тортата пишеше "Много не умувайте, а ни кумувайте" Кумата беше се подговила и тях . всичко беше супер, въпреки че раничко се организирахме с офицалното канене по добре по с време после други подготовки ще имаме .
Активен
beberona
Професор
«
Отговор #331 -:
август 21, 2013, 20:27:31 »
Цитат на: yana_traeva в август 21, 2013, 09:42:26
Здравейте, и ние поканихме официално нашите кумове. Всичко беше супер.Всехме торта, питка, пиле и ракия (понеже и двамата пият това).Всичко украси и направих
, а на тортата пишеше "Много не умувайте, а ни кумувайте" Кумата беше се подговила и тях . всичко беше супер, въпреки че раничко се организирахме с офицалното канене по добре по с време после други подготовки ще имаме .
честито ви кумове тогава:)
И ние ги поканихме рано, 5 месеца преди това, но наистина после има много други неща за които трябва да се мисли и подготвя човек, така че добре сте направили
Активен
angelova_29
Ентусиаст
Публикации: 68
«
Отговор #332 -:
август 21, 2013, 21:11:56 »
Ние поканихме нашите 6 месеца по-рано. И виждам, че има тенденция булките да се подготвяме около година по-рано за сватбата.
Активен
IvaGeorgieva
Ентусиаст
«
Отговор #333 -:
август 21, 2013, 22:17:32 »
Цитат на: yana_traeva в август 21, 2013, 09:42:26
Честити ви кумове
Щом сте сигурни кои са хората, които желаете да бъдат до вас в този ден няма нищо лошо да ги поканите по-рано. И ние нашите ги поканихме 6 месеца преди сватбата.
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #334 -:
август 21, 2013, 23:06:38 »
точно така а и те малко и те са по заети, те пък септември ще правят сватба
така че се решихме сега за да може да си продължават с подготовките
)
Активен
elistoilova
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #335 -:
август 22, 2013, 08:34:12 »
yana_traeva честито за кумовете
За протокола – ние нашите ги поканихме в началото на ноември за сватба през септември. Тогава дори още нямах предложение
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #336 -:
август 22, 2013, 08:42:17 »
хахах супер
Активен
Vangelova
Новак
Публикации: 9
«
Отговор #337 -:
август 27, 2013, 04:14:30 »
Аз още от началото си представях най-близката си приятелка за кума. Но тъй като аз съм в Щатите, а тя-във Виена, нямаше как да се видим... бях решила да я изненадам с покана с наша снимка, даже текст бях измислила. Мислех да я пратя до тях и така да я зарадвам. Тази вечер тъкмо бях отворила сайт за покани и разглеждах какви дизайни има, когато тя ми звънна. Каза, че излязла с нейна приятелка същата вечер, която й съобщила, че се е сгодила и щели да се женят седмица преди нашата дата. И най-важното-поканили я за кума. И като ми го каза това нещо ми заседна в гърлото... следващият час от разговора изобщо не я слушах, мислех си дали ще приеме да е кума на 2 сватби почти една до друга, дали ще ми откаже тъй като няма да може да се справи с организацията, чудех се дали изобщо може да е кума на няколко двойки...обвинявах се, че не съм я поканила по-рано...затворих телефона с нея, отидох при мъжа ми и заплаках. Реших, че не мога да чакам и й се обадихме обратно двамата, аз рева, тя се чуди какво става
и я попитахме, обясних й защо съм толкова разстроена. И тя прие!
много се зарадва, беше малко шокирана от 2-те покани в една съща вечер
) та така, въпреки че не я поканихме по начина, който си представях, пак се получи добре, казахме си много мили неща иии да, сега съм щастлива
Активен
evyevy
Професор
Публикации: 406
«
Отговор #338 -:
септември 02, 2013, 23:57:52 »
Аз да ви питам - откъде си взехте бъклицата? 24лв нормална цена ли е?
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #339 -:
септември 03, 2013, 08:30:28 »
Ние я взехме за 13, от едно магазинче на Пиротска. Намира се по диагонал на сладкарничката Atene, май се казваше.
Активен
evyevy
Професор
Публикации: 406
«
Отговор #340 -:
септември 03, 2013, 13:54:02 »
Рататуйче, мерси за включването, но София ми идва далечко
Питам за Варна или някой онлайн магазин..
Активен
vanesska
Любопитен
«
Отговор #341 -:
септември 05, 2013, 12:19:44 »
Здравейте,момичета.Ние след много чудене и маене с какво да изненадаме младоженците решихме да им подарим портрет.Ще се радвам ако някой е поръчвал и е останал доволен да сподели,че има много предложения в интернет за направата на портрет,но незнам колко са надеждни.
Активен
beberona
Професор
«
Отговор #342 -:
септември 07, 2013, 08:07:44 »
Цитат на: Vangelova в август 27, 2013, 04:14:30
Аз още от началото си представях най-близката си приятелка за кума. Но тъй като аз съм в Щатите, а тя-във Виена, нямаше как да се видим... бях решила да я изненадам с покана с наша снимка, даже текст бях измислила. Мислех да я пратя до тях и така да я зарадвам. Тази вечер тъкмо бях отворила сайт за покани и разглеждах какви дизайни има, когато тя ми звънна. Каза, че излязла с нейна приятелка същата вечер, която й съобщила, че се е сгодила и щели да се женят седмица преди нашата дата. И най-важното-поканили я за кума. И като ми го каза това нещо ми заседна в гърлото... следващият час от разговора изобщо не я слушах, мислех си дали ще приеме да е кума на 2 сватби почти една до друга, дали ще ми откаже тъй като няма да може да се справи с организацията, чудех се дали изобщо може да е кума на няколко двойки...обвинявах се, че не съм я поканила по-рано...затворих телефона с нея, отидох при мъжа ми и заплаках. Реших, че не мога да чакам и й се обадихме обратно двамата, аз рева, тя се чуди какво става
и я попитахме, обясних й защо съм толкова разстроена. И тя прие!
много се зарадва, беше малко шокирана от 2-те покани в една съща вечер
) та така, въпреки че не я поканихме по начина, който си представях, пак се получи добре, казахме си много мили неща иии да, сега съм щастлива
честита ти кума
Дано следващите проляти сълзи са от радост, и винаги да си щастлива, както сега. Не мисля че имаше нужда се разтройваш, ти сама каза че ти е най - добрата приятелка, сигурна съм че щеше да приеме
Активен
megy11
Регистриран
Публикации: 1
Моля съвети за кумата!
«
Отговор #343 -:
септември 07, 2013, 11:04:56 »
Здравейте! Предстои ми да бъда кума в началото на ноември.
Помогнете с идеи за тоалет!
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ
Re:Моля съвети за кумата!
«
Отговор #344 -:
септември 07, 2013, 11:38:11 »
Питай булката най-добре ще може да ти помогне.Може да иска да имаш нещо от цвета на ресторанта или като нейната рокля, ако ли не има много офицални рокли просто трябва да мериш една за да видиш кое ти стои добре и кое не
Активен
Страници:
1
...
21
22
[
23
]
24
25
...