Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 22, 2024, 23:50:14

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Всичко за кумовете - 7-ма част  (Прочетена 167952 пъти)

p_invisible
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #285 -: юли 23, 2013, 14:13:20 »

Проблема е че не съм ги избрала аз, видях ги общо взето при отправяне на покана, да знам че съм си виновна, знам, че не е хубаво въобще да коментирам такива неща, но е факт, че съм си го помислила. Може би защото държа всичко да е много хубаво и поради тази причина обръщам внимание на всичко от ... до. sad
Активен
beberona
Професор
Публикации: 361

Моят сватбен албум

« Отговор #286 -: юли 23, 2013, 14:26:11 »

p_invisible не се претиснявай мила, може би след време, след като се опознаете да разбереш че са страхотни хора, дай им шанс. Както каза Allicia, може да са били близки и след време пак да си покажат "рогата" , а може и след като се опознаете да разбереш че си сгрешила с преценката си за тях! Пък и в крайна сметка, денят е за вас не за тях, така че спокойно. Късмет ти желая и дано наистина си сгрешила с преценката си! give_rose
Активен
angelova_29
Ентусиаст
**
Публикации: 68

« Отговор #287 -: юли 27, 2013, 09:23:42 »

Много неприятна ситуация. За мен кумовете са най-важната част след младоженците в сватбата или може би аз отдавам голямо значение на тях. За мен те трябва да са хората, които да са най-близо до нас след семейството и аз държа да са приятели. Няма значение, дали ще са женени или не - ако са - това е най-добрия вариант, но защо да не са най-добрия приятел на булката и най-добрия на младоженеца.
Не бих се ангажирала p_invisible да ти дам съвет в момента, но мога да ти дам за в бъдеще. Никой освен теб и твоя съпруг не трябва да решава и да поема инициатива във вашия живот. Аз съм "ЗА" съветите, но само, когато ги поискам. Знам и че родителите са тези, които ни мислят доброро, но те често са с различни разбирания и виждания от нашите представи. В никакъв случай не те обвинявам за нищо, само обичам поговорката, че "не луд този, който яде баницата, а този, който му я дава". А в случая ти си позволила да ти се месят, там където не трябва. Но пък нали за това сме хора, за да се учим от грешките си всекидневно и не е лошо, когато сгрешим, лошо е, ако не го осъзнаем.

Ппжелавам ти прекрасна сватба, а щом бъдещите ви кумове са приели, това също е на добре. Естествено, че можеха да откажат.
Активен
kler
Новак
*
Публикации: 18

« Отговор #288 -: юли 29, 2013, 07:42:10 »

Бяхме кумове на 13,07 всичко мина добре, благодаря за прекрасната тема
Активен
katerinaatan
Сватбар
Публикации: 205

Моят сватбен албум

« Отговор #289 -: август 02, 2013, 12:08:39 »

ООффф,бясна съм току що ми казаха,че кума нямало да може да се кръсти и се чудя какво да правя?
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #290 -: август 02, 2013, 12:23:02 »

Избирай друга кума за венчавката. Не съм сигурна, но не би трябвало да има пречка някой да бъде кръстен, независимо какъв ден е.
Активен
katerinaatan
Сватбар
Публикации: 205

Моят сватбен албум

« Отговор #291 -: август 02, 2013, 12:28:06 »

Кумът го съкращавали след месец и не можел да се кръсти сега...  beating Странно ми се вижда и в гражданското и църквата да е различен кумът-дори не знам може ли. Сега да сменям кумове също ме притеснява.
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #292 -: август 02, 2013, 12:33:06 »

Не може ли в някоя малка църква, където вземат по-евтино и без да се прави тържество, а само 2-3ма човека. Предполагам няма да излезе повече от 100-150лв. Но сигурна ли си, че причината е само финансова или той не иска да се кръсти по други вътрешни подбуди, защото тогава вече....
А иначе май няма пречка да са ви различни кумувете в гражданското и в църквата.
Успех!
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #293 -: август 02, 2013, 12:45:43 »

Няма никакъв проблен да са различни кумовете. При нас това беше първоначалният вариант smile
Активен
beberona
Професор
Публикации: 361

Моят сватбен албум

« Отговор #294 -: август 02, 2013, 19:40:22 »

няма проблем да са различни, моите родители бяха кръстници в църквата на едно семейство , а други бяха на гражданския, защото кръстника не беше българин, мисля че беше арменец smile Така че няма да имаш проблем с това
Активен
Tihomira
Сватбар
Публикации: 191

07.09.2013

« Отговор #295 -: август 05, 2013, 21:09:36 »

Не знам дали съм в правилната тема.Търся песен за кумовете ни - те не са двойка и искам песента да е хем романтична , хем закачлива. Докато танцуват кумовете, аз ще танцувам с баща ми , а младоженецът с майка си.Не мога да намеря подходяща песен .  crazy
Активен
Bride
Сватбен ГУРУ
Публикации: 529

« Отговор #296 -: август 05, 2013, 21:11:47 »

Ето тази е за приятелството, ние ще я ползваме, нашите кумове не са двойка и те.

http://www.youtube.com/watch?v=jH_YljNNVPU
Активен
Tihomira
Сватбар
Публикации: 191

07.09.2013

« Отговор #297 -: август 05, 2013, 21:20:57 »

give_rose , Брайд. Ще го обмисля, но търся нещо по-различно не мога да го пиша, ако можех сигурно щях да намеря. Мислех за нещо от рода на Тази вечер аз съм хубав, но за младоженеца  и майка му не е подходяща. Ще се радвам на още предложения.
Активен
malkabulka
Професор
Публикации: 394

31.08.2013

« Отговор #298 -: август 07, 2013, 12:01:05 »

Миналата година кумувахме, и на нашата сватба ще се празнува първа годишнина от въпросната сватба.

Какво подаряват кумовете на младоженците на първа годишнина?
Активен
mariola85
Гост
« Отговор #299 -: август 07, 2013, 12:07:49 »

булче понеже се води или памучена или хартиена сватба, ( не си спомням как беше едното е по нашенски едното по западно) можете да им подарите нещо памучено : хавлии, спален комплект ин подобно, а за хартия винаги някъква книга, нещо за семейството или щастливия брак  girl_wink
Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: