Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 23, 2024, 08:50:50
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Всичко за кумовете - 7-ма част
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...
34
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Всичко за кумовете - 7-ма част (Прочетена 168438 пъти)
desideskata
Сватбар
Re:Всичко за кумовете - 7-ма част
«
Отговор #255 -:
юли 12, 2013, 19:42:36 »
не е нищо сложно
напите бяха готови модили, наредени и с фитил. Слагаш кутията, плаиш фитила и гледаш
Тези са и доста по безопасни за използване от непрофесионалисти.
Активен
eleni4ka
Професор
Публикации: 346
«
Отговор #256 -:
юли 14, 2013, 08:10:13 »
Готови сме с подаръците - кумата си получи куфара, че ще ходи на екскурзия другата седмица, а на кума куфарчето ще си го дочака до сватбата. Разбрахме се те да ни купят фоторамка, за да можем постоянно да си гледаме най-хубавите снимки на слайд шоу
Активен
beberona
Професор
«
Отговор #257 -:
юли 15, 2013, 11:34:33 »
Момичета в събота ще идват да ни искат на кръсници, какво трябва да напратя в кащи и да сложа на масата. Освен салата и бутилка хубаво уиски друго не ми идва на ум. Някакви други идеи?
Активен
Bride
Сватбен ГУРУ
Публикации: 529
«
Отговор #258 -:
юли 16, 2013, 07:04:07 »
Направи някоя хубава салата, а за вечеря- пържоли с гъби, или нещо по леко. Зависи какво ти се готви. ИЛи пилешки хапки с чеснов сос. За десерт- сладолед. Ох, прияди ми се
Активен
katerinaatan
Сватбар
«
Отговор #259 -:
юли 16, 2013, 07:24:20 »
Нашите кръстници бяха направили 2 вида салати и разядки. Сложиха и хубаво бяло и бира, понеже знаят,че не си падаме по уиски,а и ние ще донесем ракия. И така петък ходихме на гости с ракия,пиле и букет за кумата
Активен
beberona
Професор
«
Отговор #260 -:
юли 16, 2013, 10:20:38 »
още не съм се видяла с мойта приятелка и незнам какво точно ще носят за да се подготвя. Мисля да направя 2 салати, някакви мезета, красиво наредени и да наредя масата. чудя се каква лека окраса да си направя за да си зарадват ? в петък съм на работа, в събота на фрезиор преди обед и ще ми остане 1 след обед за организацията и трябва да измисля нещо оригинално. Моето мило купи салфетки под формата на долари, за да докаже че сме надежни кръсници... много се смях
Остана на мен да измисля някаква лека, романтична окраса, защотото и двете сме булки през 2 седмици
и искам да им създам настроение още с влизането
Ако имате идеи споделете
Активен
elistoilova
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #261 -:
юли 16, 2013, 11:47:31 »
Чак украса и такива неща ми се виждат малко в повече. В крайна сметка те са решили да ви поканят вече, не е необходимо да ги впечатлявате толкова много. Бъдете си естествени!
Аз ако трябваше да се подготвя за нещо такова щях да го направя по същия начин, като за всеки останал гост, който каним.
Ясно е, че домът ми винаги е чист и подреден, кърпите се сменят минути преди да дойдат гостите
(маничка съм)
Салата правя в повечко, за да не се налага да я режа, когато гостите са у нас. Слагам два вида мезета – например луканка и филе, кашкавал, сирене. Понякога варя яйца. Задължително ядки – фъстъци или микс. Готвя нещо лесно, например пиле с картофи, пилешки гърди с гъби и топено сирене. Избор на алкохол – ракия, водка, уиски, бира, вино. Избор на безалкохолно.
Иначе ние като канихме нашите кумове, не им бяхме казали за какво отиваме. Имахме друг повод да отидем в Пловдив с преспиване и им се обадихме да се видим. Те ни поканиха да спим в тях. Това беше и удобен момент да ги поканим. Отидохме, седнахме на по ракийка и салатка. Кумът беше командировка и го чакахме да се върне. Дойде си, заговорихме се и по едно време извадихме ракията и ги попитахме. Те бяха супер изненадани. Получи се много готино
Активен
tsve4e
Професор
Публикации: 332
«
Отговор #262 -:
юли 16, 2013, 11:58:02 »
Момичета, аз сега се чудя дали да каним нашите кумове и официално. Ние вече говорихме с тях. Бях със счупен крак и те дойдоха да ме видят и ние им казахме, че искаме да ни кумуват. Те го бяха очаквали (не знам как са разбрали, или може би защото сме много близки и са очаквали че тях ще поканим). Понеже сега ще раздаваме покани се чудех, дали да не идем с ракия, пиле и както си му е там реда и да ги "искаме" официално. Вие какво бихте ме посъветвали?
Активен
beberona
Професор
«
Отговор #263 -:
юли 16, 2013, 12:01:18 »
Наистина като се замисля elistoilova си права. идеята за салатите и месезатата е супер. Може и с това да се ограница, ако те носят пилета и т.н.
Активен
angelova_29
Ентусиаст
Публикации: 68
«
Отговор #264 -:
юли 16, 2013, 14:30:11 »
Нашите кумове са от друг град и се чудя за някаква изненада без да ходим. Не знам, дали ще е тъпо или по-добре лично май да ги поканим. Кажете, какво сте правили в тази ситуация?
Активен
beberona
Професор
«
Отговор #265 -:
юли 16, 2013, 15:33:59 »
според мен им отиде на гости, така хем ще ги поканите, хем ще ги видите и хем ще си поговорите за сватбата
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #266 -:
юли 16, 2013, 15:45:28 »
Нашите кумуве бяха в различни държави, когато ги поканихме (двойка са, но по работа пътуват). Поканихме ги по скайп, и понеже се притеснявахме, даже не им звъннахме, а само им го написахме в един общ чат. те започнха да ни отговарят с емотиконките и стана много весело
Активен
katerinaatan
Сватбар
«
Отговор #267 -:
юли 16, 2013, 16:00:37 »
На нашите им съобщи милото по телефона първо, а после им отидохме на гости официално да ги каним...
Активен
angelova_29
Ентусиаст
Публикации: 68
«
Отговор #268 -:
юли 17, 2013, 13:58:49 »
Като за начало мисля да пратим по куриер едно вино за кума и кутия шоколадови бонбони за кумата (тя обожава тези на линд с червената опаковка) и картичка, в която да им съобщим по някакъв начин. Приятеля ми е на рейс сега и няма как да отидем, а като се върне ще има малко време до сватбата, но тогава може да го направим както трябва.
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #269 -:
юли 17, 2013, 20:15:20 »
ние ги канихме нашите кумове с суши и вино
казахме им когато съобщихме на всички приятели че ще се женим че ги искаме за кумове, кумата малко се дърпаше че се чустваше малко гузно че са те а не една друга близка двойка (които късат всеки месец) но в крайна сметка всичко се нареди та вместо пиле им занесохме суши
беше много по вкусно. те бяха насложили сухи мезета. напълно е достатъчно според мен
Активен
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...