Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 22, 2024, 23:04:57

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Всичко за кумовете - 7-ма част  (Прочетена 167872 пъти)

petq1989
Сватбен ГУРУ
Публикации: 614

моят сватбен ден 13.07.2013

Моят сватбен албум

« Отговор #180 -: април 18, 2013, 06:20:44 »

и ние питахме нашите кумове какво искат казаха нещо за спомен,те че ще имат спомени от снимки ще имат,но ми се искаше и някакво допълнение
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #181 -: април 18, 2013, 08:47:48 »

аз мисля като стане една година от брака ни, да ги изненадам кумовете именно с меки халати от полар. смятам че е много практичен подарък, вкъщи се скъсваме да си носим един сивичък, при това се редуваме, щото за момента ни е единствен  tease
тук са на добра цена:
http://www.aglika.bg/default.aspx/novo/bg/itemid=232
« Последна редакция: април 18, 2013, 09:15:23 от emmmmmy » Активен
ani_ogbg
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

Моят сватбен албум

« Отговор #182 -: април 18, 2013, 09:03:32 »

Сasky, ще разгледаме моловете като се поосвободим от ремонта.
Maria_Je, дала си страхотни предложения, дори има и в бордо и ще ги покажа на половинката за одобрение.
Ra4e1, опитахме се с почивка, но те са с малко бебенце и казаха, че няма да могат да го оставят, а с него не искат да заминат. Иначе това ни беше едно от предложенията към тях smile
Аз дори към халати започнах да гледам и за спално бельо... Само трябва да разуча техните цветове, както казва Сasky Wink
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #183 -: април 18, 2013, 21:51:49 »

Халат от полар е нещо страхотно! Миналата Коледа шефката ми подари такъв, лятото ми е мъчно за него! Мисля, че това е много хубав подарък!
Активен
ra4e1
Сватбар
Публикации: 177

« Отговор #184 -: април 19, 2013, 05:35:12 »

Незнам до колко сте вярващи, но една хубава икона също е идея. Незнам защо,но практичните неща не останат за спомен. От нашите кумове получихме св.Мина за Коледа като покровител на семейството, всеки ден като погледна иконата и се сещам за тях
Активен
ELCHOOOOOOO
Професор
Публикации: 368

Луда от любов

Моят сватбен албум

« Отговор #185 -: април 19, 2013, 08:38:43 »

Да Иконата е чудесен избор- ние кумувете си ги питахме - и те сами си казаха икона - и именно свети Мина си избраха. Аз и като съм ходела по сватби понеже ми е кофти да им подаря само пари - освен паричките им купувах винаги и по една малка икона да пази дома и семейството.
Активен
Seagirl
Сватбар
Публикации: 224

And lived happily ever after....

Моят сватбен албум

« Отговор #186 -: април 20, 2013, 16:59:02 »

Аз да споделя, че днес ходих на проба на роклята и съм доволна  danceg Бях малко предубедена майка ми като ме заведе да си шия рокля, а не да си купя готова..но права беше. Добре се получава, семпла, елегантна, няма да изложим младоженците  blum Сега остана само бъдещия кръсник да го убедя, че вече е време да потърсим риза и вратовръзка, че събитието наближава 01.06  Сватбаааа

А относно иконите, много добра идея. И ние сме подарявали така на сватба една хубава икона, да не е само парички smile Точно на Св. Мина, ходихме на консултация в катедралата и отчето така ни посъветва.

Сега обаче предстои нещо друго..речта на кума, в която и аз дейно трябва да се включа...вече няколко дни премислям мъдри думи и съвети..да видим какво ще излезе накрая  pardon
Активен
Tihomira
Сватбар
Публикации: 191

07.09.2013

« Отговор #187 -: май 15, 2013, 19:34:31 »

Dance И аз да се похваля, че вече и ние си имаме кумове.Много съм щастлива. smile.
Активен
malkabulka
Професор
Публикации: 394

31.08.2013

« Отговор #188 -: май 16, 2013, 10:27:58 »

И ние се сдобихме с най-прекрасните кумове! Безкрайно щастлива съм  yahoo

Не сме започвали да мислим за подаръци още, но идеите в последните постове ми допадат. При нас има и един друг момент, кумците ни ще празнуват първа годишнина на деня след сватбата ни, или направо казано след 12ч. Какво трябва да им подарим за първата годишнина? На самата сватба им дарихме бутилки, всяка за съответната годишнина, но искам и нещо друго на самия ден.
Активен
ELCHOOOOOOO
Професор
Публикации: 368

Луда от любов

Моят сватбен албум

« Отговор #189 -: май 16, 2013, 20:07:48 »

И ние се сдобихме с най-прекрасните кумове! Безкрайно щастлива съм  yahoo

Не сме започвали да мислим за подаръци още, но идеите в последните постове ми допадат. При нас има и един друг момент, кумците ни ще празнуват първа годишнина на деня след сватбата ни, или направо казано след 12ч. Какво трябва да им подарим за първата годишнина? На самата сватба им дарихме бутилки, всяка за съответната годишнина, но искам и нещо друго на самия ден.

Здравей Първата годишнина е Памучна или  Хартиена сватба.Наречена е така , защото се смята, че една година след сватбата празникът вече е преминал в делник за младото семейство. С една дума, тече семейното ежедневие.Подаряват се хартиени изделия и часовник. Е това  е ако искате да следвате традициите
Активен
Antonia87
Ентусиаст
**
Публикации: 122

Моят сватбен албум

« Отговор #190 -: май 16, 2013, 20:15:15 »

Здравейте , момичета да ви се похваля сватбата  , на която кумувахме мина на 12.05 и мога да кажа с ръка на сърцето ,че беше страхотно изживяване .Наистина се превръща в много специален ден ,нямам търпение да бъдат готови всички снимки и видеото ,за да може чрез тях да изживея тази емоция отново. За нас си беше и нещо като репетиция , тъй като нашата сватба предстой септември . Кумуването си е голяма тръпка и изживяване.
Успех на всички бъдещи кумици smile
Активен
vanesska
Любопитен
*
Публикации: 40

« Отговор #191 -: май 23, 2013, 11:05:49 »

Здравейте , момичета да ви се похваля сватбата  , на която кумувахме мина на 12.05 и мога да кажа с ръка на сърцето ,че беше страхотно изживяване .Наистина се превръща в много специален ден ,нямам търпение да бъдат готови всички снимки и видеото ,за да може чрез тях да изживея тази емоция отново. За нас си беше и нещо като репетиция , тъй като нашата сватба предстой септември . Кумуването си е голяма тръпка и изживяване.
Успех на всички бъдещи кумици smile

Здравей Антония.И ние с мъжа ми ще кумуваме октомври и много бих се радвала ако разкажеш малко повече за сватбата.Как мина във вас-имаше ли изненади за кума,в ресторанта изненадахте ли ги с нещо-и ако не е тайна с какво Wink
Активен
kler
Новак
*
Публикации: 18

« Отговор #192 -: май 23, 2013, 14:30:31 »

аз също бих се радвала да споделиш, защото ние пък ще кумуваме на 13,07
Активен
Tihomira
Сватбар
Публикации: 191

07.09.2013

« Отговор #193 -: май 23, 2013, 17:25:16 »

Ние бяхме кумове преди 2 седмици. Не се притеснявайте. Когато вземаха кума, имаше орк и около 40 души , ние се бяхме подготвили с хапване и пийване.Иначе млдоженците не са имали някакви спец. изненади  за кума. Нашият подарък беше романтичен полет с балон. Ако нещо конкретно ви интересува питайте, защото не се сещам с какво да помогна.
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #194 -: май 23, 2013, 18:36:07 »

момичета, сетих се, че трябва бъклица за кума ... някакви идеи къде има?
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: