Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 22, 2024, 23:32:46

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Всичко за кумовете - 7-ма част  (Прочетена 167925 пъти)

shantall
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: март 10, 2013, 21:13:47 »

и нашите се съгласиха lol)) доката им сърцебиене от вълнения smile
Активен
vanesska
Любопитен
*
Публикации: 40

« Отговор #61 -: март 13, 2013, 12:05:06 »

Здравейте и от мен.И аз да се похваля-октомври ще ставаме с мъжа ми кумуве на наши много близки приятели yahoo.От както са ни поканили чета тази тема и най-накрая стигнах до края.Много искаме да ги изненадаме с нещо на сватбата,отделно от подаръците,които ще си разменяме.Бутилките ги изключвам напълно,т.к. нашата сватба беше ноември и кумувете ни ни изненадаха с тях,и сега не искам и ние да се повтаряме.Не ми допадат и идеите за танцьорки...и направо незнам pardon
Активен
ra_di
Професор
Публикации: 367

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: март 13, 2013, 12:51:19 »

vanesska това което ми идва на ум е нещо заря,пироефекти или сега нали е модерно да се пускат тея китайски фенери
Активен
vanesska
Любопитен
*
Публикации: 40

« Отговор #63 -: март 14, 2013, 22:15:55 »

ra_di това със зарята наистина е добра идея *THUMBS*Ще поразпитам как стоят нещата и какви са цените.Но приемам още идеи де... smile
Активен
mmmm87
Ентусиаст
**
Публикации: 65

« Отговор #64 -: март 15, 2013, 22:27:29 »

здравейте булки smile не знам при вас как е но при нас въпроса с кумовете е доста сложен и исках да се допитам до вас дали ви звучи странно.....Кумата искам да е моята приятелка,а кумът приятел на младоженеца.До тук добре,но кумата си има приятел от 6-7 години който не ни е близък смисъл познаваме се,излизали сме няколко пъти на кафета с тях.Дали той ще се чувства зле на сватбата?
Активен
MeryMery
Любопитен
*
Публикации: 42

« Отговор #65 -: март 15, 2013, 23:03:24 »

Здравей,мммм87!
Моя позната скоро беше кума не с приятеля си,а с друго момче.Е,на нейния приятел наистина не му беше приятно (не го поканиха на сватбата),но го прживя и не е правил проблем от това.Говори с твоята приятелка,тя най-добре си знае момчето.Успех !
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #66 -: март 15, 2013, 23:54:17 »

Въпроса не е в това кой кого знае, а дали НИЕ искаме да създаваме подобно неудобство на наша приятелка/приятел girl_wink Поне за мен...
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1025

Моят сватбен албум

« Отговор #67 -: март 16, 2013, 12:05:38 »

здравейте булки smile не знам при вас как е но при нас въпроса с кумовете е доста сложен и исках да се допитам до вас дали ви звучи странно.....Кумата искам да е моята приятелка,а кумът приятел на младоженеца.До тук добре,но кумата си има приятел от 6-7 години който не ни е близък смисъл познаваме се,излизали сме няколко пъти на кафета с тях.Дали той ще се чувства зле на сватбата?
Според мен е най-добре да говориш с твоята приятелка, щом искаш да ти е кума, значи ти е близка. Разбира се според мен приятелят й задължително трябва да е поканен на сватбата и да го настаните при гости, които познава.
При нас кумовете също няма да са двойка - кумата е наша обща приятелка, тя  ни запозна, а кумът приятел на мъжа ми. В момента и двамата нямат сериозни, връзки, но сме им дали възможност да си поканят, който те преценят. На нашата маса ще сме 4-мата, това също го уточнихме
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: март 16, 2013, 12:16:20 »

на моя прителка кама й беше нейната най-дора приятелка, тя си имаше скорошен приятел, който беше поканен и седеше на масата с гости, с които не се познаваше, но пък се запознахме smile
Активен
mmmm87
Ентусиаст
**
Публикации: 65

« Отговор #69 -: март 16, 2013, 13:35:03 »

Според мен е най-добре да говориш с твоята приятелка, щом искаш да ти е кума, значи ти е близка. Разбира се според мен приятелят й задължително трябва да е поканен на сватбата и да го настаните при гости, които познава.
При нас кумовете също няма да са двойка - кумата е наша обща приятелка, тя  ни запозна, а кумът приятел на мъжа ми. В момента и двамата нямат сериозни, връзки, но сме им дали възможност да си поканят, който те преценят. На нашата маса ще сме 4-мата, това също го уточнихме

аз определено смятам да говоря с нея
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: март 16, 2013, 15:05:56 »

при нас приятелят на кумата стоеше на нашата маса, а кумът ни беше приятел от страната на мъжа ми..редно е да е поканен приятелят на кумата, от уважение към приятелката, най-вече.него самият не го познавам добре и не сме близки,в нашия случай. smile
Активен
matsinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: март 16, 2013, 15:59:23 »

Здравейте и от мен. На 27 април ще кумуваме на сватба- сестрата на моя мъж се жени и ни поканиха за кумове.Но нямаме много време.Ще започна да чета темата от началото,защото съм в търсене на подарък,реч и хубави идеи (за игри и закачки,за повече настроение в самия ден.) Принципно подаръкът ни ще е паричен,но идеята за бутилките ми хареса много.Освен това си мислехме за самия ден нещо като изненада- да изпълним една песен на Мая Нешкова и Мустафа Чаушев http://www.youtube.com/watch?v=KX6sRb7oi2w
Но не сме много по пеенето.А и живеем в Германия ,а сватбата е в Търново и ще се върнем 2 дни преди големият ден.Затова незнам.Имаме желание,но незнам как ще се справим.Как мога да намеря текста и плеибека?Някакви идеи?
Мъжът ми каза,че е съгласен да пробваме да се изложим pleasantry ,но нямаме идея как да организираме изпълнението.За всички съвети ще съм много благодарна.
Активен
eleni4ka
Професор
Публикации: 346

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: март 16, 2013, 16:58:36 »

mmmm87 преди две години почти бях кума на най-добрата си приятелка. С моето гадже (който е нейн бивш съученик и  тя ни запозна) по това време бяхме заедно от 6 години и живеехме заедно, но той не беше поканен за кум. Обяснението беше, че има поверие, че ако не са женени и са кумове дадена двойка, после ще се разделят. Та гаджето беше поканен, но седеше на маса с други гости - общи приятели и на всички им беше добре...
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #73 -: март 16, 2013, 17:24:43 »

Здравейте и от мен. На 27 април ще кумуваме на сватба- сестрата на моя мъж се жени и ни поканиха за кумове.Но нямаме много време.
Интересували ли сте се дали е възможно, понеже аз не съм много убедена smile Но пък и не съм напълно сигурна...

Иначе всичко, което мислите да направите е супер good Аз лично като четях за песента и си представих и табло с нещо като клип със снимки от тяхната "история", но това ако има възможност за такова табло или голям екран в ресторанта smile
Активен
desideskata
Сватбар
Публикации: 231

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: март 16, 2013, 19:09:05 »

Ако е само граждански брак няма проблем. За църквата ще трябва да питат, защото това си е чисто родство.
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: