Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 25, 2024, 19:43:44
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
ОБУВКИТЕ - 9 -та част
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: ОБУВКИТЕ - 9 -та част (Прочетена 201055 пъти)
ani_ogbg
Сватбен ГУРУ
Re:ОБУВКИТЕ - 9 -та част
«
Отговор #105 -:
март 18, 2013, 14:13:00 »
Да изкажа едно мнение за няколко обувки от Мегияс. Пробвах три чифта -
http://www.megias.bg/bg/elegantni-obuwki/6032-maggie-13-0123-white.html
,
http://www.megias.bg/bg/elegantni-obuwki/5748-luck-13-001124-white.html
и се чудех кой от двата да си взема, тъй като роклята ми не е много дълга и търся нисък ток (не съм предполагала, че ще е толкова трудно да намеря обувка с такъв ток), но след това видях ето тези
http://www.megias.bg/bg/ejednevni-obuvki-nisak-tok/5755-sam-13-0066-white.html
и просто се влюбих. Недостатъкът им е, че са плътно равни на земята и нямат никаква лека извивка. Аз съм дюстабан и не мога много дълго да изкарам на земята без някаква извивка. Реших да си взема стелките, че не ги носех вчера и отново да ги пробвам. Ако са ми удобни се отмята още едно "главоболие"
)
Активен
casky
Баш Майстор
Публикации: 1557
«
Отговор #106 -:
март 18, 2013, 16:16:03 »
Аз само като ги гледам ми изглеждат неудобни
Активен
ani_ogbg
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #107 -:
март 18, 2013, 16:19:05 »
Цитат на: casky в март 18, 2013, 16:16:03
Аз само като ги гледам ми изглеждат неудобни
casky
, ако по принцип не носиш т.нар. пантофки може и да не са ти удобни, но на мен са ми практични, а и са дантелени, ще се вържат с роклята. Като ги пробвам отново ще кажа всъщност, въпреки че мнението ми ще е субективно
Активен
Evriala
Сватбар
«
Отговор #108 -:
март 18, 2013, 21:36:46 »
Момичета, моите обувки за сватбата са такива и трябва да ви кажа, че са супер удобни! Преди години, когато не слизах от токове и за мен беше не мислимо да обуя пантофки, но сега вече свикнала на ниски обувки, не мога да си представя на сватбата си да съм с нещо неудобно, което да ми попречи да се наслаждавам на деня! Пробвай ги и виж как ще се чувстваш с тях.
Активен
casky
Баш Майстор
«
Отговор #109 -:
март 18, 2013, 22:08:54 »
Цитат на: ani_ogbg в март 18, 2013, 16:19:05
casky
, ако по принцип не носиш т.нар. пантофки може и да не са ти удобни, но на мен са ми практични, а и са дантелени, ще се вържат с роклята. Като ги пробвам отново ще кажа всъщност, въпреки че мнението ми ще е субективно
Говорих за токчетата
Пантофките са супер, но за тях мнение не мога да дам защото наистина не нося и наистина на толкова равно ми е още по-неудобно
Активен
ani_ogbg
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #110 -:
март 18, 2013, 22:32:07 »
Цитат на: casky в март 18, 2013, 22:08:54
Говорих за токчетата
Пантофките са супер, но за тях мнение не мога да дам защото наистина не нося и наистина на толкова равно ми е още по-неудобно
Извинявай тогава, не съм те разбрала
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #111 -:
март 18, 2013, 22:49:58 »
Аз си взех моите пантофки от Мегияс. От време на време ги разстъпвам у нас. Удобни са за разхождане, но мисля че няма да се много удобни за танци, защото поне на теракота у нас се пързалят. Но на мен ми трябват само за разхождане
Активен
casky
Баш Майстор
«
Отговор #112 -:
март 19, 2013, 08:01:26 »
Има силиконови лепенки за вътре (за пришки) вижте може да има и такива за подметката да не се пързаля
А и да няма може да вземете някой по-тънки да не ги усещате и пак да ги сложите
По 1-2лв. са в Джъмбо. На мен ми свършиха страшна работа
Активен
Maria681
Ентусиаст
«
Отговор #113 -:
март 19, 2013, 10:13:05 »
Аз си взех точно същите пантофки от Мегияс и мога да кажа, че са страшно удобни. Единствено като походих малко с тях усетих, че материята, за която е закрепена дантелата е малко грубичка и на места жули по кожата. Но съм се подсигурила и с резервни пантофки от естествена кожа, които не са толкова красиви, но ще свършат работа ако тези започнат да ми убиват прекалено много
Активен
ani_ogbg
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #114 -:
март 19, 2013, 10:20:55 »
Цитат на: Maria681 в март 19, 2013, 10:13:05
Аз си взех точно същите пантофки от Мегияс и мога да кажа, че са страшно удобни. Единствено като походих малко с тях усетих, че материята, за която е закрепена дантелата е малко грубичка и на места жули по кожата. Но съм се подсигурила и с резервни пантофки от естествена кожа, които не са толкова красиви, но ще свършат работа ако тези започнат да ми убиват прекалено много
Аз усетих по-скоро опъване, но като ги понося ще премине и към жулене, а щом казваш, че го има, значи ще го има. Още не съм минала да ги пробвал със стелките, но ще гледам да е съвсем скоро. Иначе от начало искам да са кожени, защото кожата ми е много нежна и веднага ми излизат всякакви пришки и мазолчета, ако материята не е качествена
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1025
«
Отговор #115 -:
март 19, 2013, 10:38:17 »
Цитат на: ani_ogbg в март 19, 2013, 10:20:55
Аз усетих по-скоро опъване, но като ги понося ще премине и към жулене, а щом казваш, че го има, значи ще го има. Още не съм минала да ги пробвал със стелките, но ще гледам да е съвсем скоро. Иначе от начало искам да са кожени, защото кожата ми е много нежна и веднага ми излизат всякакви пришки и мазолчета, ако материята не е качествена
На Мегиас обувки не съм мери или носила, но мога да ти препоръчам балерини от Зара - имам 5 - 6 чифта балерини от тях, не са мръднали и са много удобни.
в момента в сайта им има екрю, не са бели, но изглеждат добре
http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/bg/en/zara-S2013/358009/1048732/SNAKESKIN%20BALLERINA
http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/bg/en/zara-S2013/358009/1196113/BASIC%20HIGH%20HEEL%20BALLERINA
Активен
ani_ogbg
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #116 -:
март 19, 2013, 10:48:59 »
Цитат на: ma6ka_ в март 19, 2013, 10:38:17
На Мегиас обувки не съм мери или носила, но мога да ти препоръчам балерини от Зара - имам 5 - 6 чифта балерини от тях, не са мръднали и са много удобни.
в момента в сайта им има екрю, не са бели, но изглеждат добре
http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/bg/en/zara-S2013/358009/1048732/SNAKESKIN%20BALLERINA
http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/bg/en/zara-S2013/358009/1196113/BASIC%20HIGH%20HEEL%20BALLERINA
Хубави са, но роклята ми е бяла и ще си личи.. Може пък в магазина им да има белички модели
Ще проверя.
Активен
desideskata
Сватбар
«
Отговор #117 -:
март 19, 2013, 15:01:10 »
И аз си взех обувки. След двуседмично обикаляне и пълна трагедия...си купих един белички от Мегиас - макар, че роклята ми е шампанско. Удобни са ми и ще ги използвам, ако не намеря други
Активен
ani_ogbg
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #118 -:
март 19, 2013, 15:09:17 »
Супер! Най-важното е, че са ти удобни, а и не мисля, че в твоя случай ще се усети разликата между цветовете, още повече самата светлина ще си играе и едва ли не цветът на роклята ще се отразява върху обувките
Поне така си мисля.
Активен
casky
Баш Майстор
«
Отговор #119 -:
март 19, 2013, 15:11:38 »
Много по-зле е да се виждат тъмни или кафеви токчета на бели обувки, отколкото на рокля шампанско да сложиш бели
Такива изпълнения съм виждала, че това си е направо нищо...
Активен
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...