Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

февруари 22, 2025, 19:24:23

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 15   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Обичате ли шоколад ???  (Прочетена 80262 пъти)

Петето
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: май 14, 2007, 10:26:34 »

и аз се справям безпроблемно с цял шоколад, за разлика от половинката  blush но пък сега съм много горда със себе си, че си спазвам диетата без проблем и не се поддавам на  това сладко изкушение, както и на другото ми любимо-сладоледът  DANCE
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: май 14, 2007, 10:27:33 »

и аз се справям безпроблемно с цял шоколад, за разлика от половинката  blush но пък сега съм много горда със себе си, че си спазвам диетата без проблем и не се поддавам на  това сладко изкушение, както и на другото ми любимо-сладоледът  DANCE

Браво на теб!!! Bravo give_rose good
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: май 15, 2007, 13:55:20 »

Аз обожавам шоколад.Жалко че сега не мога да ям.А и не се знае кога ще мога да ям с тея диети.
Активен
Петето
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: май 15, 2007, 13:57:36 »

Аз обожавам шоколад.Жалко че сега не мога да ям.А и не се знае кога ще мога да ям с тея диети.
разбирам те напълно  Girl_sing откакто съм на диета и като прирева за сладко - бонбонки Солано, че нали са без захар  Girl_sing
Активен
estrella
Сватбен ГУРУ
Публикации: 590

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: май 15, 2007, 21:13:20 »

милички,нали знаете,че има щоколадова диета,но трябва да се яде чист шоколад без ядки и други пълнежи.Не се пълнее,но лошото е ,че не се набавя всичко необходимо за организма.Иначе аз не мога без шоколад,даже сега докато пиша ям  blum
Активен
shtastliva
Сватбен ГУРУ
Публикации: 770

щастлива госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: май 21, 2007, 15:35:50 »

Много рядко ми се преяжда точно шоколад, не обичам.Но на марс и туикс не отказвам
Активен
ROSI KRASTEVA
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: май 21, 2007, 15:36:54 »

Много рядко ми се преяжда точно шоколад, не обичам.Но на марс и туикс не отказвам
мм блазе ти
на мен постоянно ми се яде шоколад
добре 4е не ми се лепи
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: май 21, 2007, 16:36:07 »

добре [пише се че] не ми се лепи

Ох, PETKOVA, голяма си късметлийка!  Girl_sing Аз имам чувството, че и една бонбонка да хапна ми се лепи директно на дупето.  cray

А вчера направо преминах през огромно мъчение. Бях в една от шоколадените столици на Европа - Брюксел. Там са наредени една до друга милиони сладкарници за производство на трюфели, коя от коя по-хубави и съблазняващи и не можах да издържа на изкушението и си взех една кутия с портокалови трюфели. Трябва да ви кажа, че се почувствах божествено докато си я хапвах. Направо крилца ми изникнаха  angel когато вкусих от този забранен плод  diablo
Активен
maslinka
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: май 21, 2007, 16:58:23 »

добре [пише се че] не ми се лепи

Ох, PETKOVA, голяма си късметлийка!  Girl_sing Аз имам чувството, че и една бонбонка да хапна ми се лепи директно на дупето.  cray

А вчера направо преминах през огромно мъчение. Бях в една от шоколадените столици на Европа - Брюксел. Там са наредени една до друга милиони сладкарници за производство на трюфели, коя от коя по-хубави и съблазняващи и не можах да издържа на изкушението и си взех една кутия с портокалови трюфели. Трябва да ви кажа, че се почувствах божествено докато си я хапвах. Направо крилца ми изникнаха  angel когато вкусих от този забранен плод  diablo
сладкарница за призводство на трюфели  :Pprin4ipessa май много ти с еядат трюфели но те не се произвеждат в сладкарници Wink
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: май 21, 2007, 17:06:47 »

Е, може би не се изразих правилно  pardon Просто в България няма нещо подобно с което да сравня и затова ги сравних със сладкарнички.  smile В Белгия много рядко се срещат вериги сладкарници. Там сладкарския бизнес е частен бизнес и се предава от поколение на поколение и всяка сладкарничка е собственост на отвърдено семейство в сладкарския бизнес и те си имат собствени рецепти по които произвеждат уникални сладки, торти и трюфели. Такa че в истинския смисъл на думата всяка сладкарничка си "произвежда" собствените неща. Torte
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: май 21, 2007, 21:25:04 »

Хей, тук темата е за Ш О К О Л А Д, а за сладкарници си имаме друга тема!!
Активен
Ianka
Професор
Публикации: 449

Бъди прав или човек , който се изправя

« Отговор #116 -: юли 04, 2007, 12:42:41 »

Ето едно шоколадово изкушение от мен  bee

Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: юли 04, 2007, 13:16:06 »

ммм, шоколадът за мен е необходимост и удоволствие (почти колкото секса) : blush
Активен
fanimira

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: юли 04, 2007, 13:20:37 »

какво по-сладко шоколадов подарък!?!?!?!

* 3298-red-gold-pearl-truffle-box_200x200.jpg (8.54 KB, 200x200 - видяно 2683 пъти.)
Активен
fanimira

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: юли 04, 2007, 13:21:12 »

или много шоколадови подаръци!!! danceg

* 3210-one-and-half-lb-ballotin-of-leonidas-chocolates_200x158.jpg (10.28 KB, 200x158 - видяно 2678 пъти.)
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 15   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: