Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 27, 2024, 18:56:12
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Кино Седмица - 18.02 - 24.02
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...
16
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Кино Седмица - 18.02 - 24.02 (Прочетена 53760 пъти)
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
много обичана
Re:Кино Седмица - 18.02 - 24.02
«
Отговор #150 -:
февруари 21, 2013, 21:10:53 »
мен ме кефят лентичките с плодчетата, как расте бъдещото бебче и става различен плод
Тия дни се чудя дали да пиша или не в темата, едно ми е смотляво (мн. емоции ми се насъбраха), но все пак ще споделя;
Днес бях на мамолог, казаха ми че всичко е наред, само една малка киста откри, но не ми е казала с нещо да я лекувам, каза ми че няма нищо тревожно; За сега свърших с прегледите. После говорихме с милото за бъдещите ни планове (искаме да идем на почивка, планираме и бебето след месеци... ама с моята натоварена програма, мн. избор нямам кога да планирам разни неща; В крайна сметка обмисляме да го отложим за есента, както почивката, така и бебето, т.като имам изпитна сесия месец и половина, а и разни др. причини; )
В курса пък се движа с три момичета (то жени де, аз съм най-малка, те са също завършили моята специалност и учат наново, та едната на 30, другата на 32, третата на 37-тя е с дете...) Та взех да се дразня напоследък от някакви изказвания (примерно за тази колежка, която сега е бременна, според тях било планирано заради тази помощ която се дава, мисля че 2000 или 3000 лв бяха... Това момиче, както бях споменала е `87 година и мисля е напълно нормално да решат да имат бебче... Аз примерно хич не съм знаела за тия пари и те не са нещо лошо, но не може така да се определя, че щом ще имат бебе, то е само заради ползата ... А те лично мислят да завършат т.е още 4, 5 години и тогава може би да имат дете... Нямам нищо против мнението на другите, ама ме издразниха, аз гледам на нещата по др. начин и се чудя какво ще им даде повече една магистратура или професия, от едно щастливо семейство и едно прекрасно дете, плод на обичта!!!
Ако някой не му се чете долното, да не чете
Последното нещо (че стана ферман), което да споделя е че онзи ден не ходихме в музея на костите (което уж разбрах от колегите предния ден); наш`та група направо ни казаха, че ще ходим в дисекционна
сърцето ми взе лудо да бие, викам си Господ е с мен, такъв страх (ужас); В крайна сметка не съм припадала, не ми е ставало зле, откъм миризма не съм усетила нещо по-различно (явно съм свикнала с разл. химии), но ми бе доста трудно да преодолея някои свои страхове и всъщност още доста неща ще имам като изпитания (не сме гледали още вътрешности, бяха покрити труповете и крайниците ... само кости гледахме, което аз търпя, при мен страхът е от кръв, рязане и вътрешности... имаше и кофи с мозъци, абе нямам думи
) Преди това имахме контролно, та за целия ден стреса ми дойде многооо, върнах се бавно до нас, като цапната с парцал, даже седнах малко на въздух в парка до нас, викам си ся ко ще правя
, помолих доцента ни ако има някакъв начин да не присъствам, стиснете палчета да стане, че като махнат тия найлони не знам дали няма да ме свестяват ... после ще сънувам кошмари!
Извинявам се, ако съм досадила
Активен
casky
Баш Майстор
Публикации: 1557
«
Отговор #151 -:
февруари 21, 2013, 21:12:32 »
Защото всичко ни продадоха, затова. И защото тогава си мълчахме...
П.П. Не знам дали сте чували, но Станишев беше приел закон пътища и мостове да се правят от компании, които в последните не знам колко години са правили това. Ами то в БГ такива няма и съответно автоматично всичко се насочи навън? После ни дадоха дунав мост 2 на испанци, че ние малко безработни имаме, и вместо да им плащаме по 30лв на ден на нашите, им плащаха евро заплати на другите...защото някой яко лапна...
Винаги съм казвала, че за мен всички ние сме си виновни за всичко тук, защото такъв сън няма никъде...
Активен
Mulan
Професор
«
Отговор #152 -:
февруари 21, 2013, 23:55:13 »
Момичета благодаря ви за хубавите думи
Езра
,наистина са много дразнещи тези коментари,но така е като някои хора не се усещат
Аз като бях в трети курс имахме една колежка,която забременя и се започнаха едни коментари от рода на "Ама защо не изчака да завършиш?","Ама ти заради парите ли...?" и какво ли още не
Смятам ,че тези неща всеки си ги преценя сам и никой няма право да му се меси.Сега обаче,тъй като си нямат друга работа и като мина известно време се започна "Кажи сега като имаш бебе повишават ли ти оценките"
Общо взето съм стигнала до заключение ,че повечето хора каквото и да направиш,както и да постъпиш,винаги ще намерят нещо да подметнат,което нито му е мястото ,нито моментът
Стискам палчета доцентът да вземе решение в твоя полза ,а ако се наложи все пак да отидеш ,просто си представи ,че участваш в "От местопрестъплението" и разрешавате важен случай
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
много обичана
«
Отговор #153 -:
февруари 22, 2013, 06:53:04 »
добро утро
хич не ми се ставаше.......
мулан, благодаря ти, наистина нямат угодия, но съм сигурна че това е продиктувано от завист че нямат тази възможност като нея - да имат бебе, защ. нямат любим човек до тях... иначе с тия разсъждения и те вече щяха да се `наредят` за тия пари. Ама трябва и мъж. Вчера забравих да ти честитя за изпита, браво, сега си почивка сигурно, мисля че последен ти беше
ти какво учиш?
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #154 -:
февруари 22, 2013, 08:25:16 »
Добро утро момичета.
Днес хич не ми се ставаше,а и бебоците бяха доста активни тази нощ и спането ми беше доста накъсано.Естествено не ми се идваше на работа и чакам с нетърпение да свърши деня.
Езра мила дано нещата се развият в твоя полза.Сигурно си казала но какво точно специализираш.
Мулан честито за изпита.
Усмихнат ден на всички!
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #155 -:
февруари 22, 2013, 08:28:03 »
И аз вече мога да кажа "Петъъъък ееееееееееее", утре ще почивам
Утре ще ходя да си взимам обувките от Асеновград- дано да станали хубави.
Тази сутрин много трудно станах, сигурно е от времето, в Пловдив е едно мрачно и заспало
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #156 -:
февруари 22, 2013, 08:30:52 »
Мариелка при нас и вали.Сигурно си показвала ама какви обувки си поръчала.Стискам палци да ти харесат.
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #157 -:
февруари 22, 2013, 08:34:38 »
Не съм ги показала, аз ги харесах на място в Кобел. Били имитация на модел на Гучи (на марката де
),но мен това не ме интересува. Удобни са ми, на среден ток (не мога въобще да ходя на ток, а не искам да се преобувам, тъй като роклята ще става къса най-вероятно и не ми върви с пантофи). Видях ги в черно със сребристо, а сега ще ги правят бели с тюркоазена лента, та си нямам идея какво е станало. Ще кача снимка
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #158 -:
февруари 22, 2013, 09:13:15 »
Добро утро мили дами...аз днес съм от клуба на заспалите и нямам търпение да свърши петъчният ден
Езра
мила не ги слушай какво говорят...както и Мулан е написала хората винаги ще намерят за какво да се хванат за да злобеят и да завиждат
Дано Доц. те освободи, че на мен ми звучи доста срашно и определено не бих издържала
Гери
твойте са били активни..а мойта бебочка най-обича да му създава усещане, че ми се пишка казвам колко пъти съм ставала...направо се плаша защото сега съм още малък месец..ама 8-9 незнам сигурно ще се пренеса в тоалетната
Мариелка
да сложиш снимка на обущетата да им се порадваме и ние
Успешен ден на всички
«
Последна редакция: февруари 22, 2013, 09:35:34 от cveta_d86
»
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204
«
Отговор #159 -:
февруари 22, 2013, 09:47:10 »
Добро утро и от мен!
Ерза ... те хората си питат. Някой път даже не си дават сметка как звучат отстрани. Радвам се за мамографията, но жалко че ще трябва да отложите бебшките планове. А за училището, аз малко ти завиждам. На мен винаги са ми били интересни такива посещения. Просто имам психиката на доктор, но съм емоционална и не мога да не споделя болката на хората, а това си натоварва!
Мариелка и аз искам да ги видя тези обувки?
Гери, Цвети...покрай вас направо се чуствам късметлия. Мойто бебча и голамо кротанче, нито ме буди или пречи да спя, нито до тоалетната ме изстрелва. Е кротанче за сега, като се роди ще я видим тая работа
Мулан вчера не ти честитих за изпита! Та честито! хи хи
А бе от много време ми се губи vaseto_87. Гледам, че пише из форума пък при нас не се отбива!
Активен
Миши
Професор
«
Отговор #160 -:
февруари 22, 2013, 09:51:13 »
Добро утро, аз пък днес много рано станах и след малко по задачки.
Езра
не им обръщай внимание. То чак и аз се ядосах, и мои колежки забременяха по време на обучението ни, но не виждам нищо лошо в това. Когато е писано тогава. Какво е значението дали е срещу 3 000 лв или не и те се дават единствено ако си редовно обучение / а ако не се лъжа ти беше задочно / Вместо да ламтят като толкова са за парите да си направят и те.
Мариелка
да качиш после снимки. Стана ми интересно какво се е получило. Лично аз много харесвам тюркоаз .
Хайде успешен последен работен ден на всички Ви
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #161 -:
февруари 22, 2013, 09:54:40 »
ее, няма лошо да се изкарат малко пари, дори да беше така- да си гледат работата злобните усти.
В духа на ретроградния Меркурий, ви качвам цитат за деня :
"
Точно днес започни с пролетното почистване! Първо от портфейла си. Изхвърли всички стари бележки и визитки, карти и ненужни подсещанки. След това почисти чантата си, бюрото си и кухненската маса в дома си. Освободи място и пространство в живота ти като махнеш всичко, което не изпозлваш. Подари го, дари го. Почисти имейла си, мобилния си телефон, шкафа за обувки, мокрото помещение, гардероба и колата. Изхвърли всичко ненужно и намери хора, които биха ползвали нещата, които ти не поглеждаш! Зарадвай себе си и другите! Освободи място за да дойде новото!
"
И мъдрост за деня
:
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #162 -:
февруари 22, 2013, 10:08:10 »
Здравейте, Дами! Честит Петък!!!!
Ezra
, звучи малко напрягащо това упражнение, но пък няма как. А и от професори съм чувала, че най-добрите им студенти припадат в моргата, на другите просто не им пука.
Мариелка
, нареждам се на опашка за снимки на обувките!
Хайде да ви подсладя деня
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #163 -:
февруари 22, 2013, 10:13:15 »
gucci
, аз снощи също не успях да спя - от 2 часа като се събудих и край. Колежката ми и тя се оплаква, че цяла нощ се въртяла.
Ох, не е смешно по принцип, но аз съм малко по- различна
и тайничко се посмях. Една колежка идва сутринта и се жалва:"Защо, защо два пъти трябва да рева и два пъти да се съсипвам! Първо Живков като си подаде оставката едва се съвзех, сега и това - ББ ми се стовари на главата!"
Пък тя си е много дейна и си врътка партийната принадлежност в зависимост от посоката на вятъра и сега сигурно се чуди какво да прави
.
_Ezra_
, още като писа за музея ми стана ясно какво ти предстои, нали всички приятели и доста роднини ми са из медицинските среди. Не си притеснявай, свиквало се. Мислиш си, че така спасяваш живот и действаш
.
По отношение на майчинство и следване за пари, нямам коментар. Само човек, който не е гледал деца, би могъл да си помисли такова нещо. Та в тази връзка, понеже нали съм една свекърва
, да си го кажа все пак.... Жената трябва да е възможно най- спокойна по време на бременността, това се отразява на бебето. Изпитите в по- сериозните специалности са голям стрес, никой няма да ви ги спести дори в последните дни преди раждане. Трудно се учи и преди и след идване на бебето, мозъкът "тръгва" да мисли в съвсем друга посока и леко се затъпява /поне аз бях така/. Ако преподавателите са по- снизходителни към бъдещи и настоящи майки, то това е основателно. Аз без следване трудно се справих с бебетата, не ми се мисли какво са преживяли състудентките ми, които родиха още в първи курс. То и половината от тях не успяха да завършат още 10 години след нас. Ако бебето дойде случайно, ясно е, че ще се изгледа, но ако е планирано - нека добре се обмисли, защото две дини под една мишница...
Мариелка
, звучи добре как ще изглеждат обувките
Активен
Tonina
Професор
Публикации: 354
«
Отговор #164 -:
февруари 22, 2013, 10:29:28 »
Хайде привет и от мен!
И аз съм от въртелите се с ококорени очи тази нощ и сега съм една кисела и намръщена.
Мариелка
, този тюркоазен елемент много ме заинтригува. Чакам с нетърпение снимчица
Свекърва
, "въртеливите" движения на политическа принадлежност ме вбесяват, а за съжаление са запазена марка в държавата ни и затова сме на този хал.
Хайде, хубав петъчен ден и да ни е сладка приказката като изкушението от
Ягодка
Активен
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12