Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 17, 2024, 16:24:51

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 14част  (Прочетена 157192 пъти)

gergana_vtg
Новак
*
Публикации: 11

« Отговор #390 -: април 22, 2013, 10:34:43 »

Ето това са халките
http://hugasian.bg/%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D1%87%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8-%D1%85%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B8/%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D1%87%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8-%D1%85%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B8-66
Този линк е към другия магазин, ние ги взехме от Хугасян голд срещу църквата Св. Никола.

Цената по мои спомени беше 442 лв, трябва да питам мъжо да потвърди. А за цената на грам злато - по принцип цената на жълтото злато е около 70-75-80 лв. доколкото знам, а бялото е по-скъпо. Така че, струваше ми се нормално да е 76 лв. на грам... Предполагам, че гледат и самата изработка - колкото по-сложно, толкова по-скъпо. Знам ли, малко ме шокнахте, чак се замислих какво сме купили...   huhhuh.gif
Активен
silver_f
Професор
Публикации: 477

Моят сватбен албум

« Отговор #391 -: април 22, 2013, 10:52:45 »

Много са красиви smile по принцип цената варира между 60-80 лв. за грам злато мисля  crazy и вече според зависи сложността на изработката се определя колко да е и от ателието също де smile
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #392 -: април 22, 2013, 10:55:45 »

Моя позната, която е златар ми каза така: "Не се радвай на евтино злато, ще те излъжат" точно за в уличката до дилайта не си изпипват нещата както трябва и бялото им злато си е жълто ( почти няма разлика с жълтото ), та тя ми каза ако искаш евтини халки си ги поръчай там, но ако искаш качествени, които да не мръднат с годините При Любо. Една приятелка си ги направи в уличката ( точно заради цената - искаше да са по евтини) и на 3 ден вече бяха надраскани .... което е недопустимо, там просто не изпипват нещата добре и работят доста дърварски  angry поне в момента, които работят там. Но ти си прецени.

Съжалявам, но и аз не мога да се съглася с това твърдение. Нашите халки са правени в това ателие и са от бяло злато и са си бели. Смея да твърдя, че са доста добри майстори, защото успяха да гравират нещо, което всички други в града отказваха, не можело да стане crazy Освен това момчето много подробно ни обясни как златото се прави бяло и че е възможно след време да придобие съвсем лек оттенък /не жълт/, който дори не се забелязва и това нещо никъде другаде не ни го обясниха. Освен това дават безплатна доживотна гаранция и поддръжка на всичко, изработено от тях, така че да нямат клиентите притеснения за появата лек оттенък при бялото злато или при излъскване на мата /за мата също ни предупреди, че се излъсква, но решението да са мат и гланц си беше наше, решихме периодично да ходим да ни ги поддържат, макар че до сега не ни се е налагало да ходим/
Активен
Lillly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 599

Моят сватбен албум

« Отговор #393 -: април 22, 2013, 10:57:09 »

Глупости не се шашкай! Много са хубави халките. Наистина има модели които просто са по леки. Има и модели по 20 грама все пак! Не вярвам да им стане каквото и да е. Аз имам познати, чиито халки пак са от по-леките и не са мръднали Wink
Активен
Stilezza
Любопитен
*
Публикации: 36

« Отговор #394 -: април 22, 2013, 11:52:11 »

Гергана, извинявайте, ако сме Ви хвърлили в лоши мисли, не ни беше това целта smile Погледнах халките на снимката и ми харесаха - дизайнът е интересен. Просто, аз се заблудих като написахте халки за 500 лв на много добра цена... и затова. Преди около 3 години, за нашата сватба излязоха толкова (за 10 грама) и аз си помислих: "ехаа, толкова ниска цена за грам"... чак ми изглеждаше невероятно, като се има предвид как се вдигна златото последните години. Не се притеснявайте за халките си - хубави са, а цената е нормална - би трябвало и качеството да е добро! Успех  good
Активен
Seagirl
Сватбар
Публикации: 224

And lived happily ever after....

Моят сватбен албум

« Отговор #395 -: април 22, 2013, 12:55:24 »

Ето това са халките
http://hugasian.bg/%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D1%87%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8-%D1%85%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B8/%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D1%87%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8-%D1%85%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B8-66
Този линк е към другия магазин, ние ги взехме от Хугасян голд срещу църквата Св. Никола.

Цената по мои спомени беше 442 лв, трябва да питам мъжо да потвърди. А за цената на грам злато - по принцип цената на жълтото злато е около 70-75-80 лв. доколкото знам, а бялото е по-скъпо. Така че, струваше ми се нормално да е 76 лв. на грам... Предполагам, че гледат и самата изработка - колкото по-сложно, толкова по-скъпо. Знам ли, малко ме шокнахте, чак се замислих какво сме купили...   huhhuh.gif

Много ми харесва модела. И на мен ми беше един от фаворитите....но мъжа не го хареса и отпадна  pardon
Със здраве да си ги носите smile
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #396 -: април 22, 2013, 13:11:34 »

Глупости не се шашкай! Много са хубави халките. Наистина има модели които просто са по леки. Има и модели по 20 грама все пак! Не вярвам да им стане каквото и да е. Аз имам познати, чиито халки пак са от по-леките и не са мръднали Wink
Много ясно, че от модела зависи колко грама ще е  girl_wink Например моделите, които са два в едно (т.е. се прави например халка от жълто злато и в нея се слага бяло) са винаги тежки. Мисля, че тази е точно така, поне по май спомен такъв модел ни дадоха за пример
Активен
silver_f
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #397 -: април 22, 2013, 13:28:59 »

m0onlight изказвам мнение . Това което видях не ми хареса... не може на третия ден вече да са надраскани  crazy и бялото злато почти да не личи, че е бяло. Понеже и аз мислех там да ги поръчвам, но като ги видях се отказах  bad Иначе вашите може да са направени добре.
Активен
gergana_vtg
Новак
*
Публикации: 11

« Отговор #398 -: април 22, 2013, 14:25:55 »

Seagirl, при нас беше точно обратното - той ги хареса, аз се дърпах... както и да е за халките, важното е здраве да е  smile Я кажете какво гравирахте на халките.
На нашите пише "Завинаги" + датата - на мъжката, "заедно" + датата - на женската. Едните родители бяха малко недоволни, че не пишело имената, а аз казах, че така са "универсални", ама не го възприеха много на майтап. Важното е, че на нас ни харесват  girl_wink
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ
Публикации: 775

« Отговор #399 -: април 22, 2013, 14:31:40 »

Gergana, този надпис е супер идея, ние още се чудом лакво точно да напишем...
Активен
Lillly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 599

Моят сватбен албум

« Отговор #400 -: април 22, 2013, 14:34:29 »

Ние смятаме да сложим стандартния надпис - датата и името. Обаче проблема е коя дата biggrin
Тъй като гражданския брак ще е 4 дена преди църковния и тържеството... ние ще празнуваме 2рата дата, но знам ли  huhhuh.gif
Активен
Seagirl
Сватбар
Публикации: 224

And lived happily ever after....

Моят сватбен албум

« Отговор #401 -: април 22, 2013, 15:21:33 »

Аз не исках надпис, но пък мъжа ми настояваше за име и дата и отстъпих.
Иначе идеята ви за "заедно" и "завинаги" е супер. Халките са си ваши и вие ще си ги гледкате завинаги  heart
Напишете си каквото ви е на сърце (и каквото се събира  tease ), правила в такива случаи няма  Girl_hide
Активен
silver_f
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #402 -: април 22, 2013, 15:23:22 »

И ние сме с две дати, ама на халките ще пишем тази на гражданския брак  smile
Активен
amisega
Сватбар
Публикации: 255

Моят сватбен албум

« Отговор #403 -: април 22, 2013, 16:52:30 »

А ето и нашия избор за халки smile
http://biju-03.com/gallery.php?img=biju_snimki/07-03-05-brachni%20halki%20namig.jpg
Активен
shiny
Любопитен
*
Публикации: 48

Моят сватбен албум

« Отговор #404 -: април 22, 2013, 21:02:51 »

Момичета,

Трябват ни бутилки за ракията, от къде да си купим.
Активен
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: