Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 17, 2024, 16:42:33
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 14част
Страници:
1
...
25
26
[
27
]
28
29
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 14част (Прочетена 157217 пъти)
gergana_vtg
Новак
Публикации: 11
Re:СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 14част
«
Отговор #390 -:
април 22, 2013, 10:34:43 »
Ето това са халките
http://hugasian.bg/%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D1%87%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8-%D1%85%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B8/%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D1%87%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8-%D1%85%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B8-66
Този линк е към другия магазин, ние ги взехме от Хугасян голд срещу църквата Св. Никола.
Цената по мои спомени беше 442 лв, трябва да питам мъжо да потвърди. А за цената на грам злато - по принцип цената на жълтото злато е около 70-75-80 лв. доколкото знам, а бялото е по-скъпо. Така че, струваше ми се нормално да е 76 лв. на грам... Предполагам, че гледат и самата изработка - колкото по-сложно, толкова по-скъпо. Знам ли, малко ме шокнахте, чак се замислих какво сме купили...
Активен
silver_f
Професор
Публикации: 477
«
Отговор #391 -:
април 22, 2013, 10:52:45 »
Много са красиви
по принцип цената варира между 60-80 лв. за грам злато мисля
и вече според зависи сложността на изработката се определя колко да е и от ателието също де
Активен
m0onlight
Баш Майстор
Любовта е чудо– вярвай в чудесата !
«
Отговор #392 -:
април 22, 2013, 10:55:45 »
Цитат на: silver_f в април 19, 2013, 20:44:51
Моя позната, която е златар ми каза така: "Не се радвай на евтино злато, ще те излъжат" точно за в уличката до дилайта не си изпипват нещата както трябва и бялото им злато си е жълто ( почти няма разлика с жълтото ), та тя ми каза ако искаш евтини халки си ги поръчай там, но ако искаш качествени, които да не мръднат с годините При Любо. Една приятелка си ги направи в уличката ( точно заради цената - искаше да са по евтини) и на 3 ден вече бяха надраскани .... което е недопустимо, там просто не изпипват нещата добре и работят доста дърварски
поне в момента, които работят там. Но ти си прецени.
Съжалявам, но и аз не мога да се съглася с това твърдение. Нашите халки са правени в това ателие и са от бяло злато и са си бели. Смея да твърдя, че са доста добри майстори, защото успяха да гравират нещо, което всички други в града отказваха, не можело да стане
Освен това момчето много подробно ни обясни как златото се прави бяло и че е възможно след време да придобие съвсем лек оттенък /не жълт/, който дори не се забелязва и това нещо никъде другаде не ни го обясниха. Освен това дават безплатна доживотна гаранция и поддръжка на всичко, изработено от тях, така че да нямат клиентите притеснения за появата лек оттенък при бялото злато или при излъскване на мата /за мата също ни предупреди, че се излъсква, но решението да са мат и гланц си беше наше, решихме периодично да ходим да ни ги поддържат, макар че до сега не ни се е налагало да ходим/
Активен
Lillly
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #393 -:
април 22, 2013, 10:57:09 »
Глупости не се шашкай! Много са хубави халките. Наистина има модели които просто са по леки. Има и модели по 20 грама все пак! Не вярвам да им стане каквото и да е. Аз имам познати, чиито халки пак са от по-леките и не са мръднали
Активен
Stilezza
Любопитен
Публикации: 36
«
Отговор #394 -:
април 22, 2013, 11:52:11 »
Гергана, извинявайте, ако сме Ви хвърлили в лоши мисли, не ни беше това целта
Погледнах халките на снимката и ми харесаха - дизайнът е интересен. Просто, аз се заблудих като написахте халки за 500 лв на много добра цена... и затова. Преди около 3 години, за нашата сватба излязоха толкова (за 10 грама) и аз си помислих: "ехаа, толкова ниска цена за грам"... чак ми изглеждаше невероятно, като се има предвид как се вдигна златото последните години. Не се притеснявайте за халките си - хубави са, а цената е нормална - би трябвало и качеството да е добро! Успех
Активен
Seagirl
Сватбар
Публикации: 224
And lived happily ever after....
«
Отговор #395 -:
април 22, 2013, 12:55:24 »
Цитат на: gergana_vtg в април 22, 2013, 10:34:43
Ето това са халките
http://hugasian.bg/%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D1%87%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8-%D1%85%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B8/%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D1%87%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8-%D1%85%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B8-66
Този линк е към другия магазин, ние ги взехме от Хугасян голд срещу църквата Св. Никола.
Цената по мои спомени беше 442 лв, трябва да питам мъжо да потвърди. А за цената на грам злато - по принцип цената на жълтото злато е около 70-75-80 лв. доколкото знам, а бялото е по-скъпо. Така че, струваше ми се нормално да е 76 лв. на грам... Предполагам, че гледат и самата изработка - колкото по-сложно, толкова по-скъпо. Знам ли, малко ме шокнахте, чак се замислих какво сме купили...
Много ми харесва модела. И на мен ми беше един от фаворитите....но мъжа не го хареса и отпадна
Със здраве да си ги носите
Активен
casky
Баш Майстор
Публикации: 1557
«
Отговор #396 -:
април 22, 2013, 13:11:34 »
Цитат на: Lillly в април 22, 2013, 10:57:09
Глупости не се шашкай! Много са хубави халките. Наистина има модели които просто са по леки. Има и модели по 20 грама все пак! Не вярвам да им стане каквото и да е. Аз имам познати, чиито халки пак са от по-леките и не са мръднали
Много ясно, че от модела зависи колко грама ще е
Например моделите, които са два в едно (т.е. се прави например халка от жълто злато и в нея се слага бяло) са винаги тежки. Мисля, че тази е точно така, поне по май спомен такъв модел ни дадоха за пример
Активен
silver_f
Професор
«
Отговор #397 -:
април 22, 2013, 13:28:59 »
m0onlight изказвам мнение . Това което видях не ми хареса... не може на третия ден вече да са надраскани
и бялото злато почти да не личи, че е бяло. Понеже и аз мислех там да ги поръчвам, но като ги видях се отказах
Иначе вашите може да са направени добре.
Активен
gergana_vtg
Новак
Публикации: 11
«
Отговор #398 -:
април 22, 2013, 14:25:55 »
Seagirl
, при нас беше точно обратното - той ги хареса, аз се дърпах... както и да е за халките, важното е здраве да е
Я кажете какво гравирахте на халките.
На нашите пише "Завинаги" + датата - на мъжката, "заедно" + датата - на женската. Едните родители бяха малко недоволни, че не пишело имената, а аз казах, че така са "универсални", ама не го възприеха много на майтап. Важното е, че на нас ни харесват
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #399 -:
април 22, 2013, 14:31:40 »
Gergana, този надпис е супер идея, ние още се чудом лакво точно да напишем...
Активен
Lillly
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #400 -:
април 22, 2013, 14:34:29 »
Ние смятаме да сложим стандартния надпис - датата и името. Обаче проблема е коя дата
Тъй като гражданския брак ще е 4 дена преди църковния и тържеството... ние ще празнуваме 2рата дата, но знам ли
Активен
Seagirl
Сватбар
Публикации: 224
And lived happily ever after....
«
Отговор #401 -:
април 22, 2013, 15:21:33 »
Аз не исках надпис, но пък мъжа ми настояваше за име и дата и отстъпих.
Иначе идеята ви за "заедно" и "завинаги" е супер. Халките са си ваши и вие ще си ги гледкате завинаги
Напишете си каквото ви е на сърце (и каквото се събира
), правила в такива случаи няма
Активен
silver_f
Професор
«
Отговор #402 -:
април 22, 2013, 15:23:22 »
И ние сме с две дати, ама на халките ще пишем тази на гражданския брак
Активен
amisega
Сватбар
Публикации: 255
«
Отговор #403 -:
април 22, 2013, 16:52:30 »
А ето и нашия избор за халки
http://biju-03.com/gallery.php?img=biju_snimki/07-03-05-brachni%20halki%20namig.jpg
Активен
shiny
Любопитен
Публикации: 48
«
Отговор #404 -:
април 22, 2013, 21:02:51 »
Момичета,
Трябват ни бутилки за ракията, от къде да си купим.
Активен
Страници:
1
...
25
26
[
27
]
28
29
...