Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 17, 2024, 18:25:32

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 14част  (Прочетена 157619 пъти)

Deliysky
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1353

www.Deliysky.com

« Отговор #360 -: април 17, 2013, 09:55:47 »

:offtopic:Ако ми позволите едно малко разяснение по темата.Цената се дига на база направени инвестиции, търсенето на пазара в момента не се увеличава, напротив, намалява. Цените на непрофесианалните и полупрофесионалните фотографи и оператори падат, дигат се само цените на определени колеги, защото новите модели фотоапарати и видеокамери винаги са още по-скъпи от предходните smile . Инвестициите и цените за следващата година обикновено са планирани още от предходната, а ранните записвания ви дават един ценови бонус.Във вашия случай се е получило точно това-
Активен
dido123
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #361 -: април 17, 2013, 10:55:12 »

Приятели, моля ви не използвайте услугите на магазина за цветя Ama-No намиращ се на  Г. Раковски във Варна! На нас ни се наложи защото имахме само 2 седмици до сватбата, а те се съгласиха и казаха, че това време ще им бъде достатъчно, освен това ни предложиха добре звучаща оферта.  В последствие се оказа, че на думи всичко е добре, а на практика това бяха единствените много неприятни мигове около организацията на сватбата ни, всичките им други колеги отговарящи за другите детайли около сватбата се справиха прекрасно. След като се успокоихме, че сме поръчали букетите и отпада едно от задълженията ни, отиваме с приповдигнато настроение в денят преди сватбата в 17.15 да си вземем букетите (работното им време е до 19 часа!)  и още от вратата ни смразяват с въпроса -Вие защо идвате нищо не е готово, защо не ни се обадихте предварително за да ги направим?! Аз се чудя, кога да отидем след 19 като затворят ли, при условие че на следващата сутрин идват сватбарите и отивам да си взимам булката give_rose Просто не бяха си мръднали пръста с оправданията, че го правили за да бъде максимално свеж букета (който беше всичко друго, но не и свеж)! Но нямахме избор вече, казах ще ги изчакаме, казаха 1 час, върнахме се след час и 15 минути. Предвид тежкият трафик и това, че живеем на другият край на Варна не се прибрахме, а отидохме на църква и на сладкарница. Времето беше ужасно студено не бяхме предвидили такъв развой на събитията, и не бяхме облечени подходящо та аз настинах, заболя ме гърлото и на сватбата си не можах да пия и да ям, още съм болен, а жена ми освен всичко друго е и бременна, неприятни емоции, студ, не ми се сеща дори защото веднага се ядосвам sad Но ще се постарая да не бъда груб, макар, че много ми се иска. Връщаме се и питаме Ами букета за колата? Ама вие и него ли искате?!! angry А не, на следващият ден се женим, дадохме 90 лв за него, ама не го искаме!!! След 10 увъртания, че трябвало да бъде свеж, че аз не мога да го запазя свеж до сутринта, че не мога да го сложа понеже ще им счупя едни боклуци дето струват сигурно по 20 стотинки, не успяха да ме накарат да им докараме колата на другият ден пред магазина за да го сложат (и за него не бяха си мръднали пръста), което ни беше и невъзможно. В интерес на истината предложиха да дойдат до нас, но като им казах , че живея на другият край на града си замълчаха. След още 1-2 дълги чакания най-накрая букетите бяха готови 2 часа и половина след като отидохме. А самите букети?!! Увяхващи... нищо общо с прехвалените им приказки, мисля дори цветята не бяха същите за каквито сме се уговорили, а кръстницата ме попита - Какъв беше този булченски букет, едвам успяхме да го реанимираме с кръстника?! Същото направих и аз с този за колата, цяла вечер го държах във купички със вода и на специална температура. Въобще не ни харесаха! А относно тази така важна за тези "търговци" свежест, имаме букети за украса на масите които 5 дена след сватбата са по-свежи от колкото техните букети, когато ги взехме huhhuh.gif Накрая ни излъгаха и с още 50 лева отгоре, което уж било капаро за държачите, но всъщност било за нещо си друго като казаха, че уговорката била съвсем друга. Ами издавайте касови бележки поне или някаква бележка, на която да пише кое за какво е тогава, а не в последствие да си измисляте нови уговорки и хората да се чувстват едва ли не рекетирани. Първо извинявам се за дългият пост, който освен това е и в негативна посока, но според мен това е начина да получаваме най-доброто като потребители и особено като младоженци за да нямаме лоши моменти, които да помрачат светлите дни около  сватбата ни. Като споделяме и добрите и лошите впечатления от хората на които сме попаднали по подготовката на сватбата си. Някой от тях ни стават приятели, други просто искаме да забравим. Аз лично за този магазин ще направя второто, а за всички останали първото и на всеки мой приятел и познат, ще казвам все хубави неща за тях. А от живата реклама по-добро за търговеца няма.  А на вас съфорумци-бъдещи младоженци ви желая  успех в организацията и да направите сватбите на мечтите си  good  give_rose heart
« Последна редакция: април 17, 2013, 11:10:01 от dido123 » Активен
Noir
Сватбен ГУРУ
Публикации: 525

« Отговор #362 -: април 17, 2013, 11:59:27 »

Мрявка, с теб наистина сме хванали последния влак  tease Между другото и ние сме с Ка студио.
Стискайте палци, от фирмата са изпратили поканите - довечера ще си ги взема от куриера, дано да са станали  yahoo После ще се похваля.
Активен
gergana_vtg
Новак
*
Публикации: 11

« Отговор #363 -: април 17, 2013, 13:09:53 »

Момичета, аз сама си правих поканите... станаха мнооого хубави, чак доволна останах  danceg Да се похваля, като стана въпрос за покани. Мога да снимам и покажа, ако има желаещи.
А относно цветята - към кои фирми и магазини сте се ориентирали? Аз гледах цветята към салон "Мирена" - те са нещо като агенция, имат и рокли и цветя и др. работи. По снимките не останах много, много очарована. Може би просто не съм видяла нещо, което да ми грабне окото толкова.
Активен
kler
Новак
*
Публикации: 18

« Отговор #364 -: април 18, 2013, 10:51:02 »

Димят или Бизнес хотела ?
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #365 -: април 18, 2013, 11:35:47 »

аз съм по скоро за Димят-ако е кръглата зала/конферентната/
Активен
kler
Новак
*
Публикации: 18

« Отговор #366 -: април 18, 2013, 12:10:11 »

Няма нищо интересно за летни сватби, цяла седмица търсим ? Идея имате ли ?
Активен
silver_f
Професор
Публикации: 477

Моят сватбен албум

« Отговор #367 -: април 18, 2013, 12:35:04 »

Ами то за летни няма голям избор ... освен изброените до тук: Естрея, Бриз-2, Белвю, Орхидея, Марциана това е като цяло smile
Активен
wedding_girl
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #368 -: април 18, 2013, 20:57:47 »

Момичета здравейте,
търся помощ и съвет за гримьор и фризьор. Бях се ориентирала към тандема Теди Йорданова и Маруся Григорова, но са заети на нашата дата. Препоръча ми един познат Евелина Дойчинова за грим, а за коса четох някои добри отзиви за Кина Кудева и се колебая дали да се свържа с тях. Моля ви кажете, дали сте чували отзиви за тях или препоръчайте някой, че времето напредва.
Благодаря
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ
Публикации: 775

« Отговор #369 -: април 18, 2013, 20:59:54 »

Ако прочетеш по-назад в темата ще видиш доста неща, кина е факир, разгледай й фейсбук страницата, за грим аз лично избрах Криси от Маскара мейк ъп студио.
Активен
Lillly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 599

Моят сватбен албум

« Отговор #370 -: април 19, 2013, 09:30:48 »

Някой знае ли каква е разликата между Хугасян и Хугасян Голд?!?
http://hugasiangold.com/bg/contacts.php?flag=6
http://hugasian.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8

Аз си мислех, че са едно и също, но имат разликак, както в моделите, така и в цените и в изработката  huhhuh.gif
Активен
silver_f
Професор
Публикации: 477

Моят сватбен албум

« Отговор #371 -: април 19, 2013, 09:52:33 »

Незнаех и аз че са различни .. аз ходих в голд там където подаряват перлено колие, но не ми хареса  как изглеждат и се отказах smile
Активен
gergana_vtg
Новак
*
Публикации: 11

« Отговор #372 -: април 19, 2013, 13:39:42 »

Разликата е, че са една фамилия, но са отделни магазини. Има общо 4 магазина, 2 са на едни хора от фамилията, другите 2 - на други. Ние си взехме от там халките, по-точно от този дето е на Княз Борис срещу църквата Св. Никола. Засега сме доволни  smile
Активен
Lillly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 599

Моят сватбен албум

« Отговор #373 -: април 19, 2013, 14:33:04 »

Ние точно от там сме харесали  good За съжаление не мога да ги покажа, защото ги няма в интернет. Просто ми стана много чудно тъй като моделите бяха различни, или подобни  huhhuh.gif
gergana_vtg вашите халки имат ли бяло и жълто злато? Бялото пожълтяло ли е?
Защото на другия Хугасян пожълтяват.
Активен
skuki
Ентусиаст
**
Публикации: 70

« Отговор #374 -: април 19, 2013, 19:19:33 »

миналата събота ходихме при един златар, в уличката до сладкарница Дилайт. Та той ни даде цена на грам злато 490 лв. и за нашия модел - съвсем стандартни заоблени халки още 40 лв. Та общата сума за 2те алки, 10 гр. приблизително 530 лв. , а навсякъде другаде досега ни искаха около 680-700 лв. Стори ни се прекалено евтино, прекалено голяма разлика и се чудим, дали примеса е 14 карата blush
Активен
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: