Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 17, 2024, 17:59:18

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 14част  (Прочетена 157583 пъти)

mynicheto
Сватбар
Публикации: 234

« Отговор #210 -: март 28, 2013, 22:38:39 »

shiny , поканите ви са върха !!!!!  yahoo
Събраха ми очите ! Чудесни са !!!  Bravo
Активен
amisega
Сватбар
Публикации: 255

Моят сватбен албум

« Отговор #211 -: март 29, 2013, 00:23:26 »

Сега останаха вече по-дребните неща, поканите ни дойдоха, в събота ще ги дадем за печат. Тези са http://www.takrida.com/svatbeni-pokani?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=198&category_id=1

Skuki, това беше и моя първоначален избор за покана. Половинката се влюби в нея, но когато отидохме на живо да ги видим се оказа, че нямам много място за текста sad
Затова решихме да си направим сами подобни покани...
Та мисълта ми е, ще успеете ли да съберете текста в поканите?
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #212 -: март 29, 2013, 08:28:07 »

Ето ги и нашите покани smile
Прекрасни са поканите.Къде ви ги правиха-много са стилни.
skuki много са забавни и вашите покани
Активен
skuki
Ентусиаст
**
Публикации: 70

« Отговор #213 -: март 29, 2013, 08:45:15 »

Skuki, това беше и моя първоначален избор за покана. Половинката се влюби в нея, но когато отидохме на живо да ги видим се оказа, че нямам много място за текста sad
Затова решихме да си направим сами подобни покани...
Та мисълта ми е, ще успеете ли да съберете текста в поканите?

и в нашия случай половинката ги избра smile но и на мен си ми харесват. Ами надяваме се да го сместим текста някак си smile трябва да не се разпростираме с много обяснения smile ние в момента мислим текст и нещо не можем да постигнем консенсус smile ще видим какво ще измислим утре. В магазина, от който ги поръчахме има и доста готови текстове, ще прочетем утре и тях smile Вашите покани са също страхотни, тези цветове са ми слабост smile

А иначе поканите мислим малко по малко да започнем да ги раздаваме, защото приятелите ни все още не знаят, че ще се женим и ще ги изненадаме smile
Активен
silver_f
Професор
Публикации: 477

Моят сватбен албум

« Отговор #214 -: март 29, 2013, 09:25:40 »

Момичета бяхте препоръчали едно момиче за грим ( не Маруся, а Весела мисля,че се казваше), някакви координати да имате и как вървят цените? а за прическа да ми препоръчате някои. Благодаря give_rose
Активен
skuki
Ентусиаст
**

« Отговор #215 -: март 29, 2013, 11:03:33 »

за грим, мисля че имаш предвид Вики от make up. Аз съм се насочила към нея, но за фризьор и аз съм в чуденка
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #216 -: март 29, 2013, 11:09:56 »

shiny поканите ви са много хубави Bravo А цялата сватба ли ще е бордо - така го виждам поне на снимката (извинявай ако си го казвала някъде, не помня) smile
Активен
shiny
Любопитен
*
Публикации: 48

Моят сватбен албум

« Отговор #217 -: март 29, 2013, 12:28:43 »

Да, смятаме да е бордо основния цвят smile Въпреки че от някои агенции ни убеждаваха че с това бордо р3сторнта, щял да изглежда много тъмен.
Активен
Seagirl
Сватбар
Публикации: 224

And lived happily ever after....

Моят сватбен албум

« Отговор #218 -: март 29, 2013, 17:47:26 »

Да, смятаме да е бордо основния цвят smile Въпреки че от някои агенции ни убеждаваха че с това бордо р3сторнта, щял да изглежда много тъмен.

И нашия цвят беше бордо и мен много се опитваха да ме разубедят, но доста добре се получи. Комбинирахме и с екрю и хич не беше "тежко", както се опасяваха да не се получи. Затова смело с бордото Wink Поканите са ви супер  Bravo 

Браво момичета всички много сте напреднали с подготовката.  good
Активен
didiroeva
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #219 -: март 29, 2013, 18:40:34 »

здравейте момичета  smile от една мн закъсняла булка lol ние харесахме вила Марциана някъкви отзиви,ще сам ви благодарна smile
Активен
didiroeva
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #220 -: март 29, 2013, 19:01:33 »

feelings            след няколко дни ....лудо обикаляне за прословутата сватба се спряхме на Естрея и Вила Марциана посках среща с управителя на хотел Естея..също беше зает,накрая се оказа че датата ми е заета,но нещото което тотално ме отказа от там, е че исках да пробвам менюто и така да реша,според него обаче трябва първо да платя за датата и тогавааа вече мога да питам и пробвам каквото и да е ,докато вав Марциана са доста по лубезни и отзивчиви smile
Активен
feelings
Любопитен
*
Публикации: 42

« Отговор #221 -: март 30, 2013, 16:02:44 »

didiroeva,
Благодаря за споделеното мнение,всичко би ми било от полза като съвет в случая понеже времето напредна,а ресторант още нямаме уреден.На вас каква цена ви каза за куверт?Много странно отношение от страна на управителя Oh my ....
Аз много харесах Марцияна,но ни спира,че е доста отдалечено от града и транспорта би бил проблемен понеже имаме и възрастни гости не малко.А и септември може и да ни е хладничко там.Вие за кога сте?
Ох,омръзна ми вече с това търсене на точното място,веднъж да го уредим и ще ми олекне.Дерзайте......

btw поканите много ми харесаха и на мен
Активен
skuki
Ентусиаст
**

« Отговор #222 -: март 30, 2013, 16:13:57 »

момичета, онзи ден, когато се срещнахме с нашия дж се заговорихме за партитата на плажа (той е бил дж в кубо) и комарите от предното лято и той ми разказа, че е бил дж на сватба във вила Марциана миналата година и имало ужасно много комари, тъй като се намира до хвостохранилище. Хората от ресторанта са били много учтиви, купили са от метро всякакви факли срещу комари, но все пак са били доста smile А иначе нашият дж каза, че въпреки комарите се е получило много добро парти и е било много хубаво. Ако сватбата е есенна, няма да има никакъв проблем, все пак комарите до тогава ще са умрели smile
Активен
katerinaatan
Сватбар
Публикации: 205

Моят сватбен албум

« Отговор #223 -: март 30, 2013, 16:54:15 »

И мен ме спря това,че има комари за Вила Марцианна  bad
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #224 -: март 30, 2013, 16:56:07 »

Аз също бях си я навила на пръста, но първо че е далеч и трябва да се организира и транспорт, второ че четох мнения от сорта, че има някакви черти пътеки и като се представих с роклята по тях..... pleasantry
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: