Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 17, 2024, 17:37:56

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 14част  (Прочетена 157368 пъти)

mynicheto
Сватбар
Публикации: 234

« Отговор #195 -: март 28, 2013, 02:02:08 »

Ами нека само да кажа,  че макар и дълго да не влизах тук,  когато организирах сватбата бях редовна и мисля че няма как да се объркате,  че съм под прикритие или че Деси пише от мое имеби т.н. права си,  че не успях да се възползвам от услугите на Деси,  но това е друга тема,  пък и това не пречи да я препоръчам smile аз обясних как и защо се спрях на нея и честно,  от сърце я препоръчах!  Не знам дали Деси чете темата,  но аз исках да изразя мнение smile предполагам,  че ако види всичко написано би се включила да се защити smile
Активен
mynicheto
Сватбар

« Отговор #196 -: март 28, 2013, 02:06:55 »

Shiny,  и на мен ще ми е интересно да видя поканите като ги снимаш! 
Casky,  не знам кои златари на пазара визираш smile нир нашите халки ги купихме от един магазин точно на ъгъла на светофара нещо май антик се казваше ама да не объркам smile останахме доволни и от цената и от обслужването smile още си седят халкичките и чакат да влязат в употреба smile хихихи  Wink
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #197 -: март 28, 2013, 02:13:18 »

Визирам всички biggrin И ми стана ясно за кои става въпрос....както казах доста дълго съм била там. Точно до тях има обувен магазин по Пискюлиев, а от другата страна по Бенковска има магазин за костюми и до тях заложна къща (също познати да не цитирам имена  blum). И точно с тях имаме познат (мъжът на една много близка приятелка), който е много добър приятел с тях. Това е турско злато, навсякъде по пазара и то не в много добро качество girl_wink А и цените не са много по-малки, отколкото са в действителност.... За обслужването съм склонна да се съглася, тe го умеят, ако умеят и българския, защото тези, които са точно на Колхозния не го умеят много  blush

Щом си доволна кажи вашите халки как са smile
« Последна редакция: март 28, 2013, 02:21:20 от casky » Активен
skuki
Ентусиаст
**
Публикации: 70

« Отговор #198 -: март 28, 2013, 08:42:18 »

Здравейте момичета!

Ние казахме на родителите си в събота, че сме решили да се женим smile в понеделник резервирахме ритуалната зала и църквата - Катедралата. Датата ни е 07.07. След това резервирахме и ресторанта - Бриз 2, вчера и фотото smile въобще големи сме бързаци smile даже една наша братовчедка ме пита, дали имаме повод да бързаме толкова много smile

Довечера имаме среща с дж Уили, дано да ни допадне smile ако продължаваме с търсенето smile Рокля си харесах в бутик Афродита, но мисля да изчакам до след Велик ден, може пък да поотслабна още малко до 07.07.

Сега останаха вече по-дребните неща, поканите ни дойдоха, в събота ще ги дадем за печат. Тези са http://www.takrida.com/svatbeni-pokani?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=198&category_id=1

в събота ще ходим до рахива мисля се казва магазина, на ул. Мир, за да купим и панделка за дърпане smile

Сега започваме да мислим и за по кана по имейл, за гостите, които не са от Варна и чиито адреси не знаем, тейбък картички ....
Трябва да купим и цветя за колата, вие на какви сте се спрели? А и тортата ще е от Амбелино, купихме си малки пасти от там, за да ги пробваме - харесаха ни. Определено нямат вкус на шоко лешник на Неделя, но са вкусни smile

Ако някой търси нещо, питайте, имам чувство, че вече всички магазини научих smile

Активен
feelings
Любопитен
*
Публикации: 42

« Отговор #199 -: март 28, 2013, 10:35:43 »

Здравейте,аз отново нямам лаптоп и само минавам на бърз отчет да не ме забравите през телефона на милото.
Почти имам рокляяяяяяяяяяяяяяяяя,в събота трябва да я капарирам,но мисля да пробвам още до тогава,булото го избрах от Ибей,това е.Срещата с управителя на Естрея се отложи поради болест или ангажимент от негова страна не разбрах и е за другата седмица.Това е.Хайде и другите,отчитайте се
Активен
casky
Баш Майстор
**

« Отговор #200 -: март 28, 2013, 10:44:34 »

skuki браво за напредъка Bravo Поканите са страхотни yahoo Даже съм ги запомнила, но не знаех, че са ваши girl_wink Успех с ДЖ-я!

feelings хайде и вие скоро да се похвалите с ресторант girl_wink А това, че почти има рокля си е също голям напредък...тя е най-важната biggrin

Noir чакаме нещата Girl_hide

Активен
shiny
Любопитен
*
Публикации: 48

Моят сватбен албум

« Отговор #201 -: март 28, 2013, 10:51:16 »

Момичета,

Като се прибера довечера ще се опитам да ги снимам smile

Активен
silver_f
Професор
Публикации: 477

Моят сватбен албум

« Отговор #202 -: март 28, 2013, 11:06:05 »

Ние ходихме при Любо до Икономическия техникум good Наистина има страхотни халки, направо се влюбих  Girl_hide Определено при него халките иглеждат по различни от на други места, на мен всичките ми харесаха  smile Който не е ходил при него препоръчвам да отиде.
Активен
mynicheto
Сватбар

« Отговор #203 -: март 28, 2013, 13:16:39 »

Ааа casky , май говорим за различен магазин .. хората там си бяха българи , ииии определено родом си бяха от БГ хахахха Накара ме да се замисля чак и си изрових халките . В торбичката с кутийката нали ни сложиха една картичка с грамажа и ала бала та гледам магазина им е " Antiques & Gold " Пък и нашите халки са от колекция ( мисля , че моделаим се води "Булгари" дано не ви излъжа само )  не се произвеждат при тях има ги на доста места и просто там ни излязоха най-евтини . Пък и ни обявиха висока изкупна цена понеже ние заменихме една 24-каратова монета от свекъра за халките . Ето ги нашите красиви халкички , които седят , събират прах и чакат да влязат в употреба ! http://prikachi.com/images.php?images/147/6052147p.jpg
На напредналите в подготовката желая успех !!! Дано всичко да организирате лесно и без проблеми smile
skuki , поканите са супер сладки ! Чудесен избор !
Активен
Lorelay
Ентусиаст
**
Публикации: 52

« Отговор #204 -: март 28, 2013, 14:34:15 »

skuki браво на вас! Ние сме на 6.07 и почнах да организирам  нещата още от декември, така че супер сте се справили. И аз така много бързо свърших много неща, но сега съм се поотпуснала нещо. Останаха само 3 месеца вече, чак не мога да повярвам. Вие кога ще давате поканите на гостите?

Активен
Lorelay
Ентусиаст
**
Публикации: 52

« Отговор #205 -: март 28, 2013, 14:36:10 »

Ние ходихме при Любо до Икономическия техникум good Наистина има страхотни халки, направо се влюбих  Girl_hide Определено при него халките иглеждат по различни от на други места, на мен всичките ми харесаха  smile Който не е ходил при него препоръчвам да отиде.

ще дадеш ли малко повече инфо, смисъл как да го намерим точно?  girl_wink
Активен
silver_f
Професор
Публикации: 477

Моят сватбен албум

« Отговор #206 -: март 28, 2013, 15:50:42 »

Lorelay от икономическия техникум тръгваш нагоре към винса и графити, по Княз Борис мисля , че е улицата. Точно там е ателието на Любо ще го видиш smile
Активен
casky
Баш Майстор
**

« Отговор #207 -: март 28, 2013, 15:52:40 »

Така, да се отчета сега аз biggrin Мъниче, току що се връщам от там (имах работа, не съм ходила само за това biggrin biggrin biggrin ) и специално им погледнах "заглавието", същите са girl_wink
Променям тук поста - те говорят на БГ, аз казвах, че тези от пазара са зле с него girl_wink За обслужване също съм склонна, за останалото не, но не ми се навлиза в подробности. Почти съм сигурна,че златото е турско в по-голямата си част. Сега дали имат и друго не мога да кажа със сигурност. Както казах аз лично не бих взела от там, въпреки че и отстъпка щяхме да имаме най-вероятно.

А и аз изказах мнение, което не е закон за всички pleasantry Вашите халки са супер good

Момичета давайте поканите, нямам търпение danceg
« Последна редакция: март 28, 2013, 16:04:08 от casky » Активен
mynicheto
Сватбар

« Отговор #208 -: март 28, 2013, 15:59:10 »

А  , не аз не споря както казах хаха просто всичките които работиха там ( бяха двама продавачи и управителя беше там ) и тримата си говориха български не бяха турци ,това имах предвид . Коолкото до вниманието обърнаха ни наистина много голямо внимание, мисля че усетиха че сме обиколили доста понеже познавахме доста от моделите халки и просто гледаха да се държат добре за да купим от тях smile Не че ги хваля много , просто нямах проблеми с тях smile Сега като се заженим наново ще видим какво ще правим , че халките ни са за ремонт и двете .. хаха на мен ми е широка, на моя му е тясна ,, все пак ги взехме преди 2 години , аз бях бременна с подути пръсти и е разбираемо .. пък моичкия понаддаде някое друго кило и сега му е тясна .. ще видим къде ще идем да ни ги поправят ... че мисля че няма да стане лесно .. освен да идем пак там и да разменим с по-различни номера пък ако трябва да си доплатим ...
Активен
shiny
Любопитен
*
Публикации: 48

Моят сватбен албум

« Отговор #209 -: март 28, 2013, 22:10:43 »

Ето ги и нашите покани smile

* Photo0538111.jpg (54.5 KB, 1536x2048 - видяно 295 пъти.)
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: