Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 17, 2024, 17:39:02
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 14част
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 14част (Прочетена 157374 пъти)
casky
Баш Майстор
Публикации: 1557
Re:СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 14част
«
Отговор #135 -:
март 12, 2013, 18:54:22 »
Когато кумата те забулва, ти два пъти буташ булото и на третия се "съгласяваш. Не знам за какво е, ама знам че така се прави
А и ако сте забелязали почти всяка булка има снимки като го бута
Активен
Lillly
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #136 -:
март 13, 2013, 09:27:50 »
Е, как защо?!? Защото като те забулят и не виждаш вече чужди мъже. Кой ще иска такова нещо, ако трябва 10 пъти ще се мъчи? хахахахха. Това за 3-те пъти го знаех, да, виждала съм го.
А през седмицата гражданския брак само сутрин ли е? Не знам защо съм останала с такова впечатление. Ние все още не можем да насрочим дата, но май вече е крайно време...
Активен
silver_f
Професор
Публикации: 477
«
Отговор #137 -:
март 13, 2013, 10:23:27 »
Само петък са до 11ч., ние онзи ден си запазихме за 21 юни
Активен
osinko
Любопитен
Публикации: 20
«
Отговор #138 -:
март 13, 2013, 13:04:41 »
На мен ми казаха, че през седмицата са до 4.00ч, но най-късният възможен час за сключване на брак бил в 15.00ч, защото след това си прибирали документите и не можели по късно. За това и ние се записахме за 3 следобяд
Активен
kleobg
Новак
Публикации: 14
«
Отговор #139 -:
март 13, 2013, 14:01:55 »
Здравейте отново,
Някой знае ли за студио което снима сватбена видеография подобна на Пефо студио? Не мога да се свържа с тях. Благодаря много.
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #140 -:
март 13, 2013, 14:03:32 »
http://www.facebook.com/cinewed?ref=ts&fref=ts
на мен лично те са ми любимите, но и струват повече от пефо!
Активен
stoyanov
Професор
"Всяка случайност е скрита форма на необходимост!"
«
Отговор #141 -:
март 13, 2013, 17:53:33 »
Цитат на: kleobg в март 13, 2013, 14:01:55
Здравейте отново,
Някой знае ли за студио което снима сватбена видеография подобна на Пефо студио? Не мога да се свържа с тях. Благодаря много.
Здравейте, Клео! Исках да ви пиша, но е препълнена кутията ви. Изчистете си ненужните съобщения, за да могат потребителите да ви пишат. Относно вашия въпрос - Във Варна има много студиа и оператори, но в този стил във Варна все още не се работи. Това, което желаете не става с един човек, а се прави с професионален екип от около 4-5 човека, работи се с няколко професионални камери, ползват се стативи, стедикам, сменят се обективи, ползва се допълнително професионално осветление, отражатели и т.н. , също изисква сценарий и сериозен цифров монтаж. Имам колеги, които имат предложения за сформиране на екип за нещо подобно, но и цената ще е солидна. Дано съм бил полезен.
«
Последна редакция: март 13, 2013, 18:12:44 от stoyanov
»
Активен
feelings
Любопитен
Публикации: 42
«
Отговор #142 -:
март 14, 2013, 09:35:04 »
Здравейте,забравихте ли ме?
Лаптопа ми изгоря и нямах възможност да влизам във форума и да ви следя.Понеже и милото беше в една дъъълга командировка и общо взето нямаше кой да го занесе да го оправят.Та,вече си е тук от миналата седмица и пообиколихме малко и за сега се спираме на вариант Естрея на св.Константин,но нищо няма уговорено,тепърва ни предстои среща с управителя.Хареса ни като място,близо до града и с хубава градина.Това са ни общо взето впечатленията от там.Някой може ли да сподели мнение относно този вариант?
Ами в общи линии сега ще хукваме по-сериозно да организираме нещата,че времето напредва,обаче пък аз съм супер спокойна,това нормално ли е
Активен
Maria_Je
Любопитен
«
Отговор #143 -:
март 14, 2013, 10:53:02 »
Естрея е много добър избор
- градината е достатъчно голяма и красива за изнесен ритуал, за фотосесия , за поднасяне на цветя и поздравленията за младоженците, за общи снимки с гости и приятели. В ресторанта има достатъчно място и е уютно. А и близоста до града си е плюс.
Активен
Seagirl
Сватбар
Публикации: 224
And lived happily ever after....
«
Отговор #144 -:
март 14, 2013, 16:18:26 »
Здравейте,
Поканиха ни с мъжа ми за кръстници и така отново имам възможността да се потопя в магията на приготовленията на една сватба
Искам да споделя едно наблюдение, може да бъде полезно при избора на булчинска рокля.
Обикаляхме с бъдещата булка, за да си търси тя рокля, хареса си, поръча я, страхотна рокля, всичко до тук ок. ОБАЧЕ на пробата се оказа, че роклята не е шита за нея, по нейните мерки, ами явно се поръчва отнякъде готова и след това след пробата се коригира по нейните размери. Добре, но все пак едно е скроена рокля да се коригира, друго готова вече ушита...
Изводът, като си харесате модел, питайте дали се шие от бутика за вас или просто се поръчва един размер, който уж трябва да ви стане. Поне аз си мисля, че това е важно и трябва да се знае предварително като информация. Успех на всички с подготовката
Активен
Lillly
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #145 -:
март 14, 2013, 16:31:24 »
Аз отново имам въпрос
не знам дали мястото му е тук, но ще го задам.
Ако решим да има уелкъм дринк, трябва ли да го впишем отделно в поканите по някакъв начин, или просто записваме часа на уелкъм дринка на мястото на часа на ресторанта?
Надявам се да сте ме разбрали... Колко е времето за един такъв коктейл обикновено?
Активен
Seagirl
Сватбар
Публикации: 224
And lived happily ever after....
«
Отговор #146 -:
март 14, 2013, 16:35:53 »
Цитат на: Lillly в март 14, 2013, 16:31:24
Аз отново имам въпрос
Ако решим да има уелкъм дринк, трябва ли да го впишем отделно в поканите по някакъв начин, или просто записваме часа на уелкъм дринка на мястото на часа на ресторанта?
Надявам се да сте ме разбрали... Колко е времето за един такъв коктейл обикновено?
Здравей
При нас уелкъм дринк-а беше преди самия изнесен ритуал. На поканите не го бях отбелязала, само като час за ритуала, беше посочен часа на уелкъм дринк-а. Когато гостите пристигнаха в градината, шампанското беше наредено, разсипано по чашите като една голяма пирамида и дж-я съобщи на гостите да се насладят на по едно питие докато започне ритуала в еди колко си часа ... около 30 мин. по-късно. Имаше за фон лека музика. Получи се добре
Активен
iskrichkavn
Ентусиаст
«
Отговор #147 -:
март 14, 2013, 18:57:25 »
Цитат на: Lillly в март 14, 2013, 16:31:24
Аз отново имам въпрос
Здравей, Лили!
При нас часът на уелкъм-а съвпада с този на ресторанта. Тъкмо днес бех в хотела за проф. съвет относно това колко часа да е и как да протече, спрямо и нашите представи. Понеже няма да имаме ритуална в деня на сватбата, ще приемаме поздрави, цветя И подаръци преди тържеството в ресторанта. Управителят смята, че 1 час ще бъде достатъчен за тези 3 неща и ще можем да обърнем внимание на всеки. Става въпрос за 100 души.
Дано съм била полезна и успех!
Активен
feelings
Любопитен
Публикации: 42
«
Отговор #148 -:
март 14, 2013, 19:48:42 »
Здравей Клео,
нямах възможност известно време да влизам тук и не те "познавам"
,но ще си позволя да ти отговоря на питането до колкото мога.
Интересуваш се дали някой снима нещо подобно на филмите на Пефо студио,нали?Фирмата ,която ниe сме си избрали да ни снима има желанието и вече разполагала и с всичката техника,която била необходима за реализиране на подобен филм.Та,те ни предложиха да ни направят нещо в този стил и по този начин и то на доста по-ниска /според тях/ цена с уговорката,че до сега не са имали възможност да заснемат нещо такова,но имали огромното желание и поради тази причина си били закупили и съответната техника.Дали могат да го направят няма как да знам,но съдейки по желанието, с което снимат предполагам,че биха се справили чудесно.За жалост ние за сега не можем да се възползваме от това им предложение понеже не можем да си го позволим за жалост като сума,дай боже в близката година да успеем да посъберем парички и да си имаме подобно филмче,заслужава си.Така или иначе би могло да се облечем и друг път и да излезем да се поснимаме.
Това е от мен,дано съм била полезна.Ако имаш нужда от още инфо за координати или нещо друго съм насреща.
Успешна подготовка!
Ти от "през океана" ли организираш сватба?
Eй момичета,много сте изписали,бая време ми отне да ви прочета.Благодаря за отговора относно Естрея,всяко инфо ми е от полза.
И аз си мисля да имаме нещо като коктейл/уелкъм дринк/ преди изнесения ритуал,ама пък от друга страна дали ще имаме време не е ясно.
«
Последна редакция: март 14, 2013, 19:51:25 от feelings
»
Активен
Stilezza
Любопитен
Публикации: 36
«
Отговор #149 -:
март 14, 2013, 23:03:08 »
Цитат на: feelings в март 14, 2013, 09:35:04
...за сега се спираме на вариант Естрея на св.Константин...Хареса ни като място,близо до града и с хубава градина.Това са ни общо взето впечатленията от там.Някой може ли да сподели мнение относно този вариант?
Здравей,
нашата собствена сватба беше преди 2,5 години в Естрея - избрахме я точно заради закритата тераса и хубавата градина, където беше и самия изнесен ритуал. Църковният се проведе в манастира на курорта, който се намира буквално до оградата на комплекса. За мен това е изключителен плюс, защото го няма онова суетене и губене на време за организиране и придвижване. Храната и обслужването бе на ниво, но като основен минус трябва да се има предвид, че задължително музиката се спира около 23:30 ч. (това е заради гостите на хотела). Естествено, ние бяхме организирали афтърпарти в една дискотека на близо, но у гостите остана едно усещане, че бяха прекъснати в началото на най-големия купон - тъкмо си бяха пийнали и разгорещили. Та това е от мен - интересувайте се как стоят нещата за закритите им ресторанти - може пък там да не важи правилото за музиката. Успех!
«
Последна редакция: март 14, 2013, 23:14:04 от Stilezza
»
Активен
Страници:
1
...
8
9
[
10
]