Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 17, 2024, 16:32:09
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 14част
Страници:
1
...
24
25
[
26
]
27
28
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 14част (Прочетена 157205 пъти)
gucci
Leader
Обичаме се!
Re:СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 14част
«
Отговор #375 -:
април 19, 2013, 20:09:25 »
Нашите халки са от там до Дилайт и ги дават със сертификат.Халките не са мръднали-нито са се огънали нито са се одраскали а са вече на 5-6 години.Ние сме доволни.Ето ги
Активен
silver_f
Професор
Публикации: 477
«
Отговор #376 -:
април 19, 2013, 20:44:51 »
Моя позната, която е златар ми каза така: "Не се радвай на евтино злато, ще те излъжат" точно за в уличката до дилайта не си изпипват нещата както трябва и бялото им злато си е жълто ( почти няма разлика с жълтото ), та тя ми каза ако искаш евтини халки си ги поръчай там, но ако искаш качествени, които да не мръднат с годините При Любо. Една приятелка си ги направи в уличката ( точно заради цената - искаше да са по евтини) и на 3 ден вече бяха надраскани .... което е недопустимо, там просто не изпипват нещата добре и работят доста дърварски
поне в момента, които работят там. Но ти си прецени.
Активен
amisega
Сватбар
Публикации: 255
«
Отговор #377 -:
април 20, 2013, 08:52:21 »
Тъй като сме в София с половинката, ще си поръчаме халките от магазина, от където ми е годежния пръстен, тъй като сме много доволни от качеството (
www.biju-03.com
).
Вярно ли е, че трябва да си ги поръчаме и измерим през лятото, тъй като тогава пръстите се разширяват, а ако ги поръчаме през пролетта, лятото ще са ни малки?
Активен
silver_f
Професор
«
Отговор #378 -:
април 20, 2013, 10:40:28 »
Вярно е че пръстите се подуват лятото
но чак да са ви малки едва ли.
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #379 -:
април 20, 2013, 11:11:59 »
Ами не е зле да го имате в предвид, че пръстите се подуват при топло, но чак да чакате лятото, няма смисал според мен, на нас ни исготвоха мостри, които сега си носим, така че можах да преценя, че ми трябва половин големина по-голям пръстен, за да не ми е малък при затоплено време, но това при всеки е индивидуално, а и аз имам широк кокъл на ставичката и дори да ми в хлабав на самия пръст пръстена, ставата го "държи"
Активен
Lillly
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #380 -:
април 20, 2013, 12:46:54 »
Цитат на: silver_f в април 19, 2013, 20:44:51
Моя позната, която е златар ми каза така: "Не се радвай на евтино злато, ще те излъжат" точно за в уличката до дилайта не си изпипват нещата както трябва и бялото им злато си е жълто ( почти няма разлика с жълтото ), та тя ми каза ако искаш евтини халки си ги поръчай там, но ако искаш качествени, които да не мръднат с годините При Любо. Една приятелка си ги направи в уличката ( точно заради цената - искаше да са по евтини) и на 3 ден вече бяха надраскани .... което е недопустимо, там просто не изпипват нещата добре и работят доста дърварски
Къде е Любо? Ателието до ВИНС-а ли е това?
Активен
silver_f
Професор
«
Отговор #381 -:
април 20, 2013, 13:25:43 »
Да, същото
Много са красиви халките там и доста добре ги изпипва Любо! Тези дни и ние ще ходим да поръчваме, че не остана много време
Активен
iskrichkavn
Ентусиаст
«
Отговор #382 -:
април 20, 2013, 15:45:12 »
Не мога да се съглася с казаното за ателието до Дилайт. Нашите халки са бяло злато и изобщо не жълтеят!
Най-малкото, единствено те, от 5-те ателиета, в които ходих, ми казаха че монетата, която давам е 21 карата и ми я обърнаха като грамаж. Навсякъде си мълчаха!
Активен
Seagirl
Сватбар
Публикации: 224
And lived happily ever after....
«
Отговор #383 -:
април 20, 2013, 16:29:29 »
Цитат на: silver_f в април 19, 2013, 20:44:51
И аз не мога да се съглася. Нашите халки са изцяло бяло злато с изключително тънък кант жълто.
Първо, че собственикът ни посъветва кое да е гланц и кое мат като покритие, за да не се слива, търпеливо ми отговори на всички въпроси, а изработката е отлична. Аз халката не я свалям, дори и когато мия и чистя с препарати. Бялото си е бяло. Нося халката от 01.09.2012. На мъжа ми е широка 7 мм, защото ръката му е голяма, на неговата си личи още по-добре, нито отвътре, нито отвън не се забелязва промяна.
Не пиша това, за да споря или нещо подобно, просто ние сме доволни.
А и това, че е евтино..на някои места ужасно надуват цените, затова не мисля, че е чак евтино.
Но разбира се в голям град живеем, ателиета много, всеки сам си решава
Активен
evyevy
Професор
Публикации: 406
«
Отговор #384 -:
април 21, 2013, 00:20:19 »
Къде по-точно до ВИНС-а е ателието на Любо? Не съм от Варна и уж познавам добре района около университета, но не се сещам да съм виждала ателие..
Активен
silver_f
Професор
«
Отговор #385 -:
април 21, 2013, 09:03:54 »
evyevy до графити кафето от страната на икономическия техникум няма как да не го видиш
а за ателието до дилайта, явно вашите са добре направени, но това което аз видях не ми хареса, беше бяло с жълто злато и не си личеше много кое е бялото кое е жълтото, освен че бяха надраскани на 3 ден, и не бяха полирани добре ... може би има разлика кой ги прави
Активен
gergana_vtg
Новак
Публикации: 11
«
Отговор #386 -:
април 21, 2013, 21:00:52 »
Lilly
, ние още не сме започнали да ги носим. Сватбата е на 19 май. Засега бялото си е бяло. Но по въпроса за евтиното - и нас цената ужасно ни привлече + това имаше и намаление. Общо взето взехме ги за около 450 лв, не изглеждат тънки или паянтови, а са много леки - 5.81 грама двете... доста учудени останахме, но всички други, които бяхме харесали бяха 700 и нагоре, а фаворитите ни бяха 1000 лв. Ще видим как ще са, времето ще покаже
Активен
Stilezza
Любопитен
Публикации: 36
«
Отговор #387 -:
април 21, 2013, 21:25:45 »
Цитат на: gergana_vtg в април 21, 2013, 21:00:52
Lilly
...и нас цената ужасно ни привлече + това имаше и намаление. Общо взето взехме ги за около 450 лв, не изглеждат тънки или паянтови, а са много леки - 5.81 грама двете... доста учудени останахме, но всички други, които бяхме харесали бяха 700 и нагоре, а фаворитите ни бяха 1000 лв. Ще видим как ще са, времето ще покаже
Дано да има печатна грешка, защото 450 лв за 5,81 грама си е направо по 77 лв за грам - една сравнително нормална, но и височка цена. При това положение не мога да разбера къде е намалението? Гергана, а когато сравнявате цитираните по-горе цени от 700 и 1000 лв. за същия грамаж ли е ставало въпрос? Много странно...
Активен
Lillly
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #388 -:
април 22, 2013, 08:40:36 »
Ами дано всичко да е наред
Ох, тези халки са голям проблем, все пак нали накрая те остават да си ги гледаме на пръста
Относно цената, ами да зависи много от модела.
Те са излязли евтини, именно защото са леки. 6гр. за 2 халки си е 2 пъти по-малко от стандартните. Обикновено излизат около 12-14гр., т.е. съвсем нормално е да сте дали 2 пъти по-малко пари
Супер, че сте си харесали точно този модел
Активен
silver_f
Професор
«
Отговор #389 -:
април 22, 2013, 09:36:03 »
И на мен ми се струват прекалено леки, дано не се огънат с времето
Важното е на вас да ви харесват
Активен