Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 18:40:42

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 13   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Празнична февруарска седмица 11 - 17.02.2013  (Прочетена 51326 пъти)

ivelka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 618

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: февруари 12, 2013, 13:51:59 »

Отказвам се...... Wink

Хаха insane Наистина не можем да си смогнем! yahoo

Svekarva, права си, все пак предпочитам сегашната си работа пред позицията, която отказах по телефона.
Ще видим, може и да им напиша такова писмо, все още не е късно smile
Но силно се надявам да не допра до тях и да се задържа на сегашната ми работа дълго време, че ми е много свестен шефа smile
casky, и двете прически са супер, даже тази светлата ми беше от фаворитите за сватбата smile
« Последна редакция: февруари 12, 2013, 13:54:07 от ivelka » Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #46 -: февруари 12, 2013, 14:06:24 »

Да и на мен от тогава ми харесва heart Само ме притеснява факта, че нямам никакъв бретон и няма да стане точно така...а на нея бретона й е чара blush

Роклята, която е за сега, не е нищо особено, по тялото, но на мен такива пък много ми отиват...или поне аз се харесвам...а пък и мъжа така казва biggrin Такива шарки по принцип изобщо не са ми по вкуса, ама тази рокля като я видях се влюбих в нея blum ....маниак съм на рокли по принцип  blush И понеже е с гол гръб реших, че прибрана коса ще е супер Girl_hide

П.П. Даже ви изкопах снимка biggrin Не се вижда на снимката, но има златисти и сребристи нишки и май затова ми хареса... Смятам да си спретна и един такъв маникюр...сама се правя  blum

* Roklq2.jpg (44.5 KB, 207x420 - видяно 2705 пъти.)
« Последна редакция: февруари 12, 2013, 14:27:46 от casky » Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #47 -: февруари 12, 2013, 14:13:34 »

Casky,  това само кройката на роклята ли е... или и десена е същия? На прическата, която беше показала, ще отива нещо по-класно като цвят smile
Активен
casky
Баш Майстор
**

« Отговор #48 -: февруари 12, 2013, 14:19:47 »

И десена е същия, но както казах на живо не изглежда точно така...нишките доста изпъкват.  Другата, на която съм се спряла е черна, но пък не искам да се почерням толкова blush А и тя даже клони към строго официална, а няма да съм на сватба... huhhuh.gif И той няма да е строго официален, няма да му се вписвам...

Относно прическата ще видим какво ще се получи на място pardon
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1064

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: февруари 12, 2013, 15:21:37 »

Лелее бая сте се разписали днес smile
Инловче, имаш стиснати палчета от мен да получиш исканата работа smile вярваме, че си се справила страхотно smile give_rose
Иве с интервютата винаги е било така, след като си намериш работа тогава звънят, но идеята на Свекърва ми харесва много за писмото, аз така загубих шанса си за добра позиция в Уникредит Булбанк, отказах им , защото трябваше да избера , или да работя или да уча, а бях все още първи курс в университета. Имам познати там вече и казват, че процедурата при отказ - "черна точка на CV-то" и се пази в архив, при друго твое кандидатстване за позиция ти отказват директно. Но...съдба, както се казва.
Като гледам за сега само Скай има планове за празника, завиждам ти Скай, харесва ми много първата прическа - светлата.
Ние не сме мислили нищо все още за 14ти,милото ще е до късно на работа, но пък след като се прибере може да ходим на пиано бар...поне това ни се върти за сега в главата, а и другата му сестра работи там, така че поне места ще имаме smile Дето се вика поне за 1 час да отидем пак ще е добре, че с тоя тумбак не знам дали ще издържа много.
Пънки чакаме резултати от прегледа днес smile
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: февруари 12, 2013, 15:29:30 »

Инлов, дано получиш работата, която заслужаваш, не по-малко от това!

Приятен ден ви желая, с една прекрасна снимка на сладки:

Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #51 -: февруари 12, 2013, 15:33:24 »

Аз явно имам твърде високи изисквания за дрехите с принтове. Границата между шик и кич е много тънка при тях и трябва да се внимава.

Ето тук има някои страхотни модели:
http://www.viewsofia.com/article/3744/Roberto-Cavalli---Poveliteliat-na-jivotinskiia-print

Активен
casky
Баш Майстор
**

« Отговор #52 -: февруари 12, 2013, 15:43:49 »

Еми на мен пък много ми се ходи на пиано бар yahoo Толкова отдавна не съм ходила...за последно в София, а това беше доста отдавна... Сега чух доста добри отзиви за едни тук и все се каним да го посетим blum

kiwi съгласна съм с теб, ама това на живо наистина не е това, което е на снимката biggrin Май вкарах смут с роклята...хахах. Аз по принцип "животински" десени НЕ харесвам и това е единственото, което имам подобно, но наистина не изглежда така biggrin Отделно си падам главно по изчистените неща, не по шарени и прочие, камъченца, златно, сребърно...тя и булчинската ми рокля дори беше такава - супер изчистена и се "докарваше" само от модела smile Дълги рокли не ми харесват, не съм сред най-високите и ме "забиват" допълнително smile Иначе тези, които си показала на високите мадами ще са супер heart
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: февруари 12, 2013, 16:05:52 »

Ех, Еми heart Радвам се, че се включи и то с такава снимка! Мога да я съзерцавам дъъъълго и да се усмихвам - много зареждаща! heart heart heart Преди малко исках да те бъзикна, че да се включиш тук, но пак "справка за това, справка за онова" writer Направо се заринах тука да ровя в арихиви - "любимото" ми Wink
Скай, аз харесах снимката на прическата, която си постнала /не линка/ Между другото доста пиано барове вече има във Варна, не съм ги обикаляла всички, на Класик съм ходила и там е много приятна обстановката. Чак се разтанцувахме и разпяхме цялата банда, когато ходихме за последно.
Киви, всеки пък като прочета твой пост и несъзнателно винаги чета подписа ти и всеки път кимам одобрително understand Не знам защо, но всеки път го правя biggrin Принципно и аз не си падам по такива принтове, а и не ми отиват на ръста, но тази последната е готина girl_wink

П.П. Май наистина отказахме свекърва blum blum blum
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1064

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: февруари 12, 2013, 16:13:10 »

Скай, Муун хайде живи и здрави това лято като дойдем във Варна ще ни водите на дневно барче, с бебо smile Ние имаме вила на Варна- не точно Варна е да във вилна зона Ален Мак, така че не сме много далече smile
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #55 -: февруари 12, 2013, 16:21:00 »

Хаха, Муун! Кимай, кимай - готина мисъл беше - Бъфет smile

Аз пък бях забравила, че съм си сложила подпис, от известно време не ви виждам подписите и на вас. Сега ми трябва някой инжИнер да ми гледа я на боб, я на карти и да каже това как се поправя smile
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: февруари 12, 2013, 16:23:38 »

Ех, Еми heart Радвам се, че се включи и то с такава снимка! Мога да я съзерцавам дъъъълго и да се усмихвам - много зареждаща! heart heart heart Преди малко исках да те бъзикна, че да се включиш тук, но пак "справка за това, справка за онова" writer Направо се заринах тука да ровя в арихиви - "любимото" ми Wink

Киви, всеки пък като прочета твой пост и несъзнателно винаги чета подписа ти и всеки път кимам одобрително understand Не знам защо, но всеки път го правя biggrin Принципно и аз не си падам по такива принтове, а и не ми отиват на ръста, но тази последната е готина girl_wink
Муун и без да ме бъзикаш всеки ден посещавам темичката  blum . А за подписа на Киви- аз пък си говоря сама на него, така че не си единствената.  good
Кивче, такъв принт подобен на първия  има майка ми на  DG, но е пола и го носи с черна блуза и черни обувки, за да го "убие".  Големите дизайнери определено умеят да придават визия дори на анималистичните шарки.
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #57 -: февруари 12, 2013, 16:34:59 »

О не, не съм се отказала! Просто си мисля, че ако това е тялото на Калифорнийското небе, изобщо няма смисъл да коментирам дрехата или прическата. Снимката събуди мъжкото в мен Wink
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #58 -: февруари 12, 2013, 16:35:50 »

И без инжИнери се оправих с подписите. Връщам се учудена от резултата, Еме, колко малко ви остава до среща с Бебо!

Пънк ми се загуби след обяд, сигурно се срещат и те с техния вече виртуално smile Аз си мисля, че техния също е младеж, ама срамежлив smile Ще се включите ли в залаганията?

« Последна редакция: февруари 12, 2013, 16:39:08 от kiwi » Активен
casky
Баш Майстор
**

« Отговор #59 -: февруари 12, 2013, 16:49:08 »

О не, не съм се отказала! Просто си мисля, че ако това е тялото на Калифорнийското небе, изобщо няма смисъл да коментирам дрехата или прическата. Снимката събуди мъжкото в мен Wink

Хахаха, Свекърва разсмя ме biggrin Мога само да ви кажа, че като ме наричате Сакси, Саски и прочие доста по-бързо се "познавам" biggrin Тялото е моето, поне за сега blum Дано и след второто, живот и здраве, си го "взема" пак обратно blum

Мунче говорих за Джаки, но след като Класика е изпробван от вас, може и там да отидем...след като мъжа пак се "нагласи" за среднощни разходки sad

Еми, с удоволствие ще излезем на дневно барче blum blum blum
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 13   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: