Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

март 03, 2025, 19:20:11

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 12   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Предпразнична февруарска седмица 04 - 10.02.2013  (Прочетена 48372 пъти)

emetoem
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1064

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: февруари 06, 2013, 16:25:11 »

Емиии, ама срам нямаш да публикуваш такива работи, ако ми се дояде ще има да търчиш от Младост да ми носиш smile, че вече съм много куцата работа с краката и не мога да излизам много много, днеска се опитах, ходих на кафе с една приятелка , ама се ми се разказва играта, много ме боли sad
Езра стиснати палчета и от нас имаш smile
Сега сядам на компа, че въпреки болежките трябваше да изчистя малко, прах, простирах сега тъкмо ми свършва и втората пералня, реших да почна да пускам и дрешките на малчо, че като изсъхнати ще си имам и друга работа- гладене smile И сега почвам да се ровя за рецепти за торта, утре мисля да направя торта на милото-има РД и става на 30, само ме е яд, че докато бях навън не се сетих да взема свещички sad, но какво да се прави...такъв е живота.
Цвети, чакаме новинки от теб утре, да не се скриеш smile
Активен
Tonina
Професор
Публикации: 354

« Отговор #61 -: февруари 06, 2013, 22:33:29 »

Ето нещо хубаво за Лека нощ...
(Специален поздрав за форумските мамчета и бъдещи такива)   smile

ТИХО

Цял ден са слушали ушенцата,
цял ден бърбориха устенцата
и две крачета без умора
до тъмно тичаха по двора.

Какво не пипаха ръчичките,
къде не гледаха очичките!
А щом е все така заето,
кога ли ще расте детето?

Не, то в креватчето си бяло
най-после сладко е заспало
и само месечко му свети.
Дървета, с клонки не шумете,
не духай, вятърко, навън -
най-бързо се расте насън!

И ти не мъркай, спри, Писано,
ще видиш утре рано-рано -
порасло нашето дете.
Ш-т! Тихо! То сега расте.

Леда Милева
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #62 -: февруари 06, 2013, 22:36:01 »

Това е едно от любимите ми стихотворения smile

Мерси give_rose Лека вечер и от мен smile
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: февруари 07, 2013, 07:43:03 »

Добро утро!

Днес съм рано-рано станала и изпратих мъжО на работа  smile хич не му се тръгваше и ставаше от топлото легло ама...
Аз съм си направила кафенце и гледам тв- дават за Троянския манастир  heart така ми се доходи пак;
благодаря ви за стиснатите палчета  good аз цяла вечер съм се въртяла и мислила за това smile не можах да спя добре;

Активен
casky
Баш Майстор
**

« Отговор #64 -: февруари 07, 2013, 09:41:03 »

Добро утро и от мен give_rose

Езра, дано това, което мислиш да се случи give_rose

Бързам да ви споделя - в  New Yorker-a има страшни намаления yahoo Не знам в другите градове къде има, ама ако има можете да надникнете blum

Вчера ходихме с мъжа на "пазар" и попаднахме там blum Взех си яке тип шуба до коляното, много дебело за 40лв намалено от 150 yahoo А аз отдавна искам да си взема такова, защото имам поне 6 вида, ама все по-тънки. Иначе къси, средни, дълги, спортни и какви ли не ама нито едно топло biggrin Та вече си имам и топло якенце и чакам студа biggrin На мъжа взехме два пуловера за по 10лв, намалени от 40. Имаше доста голямо разнообразие, но пък по-малките номера бяха поубрани blush И една риза за единия пуловер blum Много съм доволна от снощната разходка yahoo Така че ако някой има мераци, може да хвърли едно око за какво иде реч blum
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #65 -: февруари 07, 2013, 10:01:06 »

casky , задължително ще отскоча в МОЛ- а. На мен ми трябват големи номера и наистина всяка година успявам да намеря хубави, намалени мъжки неща.
_Ezra_ , дано и от щастие се въртиш някоя нощ good. Да ти си случат всички хубави неща. Рижото коте пак го има във Фб  Wink, но онова, рунтавото е много по- хубаво.
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: февруари 07, 2013, 10:15:53 »

Добро утро, момичета  smile
Днес пак се отдавам на разходки. Трябва да отида да си подам документи за нова шофьорска книжка. Тази смяна на имената ме побърка - то не бяха лични карти, международни паспорти, талоните на колата..честно казано чак ме хвана яд  smile Та с такива неща ще се занимавам.
За пазаруване сме сложили паузата с милото, защото прекалихме последният месец - от Спортс директа дойдоха 2 кашона , а и аз прекалих отново с обувките  blush Сега събираме парички за църковният брак след месец. Сега, обаче, с този си коментар casky вкара смут в редиците  blum Може и аз да отскоча до МОЛ-а, без това дебна един пуловер в Маркс & Спенсър за намаление  pardon
При нас е едно страхотно слънчево време, дано да е топличко  smile
Пожелавам ви прекрасен и усмихнат ден!
« Последна редакция: февруари 07, 2013, 10:21:08 от InLove_Girl » Активен
casky
Баш Майстор
**

« Отговор #67 -: февруари 07, 2013, 10:21:24 »

наистина всяка година успявам да намеря хубави, намалени мъжки неща.
Наистина има доста хубави неща good Ние му харесахме и едно яке-палто (средна работа е и не мога да го определя), спортно елегантно...така най-обичам да го виждам heart Леко вталено, с качулка и плат като палто - 30лв., но пък имаше само едно и беше XS, тая вечер ще минем през другия им магазин тук, дано го има yahoo А аз си харесах и едно палто, до коляното - 30лв, стоеше ми супер, но самия плат не ми хареса много и беше тъничко, а както казах такива по-тънки имам бол blush Но пък сега ми е в главата и нищо чудно да се сдобия и с него biggrin

Инлов напълно те разбирам sad Аз се бях подготвила в КАТ да чакам часове, но пък изкарах голям късмет и за подаването и за получаването...чак да не вярваш blum
« Последна редакция: февруари 07, 2013, 10:26:47 от casky » Активен
svekarva

« Отговор #68 -: февруари 07, 2013, 10:28:06 »

InLove_Girl , идвам ти на гости! Тук е мъгливо, студено и сиво. Климатикът в офиса хич не харесва мъгла и ми е обявил бойкот. Колежката вчера не беше добре, днес си уважава болестта и аз съм сама. Към прозореца поглеждам само защото чакам да цъфне кливията.  heart
Активен
Tonina
Професор
Публикации: 354

« Отговор #69 -: февруари 07, 2013, 10:30:46 »

Добро утро и от мен!

Днес съм с ужасно главоболие - гадна работа. Какво ли не пих от сутринта и никакъв ефект. Като се сетя как е в тв-рекламите... Едва ли не само поглеждаш хапчето и хоп - готов си за бягане с препятствия. Не знам вече какви методи да прилагам.  GROAN  Единственото, което не съм пробвала са Шуслерови соли. Много се говори за тях, но нямам идея дали са ефикасни.

InLove , колко хубаво, че имате слънчице. Дано и при нас да се появи, че все още е сиво.

Хубав ден на всички!!
Активен
svekarva

« Отговор #70 -: февруари 07, 2013, 10:39:26 »

Tonina , мигрена ли имаш или само временно главоболие? Аз от глава рядко се оплаквам, но снаха ми има ужасна мигрена и 3-4 дни става като парцал милата.
_Ezra_, не мога да не го покажа Wink

* rigo_n.jpg (54.6 KB, 595x624 - видяно 187 пъти.)
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: февруари 07, 2013, 10:42:33 »

Свекърва, чакам те  Bravo  Wink
Дано времето се задържи такова, защото не искам да се затварям отново вкъщи.
casky, и при мен стават бързо нещата, но на части. Защото започнах подмяната на документи още на 07.01 и все още продължава - първо трябвало личната карта, след това м/ународния паспорт, първо трябвало да смениш талона на колата, чак тогава шоф.книжка  crazy Могат да те подлудят и ходиш като ненормален един ден тук, друг ден там
Tonina, и аз слушам за тия соли, но голяма глупост ми се струват  nea Но ако си с мигрена и си пробвала всичко - защо не  pardon Дано по-бързо да ти мине  give_rose
Активен
casky
Баш Майстор
**

« Отговор #72 -: февруари 07, 2013, 10:49:12 »

Инлов аз всичко подадох на един път crazy Минах за ЛК и после направо в КАТ, там и двете заедно - книжка и талон. Не знам защо при теб е така, явно пак всеки си има собствени правила и закони... crazy

Свекърва този писанчо е голям сладкиш yahoo Ние искаме да си вземем котенце като се постопли - за двора, че вече малкия е достатъчно голям, за да не го тормози biggrin Но пък искам да го вземем с "ваксинирано" семейство, защото като стане въпрос за него и изпадам в ужас и паника да не докосва улични котета и кучета blush А като се сетя аз като малка къде ли не ги врях и къде ли не ги целувах... pardon
« Последна редакция: февруари 07, 2013, 10:51:25 от casky » Активен
punk_girl123
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: февруари 07, 2013, 10:52:00 »

Добър ден и от мен,
На мен днес много ми се спи. Уж вечер се наспивам и сутрин съм свежарка. А към обяд като почне да ми се дреме и направо имам чувството, че права ще заспя.
Уф да ви се оплача...От коремчето ми е трудно да се въртя на страни и сега така съм почнала да паркирам по слух, че на знем кога ще направя беля. Така и не се научих да карам само на огледала  sad sad А пък работата ми е в центъра на града и паркоместата са кът, та не може да избираш по широките. Направо ужас.
Тони майка ми е с ужасна мигрена, тя пие ацифеин. Не знам дели си пробвала, но тя след една опаковка се чуства по добре!
Аз пък много лесно минах с подмяната на документите, но аз само добавих името на мъжа ми към моето. Така всички стари документи са ми валидни и смених само лична карта и книжка.
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: февруари 07, 2013, 10:54:21 »

Моят котарак дебне от прозореца майсторите в съседната кооперация  pardon Цял ден не слиза от перваза  crazy
При нас всички лични документи се подават на едно място, но явно има ред, за който не знаех  pardon Талона на автомобила само се издава от КАТ. Много са им странни системите на работа и тъпите им НЕ писани правила - в сайта им пише едно, а когато отидеш - друго beating
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 12   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: