Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

март 01, 2025, 21:30:28

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 12   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Предпразнична февруарска седмица 04 - 10.02.2013  (Прочетена 48317 пъти)

ivelka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 618

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: февруари 05, 2013, 15:19:37 »

Благодаря ти, Moon! И аз те прегръщам! Не съм се обезверила, напротив, все още съм оптимист, но малко ме е страх, че отново ще допусна грешка заради оптимизма си, затова съм по-мнителна smile
Ще разкажа за татко в другата тема smile
Книгата отива в списъка ми за 2013 г. "Купи и прочети", който подозирам,че скоро няма да започна, но все пак... pleasantry
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: февруари 05, 2013, 15:27:34 »

здравейте!
иве, прегръщам те! аз няма да пиша по темата, нещо не ми се философства и говори за дълбокомислени неща, а и пиша на лаптопа на баща ми където все нещо греша, мн бързо ми слага спейса, ако не погледна ми размества местата на думите така... Тия дни съм в едно настроение, не ми се говори с никой, искам да съм само с милото - само той не ме дразни; ама аз съм си такава, чувствителна и дет вика той само търся под вола теле... яд ме е че имам една приятелка дет може да си пише в фб, но да ми каже едно здрасти няма време или как си...
както и да е
усмихната съм иначе  good
Сега си почивам и съм при мама, свърш ;)х и малко работа за койта съм мн мн доволна, подреждах едни багажи (още от лятото) с мн книги и тетрадки, лекции, намерих си полезни неща, изхвърлих ненужните ми вече  good
свекърва, честито на снахичката  Bravo
поздрави на всички  give_rose
« Последна редакция: февруари 05, 2013, 15:29:31 от _Ezra_ » Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #47 -: февруари 05, 2013, 16:01:39 »

ivelka , не се обвинявай, че причините са в твоя краен оптимизъм. Човек така е устроен, да пробва всичко с единствена цел да помогне. Ами ако беше успешно? Или ако не беше постъпила така, нима нямаше да съжаляваш, че не си опитала? Пожелавам ти много сили и спокойствие  heart
_Ezra_, сутринта видях "твоя" котарак с нова дреха във фейсбук, ама не свалих снимката. Ето ти тази за утешение  Wink, пък може и да продаваш след време...

* kote.jpg (46.61 KB, 750x540 - видяно 257 пъти.)
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: февруари 06, 2013, 11:05:57 »

Добър ден. Понеже аз сутрин нищо не пия освен вода, пък ми е неудобно да ви черпя с една вода, почарпката я оставям на някой друг.
Иве надявам се всичко да се оправи. То че няма да е както преди, няма да е, но поне нещата да не са толкова на ръба. Аз работя в сферата на здравеопазването и съм се сблъсквала с какви ли не съдби, съсипани от тази коварна болест. Но всеки се бори до последно и има вяра, че нещата ще се оправят. Стискам палци при вас нещата да са наред.
Киви за бременността...какво да ти кажа. Аз не мога да се оплача от бременността ми. Като цяло гаденето в първите месеци, притеснението дали всичко е наред са си в реда на нормалното. Сега вече сме големи, другата седмица сме на преглед. Много ми тежи. Всички ми казват, че освен коремче и малко по бедра никъде не съм качила. Аз се чудя къде са се денали тези 10 кг отгоре. Но няма какво да се прави. Най-трудното ми е с корема. За човек който винаги е бил с плосък корем, спортуващ редовно, това си е мъчение. Не мога да си обуя чорапите нормално. Но пък е готино като бебо почне да шава отвътре. Мисля, че това най-много ще ми липсва след раждането.
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: февруари 06, 2013, 12:54:13 »

Здравейте!
Леле, къде сте всички? scratch one-s head В сряда не се сяда, а? Wink
Да ви почерпя с едно обедно кафенце, това май е в много удобна форма - винаги на една ръка разстояние blum
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: февруари 06, 2013, 13:01:01 »

мерси за кафенцето  good свекръва, мн.сладки котенца  heart Аз днес мисля да релаксирам с книжка в ръка http://www.book.store.bg/p25055/vino-ot-gluharcheta-rej-bredbyri.html Много ми е странно като нямам определени задачки за вършене (работа или учене) и в интерес на истината очаквам с нетърпение да започнем лекциите  Girl_hide голямо съм „куку„  tease
стиснете по едни палчета (пънки, цвети,емето по двойни  girl_wink ) за една хубава вест, която се надявам да се случи със сигурност  Clover Clover Clover Clover Clover Clover Clover Clover Clover Clover Clover Clover Clover Clover Clover хубав слънчев и усмихнат ден ви желая!!! Rabit
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: февруари 06, 2013, 13:31:27 »

Стискаме палци и чакаме хубавата новина! Good luck
И като прочетеш книгата да кажеш харесала ли ти е Wink На мен ми се иска да имам 4-5 дена да не ходя на работа, а само да си стоя и да чета, чета ... чете ми се!
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 618

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: февруари 06, 2013, 13:44:31 »

Здравейте, мацки!
Езра, тази книга и аз съм я гледала (някой друг ми я беше препоръчвал).
Хубава ли е? blush Иначе ти желая каквото очакваш да се случи - да се случи точно както го искаш smile
Аз днес съм вече по-добре, след работа ще ходя на кафе с приятелки. Работата в офиса днес не е много, но вчера видях зор докато наваксам girl_impossible
Moon, много готино кафенце - кафето на Палечка smile
Хайде аз отивам да си взема нещо за хапване от близкия магазин. Желая ви прекрасен следобед! give_rose
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #53 -: февруари 06, 2013, 13:56:57 »

Хихихи, аз като гледам кого точно молиш да стиска двойни палци, защо ли си мисля, че зная каква вест се чака Wink. Хайде, да ти се случи и от мен good
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: февруари 06, 2013, 14:03:09 »

не, свекърва, не е това -не съм бременна  good има време, още не работим по тая част  girl_wink Girl_hide (т.е насочено)
но наистина искам да стане това за което ви споменах, трябва търпение, но вярвам че нещата ще се нагласят  good
аз не съм чела книгата, намерих я вчера като подреждах (мисля че кака ми я бе чела), аз рядко чета, честон казано, все чета нещо медицинско и фармацевтично  good
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: февруари 06, 2013, 14:05:33 »

Стиснати палчета от нашата компания! И Да не заравиш да се похвалиш!
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: февруари 06, 2013, 14:38:12 »

добър ден на всички smile
Днес пак пускам нещо  за душата  smile и устата , много ми се дояде като го видях:
http://pep-4o.blogspot.com/2012/11/blog-post_16.html
Активен
Tonina
Професор
Публикации: 354

« Отговор #57 -: февруари 06, 2013, 15:01:41 »

Мммммм, Еми...какви са тези изкушения...?? Волята ми пред сладкото се изпарява на секундата. Страхотно изглежда, а като хвърлих око на рецептата, сигурно е и много вкусно.
Привет на всички!! Тези дни малко пропуснах хубавите разговори тук, но сега се впускам в четене
да видя как е компанията  smile
Още едни стиснати палчета и от мен  good
Хубав следобед!!!
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: февруари 06, 2013, 15:02:50 »

Оххх, Емииииииии, само преглъщам и не мога да откъсна поглед! Torte
Иве, така се радвам да "чуя", че звучиш по-спокойно give_rose
Още е сряда, а вече се чувствам изтощена. В главата ми има мисли от всякаква тематика и ми е страшен хаос и направо не знам от къде да започна girl_impossible
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1290

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: февруари 06, 2013, 16:19:36 »

Привет и от мен... аз съм затънала в писането на дипломната, че другата седмица трябва да се предава а пък имам още 19 стр. да дописвам и затова не съм толкова редовна тук  blum

Иве надявам се скоро да имаш многоооо хубави новини и всичко да се е нормализирало и да остане завинаги в миналото  give_rose give_rose give_rose

Езра мила стиснали сме пръсчета и двамата с бебчо  give_rose

Муунчеее много сладко кафенце... аз за сега съм отказала кафето, но мисля след време когато мога пак да го почна..че съм като пристрастена към него и аромата му  give_rose

Емииииииииии много яко торте... ако имаше и малко шоколад вече сигурно да съм изгризала монитора  Xixixi

Хубав ден от мен сладурки  give_rose
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 12   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: