Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

март 02, 2025, 22:45:21

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 12   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Предпразнична февруарска седмица 04 - 10.02.2013  (Прочетена 48324 пъти)

_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: февруари 07, 2013, 13:15:28 »

емии, разсмя ме  girl_wink
не ви се сърдя, по-скоро май на себе си трябва се сърдя, че съм писала грешно щом все ме питат
съжалявам, бях го написала по-скоро защото вече имаме едно наум за това, но тя годината сега започва и има още доста неща, които стоят на дневен ред;
еметоем, иха ти ли си ги правила тия торти, да ти е жив и здрав, днес май мн. мъже имат РД (поне на няколко места срещам)

аз си чакам програмата за уни-то, тия дни може да се видим с някои колеги да отбележем началото на семестъра  tease
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: февруари 07, 2013, 13:16:35 »

Сега като споделяте котетата не мога да не включа моят мърчо:
Еми, моето вече си е мания с обувките и чантите  blush Милото вече като чуе и...просто подава картата и диша дълбоко  blum Честно казано гледам да се ограничавам, но особено в тези "междинни" периоди с намаления ми е много трудно.
Муун, смятах в събота да разкажа в сватбената темичка, тогава ще е точно месец преди датата  yahoo Но като цяло ще сключим църковен брак на 09.03 в "Св. в. м. Георги" (Одрин). Ще пътуваме с кумовете и евентуално брата на половинката с неговото семейство. Много харесваме мястото, и преди време бяхме решили, че ако успеем да разтрогнем предишният му църковен брак, ще се венчаем на това място. Сега съм много развълнувана, но не смятам да съм отново с бяла рокля и т.н., а искам да го направим без много шум - само ние със свидетелите. blush
Цветиии, закъсня мила, заоблачи се, а аз чак сега се наканих да се приготвям  angry Котетата са много интуитивни, моят винаги усеща притеснение, радост..всичко.
Еме, да ти е жив и здрав мъжът, много да го слушаш  blum

* rsz_1rsz_1rsz_25092012802.jpg (59.39 KB, 500x500 - видяно 180 пъти.)
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: февруари 07, 2013, 13:20:38 »

голям сладурчо  heart обожавам котета!!! даже забравих да кажа, че на свекърва котето го сейфах да го покажа на мъжа  tease не знам за вас, но аз си имам една папка с разни картинки сваляни от нета, преобладават животни и природа  Bravo Вчера книгата, която ви споменах нещо не ме грабна, честно казано и аз не знам какво ми се прави тия дни, уж имах почивни, а се чудя какво да правя, искам да е лято, тогава няма да се чудя  Wink Айде това е последния пост, че си омръзнах сама на себе си  popcorn
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: февруари 07, 2013, 13:27:27 »

Аз да ви призная хич не съм фен на котетата, като домашни любимци. Не че не ги обичам и гушкам, понеже по природа обичам всички природни твари /в това число и паяци, и хлебарки/. Но просто съм повече фен на кучетата.
Не знам, но котките които съм виждала са все неблагодарни, със собдтвено мение. Не може да ги галиш когато ти си на кеф, а когато те са на кеф. Гледадт едно презрително. Честно казано уличните са с пъти по-обичливи. Ако някога си взема коте, мисля да го прибера от улицата.
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: февруари 07, 2013, 13:34:29 »

Пънк, и моето е от улицата, но това им е природата и трябва просто да ги обичаш, а те по техен начин изразяват благодарност, обич и привързаност.
Имаше във фейса постнато нещо от типа:
Кучето: Моят стопанин ме храни, обича, обгрижва - сигурно е БОГ
Котето: Моят стопанин ме храни, обича, обгрижва - сигурно СЪМ БОГ   Wink
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #95 -: февруари 07, 2013, 13:35:58 »

Защо гледа така това коте? Все едно се чуди на нещо.....InLove_Girl, той бебе ли е още?
emetoem, благодаря, че ми напомни за тази хартия. Да ти е живо и здраво момчето, да се слушате и да се обичате много!
В бебешката тема си показала комплект за изписване. Много е хубав Bravo Ама ме досрамя там да питам какво е онова над лигавника, да не ми се смеят мамите blush
Моят съпруг става на 60г. /ужассссс/ тази година, а не яде сладки неща. Обикновено правя една торта от сирене, тъкмо да му лепна и една красота отгоре.
« Последна редакция: февруари 07, 2013, 13:39:59 от svekarva » Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: февруари 07, 2013, 13:39:38 »

Свекърва, не е бебе, просто е много ококорено коте по принцип. Вече е почти на 4 години и все още е такъв - игрив, но определено с характер  smile
Каква е тази торта от сирене ? smile
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1290

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: февруари 07, 2013, 13:39:59 »

Еми аз винаги приемам компания..а това одеалце и много сладко  give_rose

Еме да ти е живо и здраво мъжлето и още много години да се радвате един на друг и на вашия малък мъж  give_rose

Ауууу Инловче много е сладък твоя мърчооооо  yahoo  heart

Пънки аз това много го мислих, но тя е апартаментна котка и няма допир до никакви външни котки и е чиста ... а и на моя мъж сестрата роди миналата година и пак гушкаше същата котка, защото тя и се галеше и спеше ри нея по същия начин като при мен сега и си роди едно здраво и прекрасно бебче. Та да ти кажа аз не се притеснявам и даже се чудя дали изобщо да си пускам такива изследвания  smile

Ето снимка и на нашата Пухка /тя е на свекърите ми, но аз си я обичам като моя/

* IMAG0230.jpg (73.89 KB, 757x505 - видяно 197 пъти.)
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #98 -: февруари 07, 2013, 13:45:30 »

Хехе, InLove_Girl , сигурно е и много буен, кастриран ли е?
Тортата е от пластове различни сирена, намачкани с масло и разни нарязани зеленчуци, билки и семена вътре. То само оформянето и е като на торта, ама нали трябва да се бучнат някъде свещите...
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: февруари 07, 2013, 13:50:27 »

А Цвети то вече няма защо да се притесняваш, то опасното е до 3ти месец. Аз те питам просто от любопитство, понеже моята доки ми пусна токсоплазмоза и рубиола. А аз въпреки че съм имунизирана пак позаобикалях котетата, че бая се наплаших като четох из нета. Но вече няма смисъл да си пускаш изследвания според мен.
Активен
Tonina
Професор
Публикации: 354

« Отговор #100 -: февруари 07, 2013, 14:02:24 »

Еме , да ти е жив и здрав рожденика!!

Свекърва , сподели за тортата от сирене, моля  smile

InLove ,  Цвете , големи сладури са Мърчо и Пухка!!

Иначе винаги съм предпочитала кучета (17 години имахме най-прекрасното куче на света!!), но тази котарана - дебелана ни е подарък и си я обичаме. Понякога се дразня, че не е типичното коте - не обича да я галят, да се гушка и да я глезят. Откъм своенравност и високомерие е щампионка и много й се дразня понякога, но пък си я обичаме и се опитваме взаимно да се търпим   Wink

Ето я и нея - нашата Gallina Blanca  Wink

* P10109922.jpg (49.7 KB, 500x375 - видяно 167 пъти.)
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: февруари 07, 2013, 14:27:33 »

Тони, личи си че е надута госпожицата, ама аз си ги харесвам и такива, котките си имат чар. heart
Всички имате прекрасни писани. give_rose
Активен
Tonina
Професор
Публикации: 354

« Отговор #102 -: февруари 07, 2013, 14:44:59 »

Еми , мерси за съвета за етеричните масла!! Изобщо не ми беше хрумвало да пробвам и този вариант. Още сутринта след като ми даде идеята, отидох до аптеката и си взех Кармолис (разтвор-букет от различни масла) и се намазах. Малко ме поотпусна, което си е постижение, така че много ти благодаря!!  give_rose  Имаме някъде и лампа , която само един път сме пробвали и то неуспешно, защото сложихме ванилия, а на мен този аромат ми е доста тежък. Може би затова и забутах лампата някъде. Сега обаче ще й дам втори шанс  smile
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #103 -: февруари 07, 2013, 14:47:36 »

Че много сте изписали Bravo

Езра
, ника го измислих като бях там (а това беше доста отдавна, което говори само, че съм поудъртяла blush biggrin ) и от тогава все него си ползвам...и на мен си ми харесва blum

Еми, да ти е жив и здрав мъжа...и тук ще поправя Инлов  blum ... и мнооого да ТЕ слуша blum blum blum
« Последна редакция: февруари 07, 2013, 14:49:48 от casky » Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1064

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: февруари 07, 2013, 14:59:05 »

Благодаря ви момичета за пожеланията smile Аз да ви кажа хич не обичам котки, като Пънки съм мога да ги галя и гушкам, ама дето се вика предпочитам като съм на гости на хора с котки, да са затворени в другата стая. По- голям привърженик съм на кучетете- имала съм две но при баба и дядо на вилата във Варна, едното от които беше Сан Бернар , голям сладур, даже си го яздех.
   Свекърва онова над лигавника е шапка smile
Аз съм се захванала да правя кайсиев сладкиш за мъжа довечера, и сега съм с лап-топа в кухнята, чета ви и дебна сладкиша да не изгори....smile
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 12   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: