Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 17, 2024, 19:47:17

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 11 част  (Прочетена 117434 пъти)

megan_n
Ентусиаст
**
Публикации: 144

« Отговор #390 -: април 24, 2013, 17:50:11 »

И при нас се случи нещо подобно, нашата сватба е юли, ние декември отидохме в ресторанта (Тифани) и всичко беше заето до края на юни. Поради тази причина запазихме първата седмица на юли и изапочнахме с организацията 7 месеца преди сватбата.
Активен
Shtastlivka
Любопитен
*
Публикации: 43

Моят сватбен албум

« Отговор #391 -: април 25, 2013, 07:29:52 »

Много ви благодаря за съветите. Много ми помогнахте, защото сме избрали мястото и дата и когато решим , но не по-късно от края на Август ще идем да запазим. Аз отдавна чета какво си пишете и имам някаква идея за повечето неща по сватбата, но ще се допитвам до вас като му дойде времето. И само да ви питам като резервирате толкова рано ресторант искат ли ви някаква сума пари или как стават нещата и с гражданското също?
Благодаря ви отново  give_rose
Активен
IvaGeorgieva
Ентусиаст
**
Публикации: 132

« Отговор #392 -: април 25, 2013, 08:33:19 »

За да си запазите ресторанта за вашата дата се оставя капаро, като до колкото видях аз при нашите обиколки - при всеки ресторант сумата е различна. А иначе в общината нищо не се оставя сега. Само се записвате за коя дата и колко часа искате да ви е ритуала и дали да е изнесен или в зала. Според мен има голяма вероятност края на август да не ви запишат за ритуал за следващата година. Ние като ходихме да се записваме края на януари, началото на февруари за нашата дата (14.09) нямаше нито един записан все още.....а иначе много от ресторантите бяха резервирани.
Активен
Shtastlivka
Любопитен
*
Публикации: 43

Моят сватбен албум

« Отговор #393 -: април 25, 2013, 08:38:08 »

Иве от това , което ми казваш значи с ресторанта трябва да сме по-експедитивни , а с гражданското само да се пробваме и ако не се получи ще ходим по-късно.  good
Активен
megan_n
Ентусиаст
**
Публикации: 144

« Отговор #394 -: април 25, 2013, 09:18:10 »

Shtastlivka  така е аз като ходих в гражданското декември ми казаха, че не записват дати за след май месец да отида след нова година. Като отидох януари ми казаха, че било рано. Та в крайна сметка с хиляди уговорки и с настояване февруари месец ни записаха за юли и ние бяхме единствени за месеца.
Активен
Dark_ButterFly
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #395 -: април 25, 2013, 10:36:12 »

И ние запазихме септември ресторант (там оставихме 500лв капаро), а в общината ни позволиха чак декември и вече имаше 1 запазен ритуал за тогава.
Но имам въпрос, защото нито майка ми, нито сестра ми са се сетили да попитат каква е цената на изнесения ритуал (а те ходиха да запазват дата). Не че е фатално, но ми е любопитно biggrin
Ние така още не знаем и колко струва костюма на младоженеца. Имаше само мостра и поръчахме да донесат неговия номер, обаче никой не се сети да пита за цена  pardon Много сме разсеяни  blush

Остана точно 1 месец... Вече започвам да се притеснявам все повече и повече smile
Активен
IvaGeorgieva
Ентусиаст
**

« Отговор #396 -: април 25, 2013, 10:48:44 »

Иве от това , което ми казваш значи с ресторанта трябва да сме по-експедитивни , а с гражданското само да се пробваме и ако не се получи ще ходим по-късно.  good

Ами да, общо взето е така. То и според мен най-важен е ресторанта, за да не се чудиш после от кой да избираш. И според ресторанта примерно може да си избираш дали да е изнесен ритуал или не...и такива неща. А пък и за гражданското трябва да обявиш точен час в който да е ритуала....а е много възможно една година преди събитието да нямаш ясна представа кое кога ще бъде и как трябва да е разпределено във времето. И нещо друго да споделя от опит, тъй като аз останах много разочарована. Ритуали не се провеждат от 12ч до 15.40ч. Така ни обясниха като ходихме да се записваме, понеже ние искахме ритуал в 14ч.....но не може...
Dark_ButterFly, не знам колко точно е цената на изнесеният ритуал, но ние понеже бяхме в чуденка дали да сме в зала или с изнесен ни обясниха, че за баните ще ни струва към 240-250лв, тъй като е извън града. Така че, вие ако сте в ресторант в Стара Заора предполагам, че и по-малко може да е. Не се притеснявай, че не знаеш цената и ние не питахме колко ще струва нашият lol понеже последното което записахме е, че ще сме в зала (която между другото изобщо не се знае къде ще е....защото щели да я местят....но пък и не се знае кога ще я местят.....и всичко е каша)
Активен
ablaze
Ентусиаст
**
Публикации: 120

« Отговор #397 -: април 25, 2013, 12:31:33 »

Момичета здравейте, имам нужда от помощ. Опитвам се да издиря някакво видео от сватби, сайт или нещо от сорта на Митко Димитров (оператор, Ст.Загора), но не откривам нищо. Моля ви, ако някой знае за такъв сайт или имам някаква информация да я сподели. Ако имате информация и за Жоро, който работи с него като оператор същоще съм благодарна.
Активен
ablaze
Ентусиаст
**
Публикации: 120

« Отговор #398 -: април 25, 2013, 14:34:13 »

Dark_ButterFly  цената за изнесения ритуал е 200лв. Вчера моя братовчедка ходи да провери и това са й обявили като цена. Лошото е, че не е питала каква е цената за ритуал в гражданското - просто за сверка.
Активен
ger4o_87
Любопитен
*
Публикации: 44

Моят сватбен албум

« Отговор #399 -: април 25, 2013, 15:58:55 »

Цената в гражданското е 120лв., поне така ми казаха ноември като запазвах дата и час.
Активен
ger4o_87
Любопитен
*
Публикации: 44

Моят сватбен албум

« Отговор #400 -: април 25, 2013, 16:26:06 »

ablaze мога да ти дам телефона му и той ще ти даде диск.Той ще е на нашата сватба  danceg
0887742758 Димитър Димитров
Активен
chervenkova
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #401 -: април 25, 2013, 22:58:44 »

Здравейте, бъдещи булки! И аз да се включа с полезна информация- тъй като вече имаме запазен час в общината за подписването, знам, че цената е 150лв., а вече ако ще има изнесен ритуал, мисля че там цената е индивидуално определена:)
Активен
Dark_ButterFly
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #402 -: април 25, 2013, 23:58:52 »

Много благодаря, момичета smile
Вече всичко по списък правя и всеки ден попълвам малко по малко бюджета за сватбата, кое, кога, колко... smile
Вие ще имате ли песен за родителите? Ние вече избрахме нашата, както и тази за кумовете (по-точно те си я избраха), но за родителите не можем да изберем.
« Последна редакция: април 26, 2013, 00:04:46 от Dark_ButterFly » Активен
Alex02
Любопитен
*
Публикации: 33

« Отговор #403 -: април 26, 2013, 08:11:34 »

Цената в гражданското е 120лв., поне така ми казаха ноември като запазвах дата и час.

Да, ние вчера се записахме - в гражданското с озвучаване е 120лв., а без - 80лв.
Активен
Alex02
Любопитен
*
Публикации: 33

« Отговор #404 -: април 26, 2013, 08:27:39 »

give_rose
Момичета, аз да докладвам! smile Вчера цял ден бяхме в Ст.З. с годеника ми и резултатът е следния:
Искам специално мнооого да благодаря на всички, които споделяте мнение тук, т.к. то много ми помогна в търсенето на ВСИЧКО вчера!  heart
Записахме се в общината и в обредния дом - фиксирахме всичко. Харесахме халки от Sara Trade, купихме покани, гледахме презентации във фото Тимпас (мисля, че са страхотни! Операторът ми направи много добро впечатление), набелзахме си няколко торти в Хавай, почти си избрахме ресторант и хотел! Wink) Знам от къде ще си купя обувки и сватбени аксесоари.
Действително ми остава чуденката за прилични фризьор и гримьор, както и за букет за мен и за хвърляне.
Също така, къде мога да намеря приличен алкохол на народни цени - бяло вино, бира и уиски? Пак напомням, че работим и живеем в Сф, а до Ст.З. успяваме да стигнем изключително рядко, уви... sad
Активен
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: