Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 17, 2024, 20:34:38

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 11 част  (Прочетена 117458 пъти)

IvaGeorgieva
Ентусиаст
**
Публикации: 132

« Отговор #375 -: април 22, 2013, 18:32:16 »

Голям избор на халки има на Телевизионния сервиз....на Цар Симеон е входа на магазинчето, има Лили дрогерия, магазин за техника и по средата е златарско ателие. Предлагат много варианти на Сара Трейд и като цяло има доста.
Активен
Dark_ButterFly
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #376 -: април 22, 2013, 23:50:31 »

Temira-Wedding, megan_n извинявам се, напълно възможно информацията за платната да не ми е вярна, но нали сме на 200 км и всичко се случва малко от разстояние. А аз чула не дочула...

Alex02 добре дошла и от мен smile Ние също живеем и работим в София и повечето неща ги правим от разстояние. Което можем взимаме и от тук, така че ако имаш нужда от информация за където и да било спокойно питай. Всички сме насреща и ще помагаме с каквото можем smile
Разбирам, че сте в началото на подготовката и ще трябва да сте доста експедитивни. Разгледай темичката, на мен много ми помогна, надявам се да ти бъде от полза smile smile smile
Активен
megan_n
Ентусиаст
**
Публикации: 144

« Отговор #377 -: април 23, 2013, 09:15:32 »

Alex02 за халките можеш да видиш срещу универсалния магазин особено ако си се насочила към халките на Сара Трейд, нашите ги взехме от там, там беше и малко по евтино.
За сватбени магазини можеш да видиш в Маги и Галина на Христо Ботев, но специално за украса по добре първо вище в кой ресторан ще сте.
Ние ще сме в Тифани, казвам го за да ти спестя ходенето до там, щом сте с ограничено време smile
Активен
Alex02
Любопитен
*
Публикации: 33

« Отговор #378 -: април 23, 2013, 09:44:43 »

megan_n, много ти благодаря! Много полезно инфо! И действително много ми помага, ако отхвърля ресторантите и хотелите, заети за 6 юли, за да си спестим разкарването.  good Ще погледнем магазините, които ми препоръчваш.
Dark_ButterFly, благодаря ти, след този четъртък вече ще имам някакъв ориентир и вероятно много по-конкретни въпроси!  crazy
Активен
Alex02
Любопитен
*

« Отговор #379 -: април 23, 2013, 14:06:34 »

Момичета, от къде бихте ми препоръчали да си вземем торта? И ако може да ми кажете след поръчка, за колко време се приготвя и дали е придружена със сертификат за качество, какъвто разбрах, че изискват в ресторантите?
Активен
megan_n
Ентусиаст
**
Публикации: 144

« Отговор #380 -: април 23, 2013, 15:23:26 »

Във всяка сладкарница като им кажеш, че искаш ще ти дадът сертификат.
Нашата торта ще е от на Хавай, тортите са много вкусни и на по разумни цени. Много са хубави и тортите на Куманови- сладкарница Ден рожден, но са по-скъпи. Вече зависи какво ти търсиш smile
Активен
IvaGeorgieva
Ентусиаст
**

« Отговор #381 -: април 23, 2013, 17:52:13 »

Някой да знае къде мога да си занеса картон и да ми го нарежат? Че нещо нямам много време да ходя по книжарниците да питам.
Активен
Alex02
Любопитен
*

« Отговор #382 -: април 24, 2013, 07:32:56 »

Добро утро!  yahoo
Някакви идеи за пробни фризьор и гримьор?
Активен
IvaGeorgieva
Ентусиаст
**

« Отговор #383 -: април 24, 2013, 08:25:48 »

Имаш предвид при кого да отидеш ли?
Активен
Alex02
Любопитен
*

« Отговор #384 -: април 24, 2013, 08:33:31 »

Даааааааааа Wink)
Активен
IvaGeorgieva
Ентусиаст
**

« Отговор #385 -: април 24, 2013, 10:24:25 »

Ммммм доста труден въпрос. На мен много ми похвалиха фризьора от салон Шоги. Мисля да го посетя по-нататък...иначе други отзиви за сега нямам. Иначе и на мен грима ми е много проблемен, че никъде не съм ходила и не знам къде как е
Активен
Shtastlivka
Любопитен
*
Публикации: 43

Моят сватбен албум

« Отговор #386 -: април 24, 2013, 11:18:42 »

Голям избор на халки има на Телевизионния сервиз....на Цар Симеон е входа на магазинчето, има Лили дрогерия, магазин за техника и по средата е златарско ателие. Предлагат много варианти на Сара Трейд и като цяло има доста.
Аз вчера бях там за свиване на годежния ми пръстен и видях едни прекрасни халки и цената им беше 600 лв.Не съм разглеждала другаде просто от любопитство попитах за цена, защото ми е много рано да си купувам халките но тази цена много ли е малко ли е нз. И аз пак да ви попитам кога е удачно да си запазя ресторант и гражданско след като сватбата ще е чак другата година Май месец?
Активен
Dark_ButterFly
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #387 -: април 24, 2013, 11:47:52 »

Shtastlivka по принцип цената на халките зависи от грамажа и цената на златото в момента. Нашите халки общо са около 10 грама и излезнаха 600лв, съвсем нормално е smile
Нашата сватба също е май, само че тази година, ние капарирахме ресторанта края на септември. Не мисля, че е нужно по-рано. А вие когато изберете ресторант спокойно може да ги попитате дали може да си запазите датата.

Да се похваля, взехме си вече алкохол - вино от Логодаж и уиски Grant's (12 бутилки). И двете ги открихме на много добри цени и съм страшно доволна smile  yahoo
Активен
ger4o_87
Любопитен
*
Публикации: 44

Моят сватбен албум

« Отговор #388 -: април 24, 2013, 11:55:40 »

Здравей Shtastlivka  smile Нашата сватба е на 01.06.2013г. и аз започнах със запазването на датите на ресторант, фото, видео, DJ, граждански, църква още през октомври-ноември.По този начин си избрах всички места така както аз искам, не се съобразявах със свабодни дати и часове. Преди това ти препоръчвам да ги набележиш. Повече време минава с пресяването на мнения и избора отколкото самото запазване. Хубавото, че имате толкова време, както беше при нас е, че може да се суберат много различни мнения и да попаднеш на точния избор.Халките няма значение кога ще се вземат, нашите бяха готови също от декември. Като съвет мога да ти дам, нещата които така или иначе трябва да се купуват и не зависят от времето, като например халки, запазване на дати, избора на поканите, избора на подаръчетата за гостите и т.н., колкото по-рано се направят, толкова по-добре за теб.
Активен
IvaGeorgieva
Ентусиаст
**

« Отговор #389 -: април 24, 2013, 15:28:51 »

Съгласна съм напълно с ger4o_87. Аз също смятам, че нещата трябва да се вършат постепенно и за повечето от тях - колкото по-рано го свършиш, толкова по-добре. И по този начин се опитваш да избегнеш натоварването и лудницата в последния момент. Само за пример ще ти дам, че ние януари месец ходихме да  питаме за дата в ресторант Сити и всичко (имам предвид всички съботи, че и повечето недели) до края на септември вече бяха резервирани. Така, че според мен от сега може да си разгледаш различни варианти за ресторанти, хотели ако ще са ви необходими и към септември-октомври вече да си ги резервираш.
Активен
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: