Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 18, 2024, 04:44:56
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 11 част
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 11 част (Прочетена 117783 пъти)
IvaGeorgieva
Ентусиаст
Re:СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 11 част
«
Отговор #150 -:
февруари 24, 2013, 15:23:22 »
Хихихих...страхотно Hope4Everton
Ето кой ни е изпреварил да резервира ресторант Сити
Активен
Sisinka87
Ентусиаст
«
Отговор #151 -:
февруари 24, 2013, 17:18:53 »
IvaGeorgieva a вашата сватба в кой ресторант ще е? В Сити като ходих имаха една единствена дата Август и после чак Октомври. Разкошен ресторант,на всички много ни хареса. Тази година съм на 3 сватби преди моята така че ще събера малко опит
Активен
IvaGeorgieva
Ентусиаст
«
Отговор #152 -:
февруари 24, 2013, 17:24:49 »
Ние още края на януари като ходихме голяма част от календара беше ограден, че е резервиран
Ние ще сме на баните-Марица Изток.
Активен
Hope4Everton
Ентусиаст
«
Отговор #153 -:
февруари 24, 2013, 17:58:56 »
На нас Марица изток ни беше втория вариант...и там е хубаво много...природата по това време е уникална!! а IvaGeorgieva ще правите ли църковен брак и кога, че на нас Кръстовден ни обърка плановете
Активен
IvaGeorgieva
Ентусиаст
«
Отговор #154 -:
февруари 24, 2013, 18:04:38 »
Няма да имаме църковен
Активен
Hope4Everton
Ентусиаст
«
Отговор #155 -:
февруари 24, 2013, 18:14:58 »
А кога ще подписвате
Активен
illane
Ентусиаст
Публикации: 89
«
Отговор #156 -:
февруари 25, 2013, 09:43:18 »
Иха, колко много булки са се събрали
Sisinka87, ние ще бъдем със Джими Върбанов. От първо лице не мога нищо да кажа освен, че ми се видя много приятен и организиран човек като се срещнахме. Но свекърите са били на много тържества водени от него и много го харесват. Пък и не само те.
По отношение на халките, в темата за халките, какви ли не предложения има сложени. Май всякакви метали се използват, така че си изберете нещо дето да си го носите. А пък и в крайна сметка, това си е вашата сватба и вашите пръстени, така че дали ще са златни или не, си зависи само и единствено от вас.
А по отношение на Йонко Русев, че беше дискутиран и той някъде... И ние сме го избрали него. Ако трябва да съм честна и на мен ми се видяха не малко парите, но сравнено с това, което ми поискаха в една варненска фирма, направо си беше нормална цена.
По отношение на това колко пари да си позволим за фотограф, аз бях много твърда, че предпочитам дори изобщо да нямаме видео, но снимките да са хубави. В крайна сметка, колко пъти се гледа видеото и колко пъти снимките. Ще имаме и видео, но цената му е далеч по-ниска.
Аз продължавам да удрям на камък с търсенето на къща/апартамент за вземането
Хубава седмица на всички!:)
Активен
ger4o_87
Любопитен
«
Отговор #157 -:
февруари 25, 2013, 09:47:20 »
Здравейте, Бъдещи булки
Много се радвам, че има такава тема за нашия град, много полезна информация можем да си споделим тук. Аз от скоро почнах да чета форума и реших и аз да споделя някои неща
Нашата дата е 01.06.2013
Още миналата година запазихме ресторант - Сити; фотограф - Димитър Александров (Print Idea); видео - Димитър Димитров(страшно много ни харесва работата му), а водещите ще са Дани и Миро от ENJOY THE PARTY, църквата и гражданския брак също са запазени още през ноември. Много се надявам екипа който сме избрали да е добър. В момента съм на тема чаши, може ли някой да сподели магазини за кристални, ритуални чаши в града
Активен
Dark_ButterFly
Ентусиаст
Публикации: 132
«
Отговор #158 -:
февруари 25, 2013, 10:13:22 »
Здравей ger4o_87
вие сте точно след нас
Кристални чаши съм виждала в едно малко магазинче срещу булбанк на главната. До него има магазин за злато. Ние си взехме бокала от там. Кристал има и в универсалния на втория етаж.
Аз вече съм на тема рокля. Много много си харесах един модел на Булвеси. Исках да ви питам дали сте забелязали, че Галината работи с Булвеси. То май е очевидно, защото бях отворила сайтовете и на двата салона и започнах да сравнявам... ми нямаше никакви разлики. Днес съм изпратила майка ми да пита.
Активен
ger4o_87
Любопитен
«
Отговор #159 -:
февруари 25, 2013, 10:27:06 »
Здравей, Dark_ButterFly
Наистина единсвената рокля която ми направи впечатление в Галината сега я виждан в Булвеси. Ние смятаме в края на март да ходим до Асеновград и задължително ще потърся магазина на Булвеси и на мен ми хванаха окото някои рокли.
Активен
megan_n
Ентусиаст
Публикации: 144
«
Отговор #160 -:
февруари 25, 2013, 10:35:45 »
Здравейте момичета аз в Галина не си харесах рокля, но в Булвеси сякъш има повече избор и също мисля да го посетя към 15 март, така че която отиде първа може да сподели мнение
«
Последна редакция: февруари 25, 2013, 10:37:41 от megan_n
»
Активен
megan_n
Ентусиаст
«
Отговор #161 -:
февруари 25, 2013, 10:41:40 »
Забравих да ви попитам, голямо чудене е сега с подаръците на гостите.
Понеже ще са различни за мъже и жени, незнам да ги редя по масата с тейбъл картички понеже трябва да се знае мъж или жена стои на даденото място или шаферките да минат и да ги раздадът на всеки например по време на първия танц. Притеснявам се ако ще е с тейбъл карти с имена как ще наглася кой до кой да седни. При вас как ще е ?
Активен
illane
Ентусиаст
Публикации: 89
«
Отговор #162 -:
февруари 25, 2013, 10:55:16 »
Нашите подаръци са еднакви за всички, но въпреки това съм решила да им закача по едно листче с името на човека, за когото е подаръка и да използваме това и за тейбълки.
А иначе мисля, че е хубаво вие да ги подредите, кой до кой да седне. Така ще се разрешат и някакви мини проблемчета от сорта на, че на някой си му харесвало повече крайното място, ама като седнал там, сега някоя двойка трябва да седи разделена и т.н.
Активен
ger4o_87
Любопитен
«
Отговор #163 -:
февруари 25, 2013, 11:06:15 »
Нашите подаръчета ще са магнитчета с наша снимка от този сайт
http://svatbeni.artex-studio.com/
Ние няма да имаме тейбъл картички, а само на гостите ще им се съобщи при влизането кой на коя маса е, така мисля че да няма сърдити. А за подаръчетата мислим когато минаваме да си получим подаръците ние да даваме нашето лично на всеки гост, като на семейство ще имаме по едно магнитче.
Активен
megan_n
Ентусиаст
«
Отговор #164 -:
февруари 25, 2013, 11:11:50 »
Точно и аз това си помислих, че някоя двойка може да остане разделена и да настне суматоха кой къде да седне.
ger4o_87 и нашите подаръци за жените ще са магнити от този сайт само, че с карикатура, а не с наша снимка. А за мъжете ще са други. И аз мислех първо да са на семйство един подарък обаче проблема е, чеповечето ни гости са с големи деца и ще са на различни маси т.е родителите при приятелите на родителите, а децата им при нашите приятели. И няма как да подариш на едните пък на другите не.
Затова решихме да са на всеки.
Ти поръчала ли си магнитите?
Активен
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12