Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 18, 2024, 00:43:29

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 11 част  (Прочетена 117640 пъти)

megan_n
Ентусиаст
**
Публикации: 144

« Отговор #90 -: февруари 09, 2013, 12:35:12 »

О забравих да ви кажа, че си взех и поканите  и са станали страхотни Bravo

Специални благодарности на Temira-Wedding, отлична работа smile
Активен
tanyataneva
Любопитен
*
Публикации: 34

« Отговор #91 -: февруари 09, 2013, 12:45:17 »

Ей, megan_n, много хубаво моделче сте си харесали за халки.Супер:)))
Нашето е ето това:
http://www.sara-trade.bg/shop/customer/product.php?productid=483964&cat=3&page=6
Ние си го бяхме набелязали в сайта,но при нас пък точно обратното-ходихме до магазинчето срещу Универсалния,нямаше го обаче модела наличен,а в магазина срещу  Булбанк за късмет го имаше и като го видях на живо се влюбих в него:))хихихихи.
Определено трябва да се видят халките на живо,а не само по сайтове.

А за кокетна- абсолютно подкрепям мнението ти...Роклите са едно към едно като снимките в сайта:)))
Аз видях твоите шаферски роклички по-рано във форума-много сладки са:)))

За Темира Уединг- също съм много доволна- ние си правихме там поканата за кумовете-стана уникална;)))И кумовете много я харесаха,особено кумата.Даже вчера пихме кафе с нея и тя ме разпитва къде сме я правили:)))
Активен
Sisinka87
Ентусиаст
**
Публикации: 59

« Отговор #92 -: февруари 09, 2013, 15:09:43 »

Здравейте момичета, да се впиша и аз в темата....нямам си дата и още не сме започнали с подготовката но преди да почнем  искам малко повече информация за мериън палас там искам аз докато моя приятел е бил на сватба в кипарис и иска там. интересуват ме цени условия, украси... ще имаме и много гости от далеч които трябва да настаним в хотел sad не знам от къде да я започвам....
Активен
megan_n
Ентусиаст
**

« Отговор #93 -: февруари 09, 2013, 15:37:10 »

tanyataneva мерси и вашите халки са много хубави smile Напълно съм съгласна, че  халките е добре да се видят наживо, ние си бяхме харесали първоначално други модели от  интернет, но като ги видяхме не ни харесаха.
Активен
Temira-Wedding
Сватбар
Публикации: 239

Очакваме Ви !!!

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: февруари 09, 2013, 16:33:29 »

megan_n, tanyataneva и аз много се радвам, че ви харесват поканите. Поканата е предварителната визия на сватбата! Когато човек види дадена покана, може да добие представа каква ще е сватбата! Поздрави и на двете ви за красивия избор.
Sisinka87, добре дошли във форума! Щом ще имате гости от други градове е хубаво да си наемете комплекс в който има хотелска част, а в ресторанта да ви е сватбата. Така ще е удобно на гостите ви, да знаят, че след самата сватба могат да си починат в хотелската си стая или пък да не пътуват в непознатия град. Относно Мериан Палас и Кипарис....два много различни ресторанта. Хубаво е да отидете двамата и да ги разгледате, за да вземете взаимно решение, кой е вашия ресторант. Относно цени, немога да коментирам, но са доста различни. Мериан Палас е с два варианта, конферентна зала, с голям капацитет гости и залата на ресторанта с капацитет около 120 човека и много голям дансинг. Кипарис около 110 човека спокойно, но дансинга е по-малък, най-близо хотелска част има до стадиона в комплекс Арт. За декорация хубаво е да се обърнете към професионалисти, много от рестоарнтите предлагат вече собствена украса, но определено няма този избор от цветове, детайли, вази и цветя, както биха ви предложили в една сватбена агенция или фирма за декорация на тържества.
« Последна редакция: февруари 09, 2013, 17:02:12 от Temira-Wedding » Активен
Hope4Everton
Ентусиаст
**
Публикации: 127

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: февруари 09, 2013, 17:45:31 »

Момичета, аз ще бъда булка 14-ти септември (събота)..... и при нас се така се получи че резервирахме всичко без църквата и накрая... се оказа, че е Кръстовден и на този ден е абсолютно забранено да се правят църковни бракове. Сега стана една олелия, защото на 13-ти (петък) подписваме, на 14-ти - хапване и пийване в р-т Сити и в неделя по обяд, с кумовете и някои от при
Активен
tanyataneva
Любопитен
*
Публикации: 34

« Отговор #96 -: февруари 09, 2013, 18:08:57 »

Hope4Everton, здравей.Страхотна дата сте избрали за сватбата,аз исках нашата да е точно на 14 септември,понеже едно,че е хубав празник,а друго-баща ми има рожден ден тогава и на всичкото отгоре ще стане на 50 тази година,ама още като се разрових из нета видях,че не се позволяват бракосъчетания от църквата и се отказахме.
Активен
Hope4Everton
Ентусиаст
**
Публикации: 127

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: февруари 09, 2013, 18:24:35 »

lol))) Чудя се тези нашите около 130 човека дали ще се съберат в Сити... ?!
Активен
Temira-Wedding
Сватбар
Публикации: 239

Очакваме Ви !!!

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: февруари 09, 2013, 21:04:35 »

Hope4Everton, в Сити 130 човека ще се съберат, но мноого трудно. Ще бъдат много сместени столовете един до друг и на самите гости ще им бъде много неудобно. Ще трябва да имате маса до бара, която се разполага по дължина на дансинга и отнема пространство от него. Сватбата ще се получи страхотна в Сити, но ще е много пренатоварено и с по-малък дансинг.
Активен
Dark_ButterFly
Ентусиаст
**
Публикации: 132

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: февруари 09, 2013, 22:41:47 »

Кошничките ги взехме от магазин Рай в София. Утре ще гледам да кача снимки и да покажа.
Вече имаме и бутониери и гривни за шаферките, както и поставка за халките. smile Днес бях на работа, но за утре ще гледам да ги снимам и ако искате ще ви покажа smile

И аз мислех да правя поканите сама, но като разгледах цените на материалите и се отказах. Ние си поръчахме поканите от http://www.sintezcom.com/index.php?option=com_virtuemart&category_id=8&page=shop.browse&Itemid=12&limitstart=0&limit=60 Много достъпни цени, вярно, че са 100 в кутия, ето това е нашата http://www.sintezcom.com/components/com_virtuemart/shop_image/product/_________4dc976be8f6d5.jpg с доставката ни излезнаха 60лв, което е много добре. Ние само за поканите за родители и кумове дадохме 40лв, но защото са дървени и са гравирани, отделно са в кутийки, а и правихме 4 покани, че кумовете не са семейство.

А иначе халките, които сте поръчали са страхотни, много добър избор smile
Активен
megan_n
Ентусиаст
**

« Отговор #100 -: февруари 10, 2013, 12:05:04 »

Dark_ButterFly  ще чакаме снимките да ги видим;)

Някакви предложения за надпис "булка" за вратата, намерих в интернет само един сайт: http://svatba.stemacbg.com/Nb1.html.
Активен
Dark_ButterFly
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: февруари 11, 2013, 00:39:21 »

Най-после успях да кача някакви снимки в албума ми, но така се омазах, че май нещо не се получи както трябва. Все пак можете да ги видите, но без да ходите във фото албум, а избирате само снимките отдолу... Не знам какво направих, ще се опитам да го оправя.
Та днес дадохме поканите на кумовете и на родителите на бъдещия младоженец. Само моите още си нямат, но скоро ще я получат.
Активен
illane
Ентусиаст
**
Публикации: 89

« Отговор #102 -: февруари 11, 2013, 10:26:56 »

Здравейте момичета smile
Добре дошли на новите момичета smile
megan_n и tanyataneva поздравления за избора на халки, много са хубави и двете моделчета smile
на Dark_ButterFly поздравления за поканите, много са нежни smile

Аз тези почивни дни ходих до Стара Загора и успях да свърша доста неща и сега да ви разкажа.
Ходих до Железник, каквото ми показаха като стаи беше много по-добро от моите очаквания като имах в предвид цената, която предлагат. Ходихме да пробваме храна в ресторанта и останахме повече от очаровани. Сега като вече имаме избрано меню, цената на човек е 29.20, което според мен е страхотна цена, особено съпоставено с безумните цени в София.

Да ви кажа за тортите. Свекърва ми има позната, която има или работи в сладкарски цех, не разбрах точно. Сладкарничката се казва Загора 2004, много мъничка беше. Дадоха ни да пробваме 2 торти, не бяха каквото ми беше на мен идеята, но говорих с жената и каза, че ще ми направи каквото искам точно и че преди сватбата ще ми направи една малка тортичка с вече точният външен вид и кремове, за да я пробвам и така, докато ми хареса. За съжаление в момента не мога да ви покажа тортите, които съм харесала, че нямам снимка тук, но довечера ще кача. Та цената, която ми даде е много добра според мен  - по 1.60 за малка тортичка и пак същото за парче в тортата за рязане и кумската торта. Не знам дали ни е направила някаква приятелска отстъпка или не, но сметнато 140 малки тортички + 40 парчета за двете големи торти излиза 288 лева. Да уточня, че няма да бъде облечена тортата със захарно тесто, само цветята за декорация ще са от него, някаква си шоколадова заливка ще се използва, но това е по мой избор.

Иначе успях да си купя и бижутата. Сега започваме да оправяме мъжа  Wink

Единственото, с което ударихме греда, беше къщата под наем. Бяхме да гледаме една в Змеево, обаче беше супер мизерна и искаха 350 лева на вечер  bad Ще се търси нещо друго.

Хубава седмица на всички smile
Активен
Dark_ButterFly
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: февруари 11, 2013, 13:59:42 »

Благодаря, те са на дървени плочки, но май не си личи много от снимките smile

illane браво, супер много работа сте свършили. Вие нали щяхте да сте в Парк хотел-а. Там не ви ли предложиха някакви преференциални цени за гостите? Ние като ходихме да питаме в Сити имаха страхотни оферти и за хотелската част, ако сватбата ти е там. Замислихме се, но за 130 човека нямаше да е удобен ресторанта.
Аз не очаквах да са толкова добри цените на кувертите в Парк хотел-а. Направо невероятни. И ние ще имаме такава дегустация, но не сме се разбрали с ресторанта кога да отидем да я направят. Коментирахме нещо за началото на май месец.

А за сладкарничката съм ти безкрайно благодарна, задължително ще отидем да видим какво предлагат. Ако цената е наистина такава ще е страхотно.
Вече нямам търпение да дойде март, че да напреднем и ние с подготовката.
Активен
illane
Ентусиаст
**
Публикации: 89

« Отговор #104 -: февруари 11, 2013, 14:25:50 »

Ами те в парк-хотела ни предложиха доста голямо намаление. Тогава една двойна стая при тях беше 170 лева в интернет, а офертата им беше за 110. Сега не съм питала колко ще ни поискат, а видях че са намалили на 140 лева цената в сайта им. Ние и там ще имаме някаква част от гостите, които не искат да спят в другият хотел, но няма да им го поемаме, защото 110 лева за 2-ма човека идва доста. Иначе на нас ще ни дадат един апартамент.

А иначе за храната.... Пробвахме 4 вида салата, 2 предястия и 2 основни. Всичко беше супер.
За момента сме избрали Салата айсберг(зелена и чевена салата, филенца домат, жулиен краставица, чипс от бекон и дресинг със синьо сирене), ароматни сиренца в бекон и основното е пилешко филе със сос сирена, гарнирано със запечени картофи. За хляб, вода и безалкохолни се доверих на каквото ми казаха от ресторанта - по една питка хляб, 2 газирани безалкохолни и 1.5л вода на 3-ма човека. А алкохол и сухи мезета ще си внасяме ние. Сега са ми дали едно меню за хапките на коктейла и то и там има такова разнообразие, че докато избера нещо....

А за сладкарничката - в техният каталог имаше много малко сватбени торти, но работят по снимка, ние така ще бъдем.

Абе с тоя твърд алкохол сме в голяма чуденка. Четох тук във форума едни литри, дето направо ми падна шапката. Например за 80 човека по над 30 литра само твърд алкохол, отделно бири и вина и чудеса. Не мога да си го обясня това. То излиза, че от гостите почти всеки е изпил по половил литър твърд алкохол, което не ми се струва изобщо възможно. От кражби ли идват тези цифри? Нещо хич не мога да си го представя и супер много се чудя съответно ние колко ще трябва да предвидим.
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: