Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 17, 2024, 21:40:59

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 11 част  (Прочетена 117505 пъти)

megan_n
Ентусиаст
**
Публикации: 144

« Отговор #60 -: януари 29, 2013, 15:07:16 »

illane аз също мисля, че има значение, че ще ви трябват толкова амного стаи и най-вероятно ви правят отстъпка smile

Някой да има идея от къде мога да си купя юзчета smile

нещо подобно!

* 3392cad489cbf00dee2fa9d628dc7c08ja.JPG (4.86 KB, 350x278 - видяно 4655 пъти.)
Активен
Temira-Wedding
Сватбар
Публикации: 239

Очакваме Ви !!!

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: януари 29, 2013, 15:11:39 »

megan_n, от Метро,първите редици в ляво при чашите и каните... зависи обаче за каква бройка става дума, ако нямат в наличност, колкото на теб са ти необходими, ще ти направят заявка
« Последна редакция: януари 29, 2013, 15:36:47 от Temira-Wedding » Активен
Dark_ButterFly
Ентусиаст
**
Публикации: 132

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: януари 29, 2013, 15:41:48 »

megan_n ние си купихме същите юзчета.
Поръчахме ги от Белослав, пристигнаха с еконт за 2 дни. Имат налични юзчета 50 мл с коркови и стъклени тапи. Цената е 1 лев с ДДС. Инхом е фирмата. [email protected]  това им е мейла.
http://inhomglass.com/bottles.htm това е сайта. Те изпращат и една брошура по мейла, когато се изпрати запитване, но не успях да я открия smile
Активен
megan_n
Ентусиаст
**

« Отговор #63 -: януари 29, 2013, 16:57:28 »

супер благодаря и на двете ви ще проверя и на двете места smile
Активен
IvaGeorgieva
Ентусиаст
**

« Отговор #64 -: февруари 02, 2013, 17:48:35 »

Някой може ли да сподели мнение за сватба в ресторанта на хотел Железник ? Днес бяхме там да питаме за условията и ми направи много лошо впечатление, че се усещаше много миризмата от кухнята...никак не би ми било приятно ако и в деня на сватбата е така....
Активен
illane
Ентусиаст
**
Публикации: 89

« Отговор #65 -: февруари 04, 2013, 11:10:10 »

Здравейте момичета smile
Ние си имаме халки вече. Много сме доволни, хубаво са ги направили. И обувките си взех, направо са перфектни. Само малко ще трябва да ги поразходя предварително, че са доста височки и да посвикна с тях.
Тази седмица ще започвам изработката на опаковките за подаръците на гостите... много работа.
Пожелавам ви хубава и усмихната седмица smile
Активен
Dark_ButterFly
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: февруари 04, 2013, 12:28:18 »

IvaGeorgieva за сватба там не знам, не съм присъствала, ние само хотелската част ще използваме.

illane бравооо, обувките на снимката не изглеждаха много високи, но напрактика сигурно са. А вие на какви подаръчета за гости се спряхте?
Активен
illane
Ентусиаст
**

« Отговор #67 -: февруари 04, 2013, 13:12:25 »

Ами 10 см май са горе-долу токовете. Като отпред има към 2 см платформичка. И за мен си е високо това, защото не нося много високи токове.
Иначе подаръчетата ни са едни дървени скринчета. Даже преди малко ми се обадиха да ми кажат, че са готови и ще ходим да си ги приберем довечера.

Вътре ще има по едно късметче с някаква любовна мисъл, които вече ги направих от червена хартия и станаха доста добре, по една фиолка с розова вода и мисля и някакви ароматни листенца за сложа.
А опаковката ще бъде от същите перлени картони, от които направих поканите. Ще бъде кутия, на която на капака ще залепя една роза от органза бордо и сатенена панделка шампанско отдолу. И тъй като не са много малки, няма да остане място и за тейбълки на масата и ще закача и името на всеки човек на капака на кутията.
Като направя някоя ще кача снимка да покажа.
Активен
megan_n
Ентусиаст
**

« Отговор #68 -: февруари 04, 2013, 18:59:27 »

illane подаръчетата са много хубави поздравления за идеята  smile
Активен
Dark_ButterFly
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: февруари 04, 2013, 19:10:39 »

Много са готини, задължително после покажи и крайния резултат.

Ние вече взехме юзчетата и кошнички. Трябва да отидем до моето село, за да изровим ракията, която е заровена като съм се родила. Накрая ще напълним юзчетата с ракия и ще ги сложим в украсените кошнички. Но това ще го направим март месец, че всичко вече сме изпратили в Стара Загора.
Аз сега разпределям поканите и от следващата седмица започваме да ги раздаваме, очаквам само едни притурки. Дала съм бойна задача на кума да ми принтира едни мини карти на неговата работа, на които сме отбелязали църквата и ресторанта за по-лесна ориентация.
Активен
illane
Ентусиаст
**

« Отговор #70 -: февруари 05, 2013, 10:41:49 »

Радвам се, че ви харесват момичета smile
Иначе бях забравила да напиша, че става дума за това с розата, което е.
Вчера ги взехме и лазерното гравиране на имената ни е станало супер.
Много ме учудиха, скринчетата станаха 2 седмици по-рано от крайният срок.
А това с картата дето си написала е една много добра идея. Аз обаче преди сватбата ще раздам такива карти, че да е уточнен и хотела за спането.
Активен
Dark_ButterFly
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: февруари 06, 2013, 18:40:16 »

Наистина трябва да ги снимаш и да покажеш резултата. А вашата сватба ще е в бордо или аз не съм разбрала правилно?
Ние напечатахме картите, защото избрахме хотел Железник, а и е добре гостите да знаят, че ние осигуряваме спането (за тези, които не са от Стара Загора де). Хотела е близо до центъра и е на по-малко от 10 мин от църквата, смятам че ще им е удобно. А и цената е не по-малко значение, защото ще имаме към 60-70 човека от други градове.

Майка ми онзи ден ходи до Хавай да поразпита. Малките тортички са на 2,4 или 2,5лв зависи от конкретния модел. Тези от 2,50 се водят луксозни пасти.
Ние много се чудим какво да изберем. Пастите + нашата торта е излиза приблизително около 400лв, може и малко повече.
Иначе тази торта също много ни хареса и е в цветовете на нашата сватба - лилаво и екрю http://xavai-bg.com/img/big/img1323846371.jpg и излиза с над 100лв по-малко...
Майка ми е изкарала цял списък с номера на торти и цени и сега само стоя и разглеждам.
На място в техния каталог има и видове, които ги няма в сайта.
Интересно ми е как са цените в Маг Рио.
Активен
megan_n
Ентусиаст
**

« Отговор #72 -: февруари 07, 2013, 10:48:21 »

Dark_ButterFly според мен за торта и пасти 400 лв. е доста скъпо. Миналата година бях на сватба, на която триетажна торта за около 100 парчета беше на це не повече от 200 лв от сладкарница Рио. Незнам обаче с отделни малки тортички(пастички) каква ще е цената, понеже ние искме така. Съветвам те да провериш там и в Ден рожден.
Активен
Dark_ButterFly
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: февруари 07, 2013, 14:34:03 »

В Ден рожден тортите са по-скъпички. В Маг Рио тези мини тортички (пастички) са между 2,4 и 3лв, пак зависи от конкретната паста. Има и по-евтини, но ако са от този вид http://xavai-bg.com/img/big/img1337059055.jpg
Иначе 120 пасти *2,5 са 300лв и отделно торта за нас ние конкретно гледахме http://xavai-bg.com/img/big/img1323847160.jpg е 90лв...

А тортата, която пуснах в миналия пост е 130 парчета и е 280лв, има и по-евтини пак с горе долу толкова парчета.
За торти мога да коментирам само Хавай, в Маг Рио питахме само за пасти преди 2 месеца, за да се ориентираме в цените smile
Активен
megan_n
Ентусиаст
**

« Отговор #74 -: февруари 07, 2013, 17:00:49 »

Значи горе долу цените са еднакви, а аз мислех че в Рио пастите ще са по евтини sad
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: